zmilan Objavljeno Februar 19, 2014 Deli Objavljeno Februar 19, 2014 BMWRIDER, pik1 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Februar 19, 2014 Deli Objavljeno Februar 19, 2014 na njegovem mestu bi si pa jest marsikaj mislu Zivnorc, DAMI34, sayo in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
goggy99 Objavljeno Februar 20, 2014 Deli Objavljeno Februar 20, 2014 na njegovem mestu bi si pa jest marsikaj mislu Njega je blo bl strah da bi mu pir uzela :grim tintin 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 13, 2014 Deli Objavljeno Marec 13, 2014 pik1, gsxf750, Zivnorc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 15, 2014 Deli Objavljeno Marec 15, 2014 .... tud jest jih dostkrat ne zastopim .... maus in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 16, 2014 Deli Objavljeno Marec 16, 2014 To je za to ker ne znata pravilno poslušat,žensko se posluša s čepki v ušesih in zraven vsake toliko pokimaš ali pripomniš da draga,takrat so zadovoljne in srečne,ti pa tud! DAMI34 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 16, 2014 Deli Objavljeno Marec 16, 2014 ... vedno, kadar ji odgovorim ... "prov" .., je moj odgovor pravilen .... maus in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 16, 2014 Deli Objavljeno Marec 16, 2014 A pol jo samo jaz šamaram in nato še ? Zivnorc in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 16, 2014 Deli Objavljeno Marec 16, 2014 .... ja moji pa ni všeč šamaranje .... maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 16, 2014 Deli Objavljeno Marec 16, 2014 .... ja moji pa ni všeč šamaranje .... prenežn si, pussi Zivnorc, maus in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno Marec 17, 2014 Deli Objavljeno Marec 17, 2014 mater kaj ste vsi močni na jezikih, lopete sem pa lopete tja, sam, da se lahko hvalite, ampak v resnici je pa itak vse po naše in sploh ne vem, zakaj se tako trudite, ko pa se zavedate, da je rezultat vedno enak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 17, 2014 Deli Objavljeno Marec 17, 2014 Kr tolaži se MM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 17, 2014 Deli Objavljeno Marec 17, 2014 .... ja moji pa ni všeč šamaranje .... kako si pa pol kj zapomne DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 17, 2014 Deli Objavljeno Marec 17, 2014 neki sm ugotovu: manj kot jih jebeš, bolj jih jebe.... maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 17, 2014 Deli Objavljeno Marec 17, 2014 Upam da ne bo tega Pik prebral pa pol spet zatožu maus in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 17, 2014 Deli Objavljeno Marec 17, 2014 (popravljeno) Sej nism o moji govoru. Je pa res da Pik težko drži zaprt gobec , teoretično bi ga lahko klasificirali med babe :grim Popravljeno Marec 17, 2014. Popravil DAMI34 Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno Marec 17, 2014 Deli Objavljeno Marec 17, 2014 Kr tolaži se MM zakaj bi se tolažila , saj pa mi nič ne manjka ampak vem pa nekaj, slej ko prej začnete govorit moj, naš, ženski jezik :yes: veš kdaj, ko nas rabite, pa zvečer oz. ko se pač zadeva... :naughty: , pa, ko ste tako nebogljeni, da nam še tisti 4. vogal prepustite v varstvo, pa še kaj bi se našlo... ampak kot sem že rekla.... vi to vse že veste, samo težko je priznati, saj vem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Marec 17, 2014 Deli Objavljeno Marec 17, 2014 ... jest si pa tole mislim o naših puncah... DAMI34 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 17, 2014 Deli Objavljeno Marec 17, 2014 MM a tebe mora tvoj prost za zvečer :naughty: DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 17, 2014 Deli Objavljeno Marec 17, 2014 zakaj bi se tolažila , saj pa mi nič ne manjka ampak vem pa nekaj, slej ko prej začnete govorit moj, naš, ženski jezik :yes: veš kdaj, ko nas rabite, pa zvečer oz. ko se pač zadeva... :naughty: , pa, ko ste tako nebogljeni, da nam še tisti 4. vogal prepustite v varstvo, pa še kaj bi se našlo... ampak kot sem že rekla.... vi to vse že veste, samo težko je priznati, saj vem... I lov ju tuu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno Marec 17, 2014 Deli Objavljeno Marec 17, 2014 MM a tebe mora tvoj prost za zvečer :naughty: ne, zakaj? saj, če vse naredi tako kot treba, pa res ne morem biti tako žleht pa mu še tukaj omejitve postavljat in, ko smo že pri omejitvah, večkrat si jih celo sami postavite, npr. veš muci, če bi jaz tebi to pa ono, a bi ti meni potem.... :hooray: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Marec 17, 2014 Deli Objavljeno Marec 17, 2014 ... z mojo "muci" se kmet zmeni.... pa se men pol ni treba..... .... CEU TEDEN ..... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 17, 2014 Deli Objavljeno Marec 17, 2014 Jaz nimam omejitev..........vse dovoljeno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c3c Objavljeno Marec 18, 2014 Deli Objavljeno Marec 18, 2014 kaj bi mi brez žensk................. Damy 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 18, 2014 Deli Objavljeno Marec 18, 2014 kaj bi mi brez žensk................. ... ja, verjetn bi mi kar dostkrat manjkale ... ..... čeprov včas bi pa za kšno urco šlo tud brez njih ... . . . . ... verjetn ... DAMI34 in gregorjanc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se