gregorjanc Objavljeno April 8, 2014 Deli Objavljeno April 8, 2014 ... kaj.... a vam ni všeč moja misel.... NE, ker raj vidm da bi ble za mojim ušesom DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 8, 2014 Deli Objavljeno April 8, 2014 Niso vsa ušesca ta prava za nogice držat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno April 10, 2014 Deli Objavljeno April 10, 2014 če morajo nogice držat sploh niso ušesca ampak ušesa na kvadrat thumper in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno April 10, 2014 Deli Objavljeno April 10, 2014 ... ti držim nogice z ušesi, pa tut če maš mal kosmate.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 10, 2014 Deli Objavljeno April 10, 2014 če morajo nogice držat sploh niso ušesca ampak ušesa na kvadrat ja se strinjam ...cirka v rangu mamutovih uhljev ane ... mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 10, 2014 Deli Objavljeno April 10, 2014 . - Zakaj ženske živijo dlje časa kakor moški? - ZANALAŠČ !!! gregorjanc, DAMI34, thumper in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno April 10, 2014 Deli Objavljeno April 10, 2014 . - Zakaj ženske živijo dlje časa kakor moški? - ZANALAŠČ !!! "Moški umirajo mlajši, ker jih ženske nenehno živcirajo." Al pa zarad tega: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Kmet2, umetnica51, mojamiska in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno April 10, 2014 Deli Objavljeno April 10, 2014 pa smo se nekaj pogovarjali o veleumnih dosežkih žensk, jaooo a se sploh čudiš potem, ko pogledaš te slike, zakaj živite manj časa kot me? no jaz se zdaj , ko sem tole videla , sploh ne bom več nikoli vprašala... umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 10, 2014 Deli Objavljeno April 10, 2014 (popravljeno) pa smo se nekaj pogovarjali o veleumnih dosežkih žensk, jaooo a se sploh čudiš potem, ko pogledaš te slike, zakaj živite manj časa kot me? no jaz se zdaj , ko sem tole videla , sploh ne bom več nikoli vprašala... zase se brigi p.s. kdor dela, tut včasih kaj z-agreši Popravljeno April 10, 2014. Popravil DAMI34 umetnica51 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno April 11, 2014 Deli Objavljeno April 11, 2014 (popravljeno) zase se brigi saj se brigam zase, zato pa bom dlje živela (upam) kot deci p.s. kdor se dela, da dela tut včasih (prepogosto) zgreši (prevečkrat) Popravljeno April 11, 2014. Popravil mojamiska Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno April 11, 2014 Deli Objavljeno April 11, 2014 ... jest bi tebe rad enkrat zgrešu... gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 11, 2014 Deli Objavljeno April 11, 2014 Dokler se bo moj šef delal, da me dobro plačuje, se bom jaz delal, da dobro delam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 11, 2014 Deli Objavljeno April 11, 2014 Ne morjo me tolk mal plačat kolk jaz lohk mal naredim! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 11, 2014 Deli Objavljeno April 11, 2014 Ne morjo me tolk mal plačat kolk jaz lohk mal naredim! :grim a ženske, a ženske, a ženske ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 12, 2014 Deli Objavljeno April 12, 2014 a ženske, a ženske, a ženske ? ... ja kaj čem rečt ???? ... kakšn dan so, kakšn dan pa res niso .... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno April 14, 2014 Deli Objavljeno April 14, 2014 ... ja kaj čem rečt ???? ... kakšn dan so, kakšn dan pa res niso .... :evilgrin: ženske so vsak dan še vedno ženske , le, da je odvisno od vas :evilgrin: katero od živali začnemo oponašat, lahko smo nežne srnice , lahko pa tudi kače strupenjače :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 14, 2014 Deli Objavljeno April 14, 2014 ženske so vsak dan še vedno ženske , le, da je odvisno od vas :evilgrin: katero od živali začnemo oponašat, lahko smo nežne srnice , lahko pa tudi kače strupenjače :grim včasih pa navadne želve? :mellow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 14, 2014 Deli Objavljeno April 14, 2014 včasih pa navadne želve? :mellow: A si htel rečt kure? