pajkica Objavljeno December 12, 2013 Deli Objavljeno December 12, 2013 Hahahaaa...res je pajkica... Pa HVALA ker si mi danes v kliničnem pokazala pot...če ne bi 3 dni stala pred dvigalom... Sem ti dolžna magar neki sladkega...lohk NUTELO...Al pa ene pajkice :grrr ja sej.... ti sam mene vpraš, vse lukne tam poznam ja cukr pa ja, to si mi pa dolžna in to hit, preden začnem spet hujšat pajkice pa ker zase obdrž umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nemirni Duh Objavljeno December 12, 2013 Deli Objavljeno December 12, 2013 vsaka, ki je sposobna vsa ta pravila spoštovat, bo zihr dobila "princa na belem konju" Aha, prišli bodo pa samo konji, pa še to ne beli DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno December 13, 2013 Deli Objavljeno December 13, 2013 Vse punce, ki pravite, da džentelmeni ne obstajajo več - še vedno so tu, le da jih privlačijo dame, ne pa kur....be. Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno December 13, 2013 Deli Objavljeno December 13, 2013 . Zivnorc, Kmet2 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno December 13, 2013 Deli Objavljeno December 13, 2013 Punce zakaj govorite, da smo vsi tipi enaki Kdo vam je pa reku, da morte vse probat! Zivnorc, Kmet2, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno December 13, 2013 Deli Objavljeno December 13, 2013 Ženske se delijo v 5 kategorij : - 1. kategorija : nedolžna (ne da nikomur) - 2. kategorija : punca (da samo svojemu fantu) - 3. kategorija : žena (da samo možu in ljubimcu) - 4. kategorija : kurba (da vsem) - 5. kategorija : prekleta kurba (da vsem, samo meni ne) Kam zdej katera paše maus, motozajebant, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 13, 2013 Deli Objavljeno December 13, 2013 Pametna žena nikoli ne pridiga možu. Njeni ukazi morajo biti kratki in jasni ! maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno December 13, 2013 Deli Objavljeno December 13, 2013 Pametna žena nikoli ne pridiga možu. Njeni ukazi morajo biti kratki in jasni ! ... papak ... gregorjanc, Kmet2 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 13, 2013 Deli Objavljeno December 13, 2013 ... papak ... ja prou! Zase se brigi Kmet2, pik1 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno December 16, 2013 Deli Objavljeno December 16, 2013 .... kljub vsemu še zmer nism spremenil mnenja .... maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 16, 2013 Deli Objavljeno December 16, 2013 Životno pitanje za žene: - Što nabaviti? Muža ili psa? Odgovor: - Sve ovisi o tome hoćeš li da ti neko usere samo tepih ili cijeli život. SF, maus, Zivnorc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno December 16, 2013 Deli Objavljeno December 16, 2013 Životno pitanje za žene: - Što nabaviti? Muža ili psa? Odgovor: - Sve ovisi o tome hoćeš li da ti neko usere samo tepih ili cijeli život. . ... stari, ne glede na tvojo poškodbo, mislm, da morš čimprej med ljudi .... ker tole tvoje psihofizično stanje ne pelje nikamor več ... maus, SF, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 16, 2013 Deli Objavljeno December 16, 2013 Kmet2 ima oboje pik1, Zivnorc, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 16, 2013 Deli Objavljeno December 16, 2013 . ... stari, ne glede na tvojo poškodbo, mislm, da morš čimprej med ljudi .... ker tole tvoje psihofizično stanje ne pelje nikamor več ... Sej sem bil v soboto,zdej je pa še slabš :lol: pik1, DAMI34 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno December 17, 2013 Deli Objavljeno December 17, 2013 "Se bom razgalila, ti jo nastavila. Jo boš imel, lahko jo gledaš, lahko masturbiraš, lahko si privoščiš kunilingus, lahko pa me tudi pokavsaš." To mora ženska znati. Vse, kar je na svetu ustvarjenega, so ustvarili moški. Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 17, 2013 Deli Objavljeno December 17, 2013 "Se bom razgalila, ti jo nastavila. Jo boš imel, lahko jo gledaš, lahko masturbiraš, lahko si privoščiš kunilingus, lahko pa me tudi pokavsaš." To mora ženska znati. Vse, kar je na svetu ustvarjenega, so ustvarili moški. nad to izjavo sem pa še jaz šokiran pik1, Zivnorc in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 17, 2013 Deli Objavljeno December 17, 2013 - moški smo bolj matematični tipi;ne se čudit, če me vidite z dvema neznankama… Lubikaa Rozzica, TakeALookAround, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno December 17, 2013 Deli Objavljeno December 17, 2013 Nujno je spoštovati dejstvo, da otroke vzgaja predvsem oče (ki je bil, je in bo reprezentant družbene realitete), mati pa pomaga možu pri vzgoji predvsem tako, da mu prikimava. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 17, 2013 Deli Objavljeno December 17, 2013 - moški smo bolj matematični tipi; ne se čudit, če me vidite z dvema neznankama… če pravočasno potegeš koren iz neznanke, imaš rešitev na dlani... mladench in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lubikaa Rozzica Objavljeno December 17, 2013 Deli Objavljeno December 17, 2013 ..."Zakaj ima tako veliko moških noge na "O"?" ..Ker so nepomembne stvari v oklepajih!"... motozajebant in spaceback 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno December 22, 2013 Deli Objavljeno December 22, 2013 ... večina žensk ima predolg DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 22, 2013 Deli Objavljeno December 22, 2013 in moškim to zihr ne paše...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno December 22, 2013 Deli Objavljeno December 22, 2013 ... paše, paše... ... samo če ga uporablja fizično... in ne za jezikanje.... Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 22, 2013 Deli Objavljeno December 22, 2013 oboje je zelo fizično.. a si ti šprical biologijo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno December 22, 2013 Deli Objavljeno December 22, 2013 ... pol se pa tko zmenva.... da jezik tolko ven stegneš kot tista dečwa.... pol pa jezikej, kolkor moreš.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se