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 14, 2014 Deli Objavljeno April 14, 2014 A si htel rečt kure? ne, želva mi je padla na pamet.....ne me vprašat zakaj. Tak dan je najbrž...želvast po mojem mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 14, 2014 Deli Objavljeno April 14, 2014 .... ja, u bistvu tud men dostkrat na misu pride glih "kokošnjak" ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 14, 2014 Deli Objavljeno April 14, 2014 .... ja, u bistvu tud men dostkrat na misu pride glih "kokošnjak" ... Preveč se gledaš v jajca DAMI34 in mojamiska 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 14, 2014 Deli Objavljeno April 14, 2014 Preveč se gledaš v jajca ... zase se brigi ... :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno April 15, 2014 Deli Objavljeno April 15, 2014 včasih pa navadne želve? :mellow: ...s trdim oklepom , le zakaj , le zakaj pa še tako spotoma, o kurah... Brska kura na enem koncu, pa ji postane nezanimivo, pa se preseli na drugi konec. Malo kasneje opazi, da na tistem koncu, kjer je prej brskala ona zdaj brskajo druge kure. Odkoraka tja in povpraša, če je kaj zanimivega. Na pritrdilen odgovor hiti razlagat, kako je ona že bila tu prej in, da je samo čakala na reakcijo drugih. Jasno je, da potem brska skupaj z njimi. Taista kura sedi v kokošnjaku, kjer kraljuje en petelin in ona seveda čaka nanj. Ko jo končno opazi in ji posveti tistih nekaj minut se počuti kot kraljica, ena in edina, pa čeprav je samo ena izmed stotih kur. Ja tako je to, kurja posla....... Zivnorc in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 15, 2014 Deli Objavljeno April 15, 2014 ...s trdim oklepom , le zakaj , le zakaj pa še tako spotoma, o kurah... Brska kura na enem koncu, pa ji postane nezanimivo, pa se preseli na drugi konec. Malo kasneje opazi, da na tistem koncu, kjer je prej brskala ona zdaj brskajo druge kure. Odkoraka tja in povpraša, če je kaj zanimivega. Na pritrdilen odgovor hiti razlagat, kako je ona že bila tu prej in, da je samo čakala na reakcijo drugih. Jasno je, da potem brska skupaj z njimi. Taista kura sedi v kokošnjaku, kjer kraljuje en petelin in ona seveda čaka nanj. Ko jo končno opazi in ji posveti tistih nekaj minut se počuti kot kraljica, ena in edina, pa čeprav je samo ena izmed stotih kur. Ja tako je to, kurja posla....... ... joooooj, kakšno srečo imam jest v življenju, da sem petelin, in ne kura .... Zivnorc in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno April 15, 2014 Deli Objavljeno April 15, 2014 ...s trdim oklepom , le zakaj , le zakaj pa še tako spotoma, o kurah... Brska kura na enem koncu, pa ji postane nezanimivo, pa se preseli na drugi konec. Malo kasneje opazi, da na tistem koncu, kjer je prej brskala ona zdaj brskajo druge kure. Odkoraka tja in povpraša, če je kaj zanimivega. Na pritrdilen odgovor hiti razlagat, kako je ona že bila tu prej in, da je samo čakala na reakcijo drugih. Jasno je, da potem brska skupaj z njimi. Taista kura sedi v kokošnjaku, kjer kraljuje en petelin in ona seveda čaka nanj. Ko jo končno opazi in ji posveti tistih nekaj minut se počuti kot kraljica, ena in edina, pa čeprav je samo ena izmed stotih kur. Ja tako je to, kurja posla....... ..a si ti to kje slišala... al .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se