Kmet2 Objavljeno April 15, 2014 Deli Objavljeno April 15, 2014 ...s trdim oklepom , le zakaj , le zakaj pa še tako spotoma, o kurah... Brska kura na enem koncu, pa ji postane nezanimivo, pa se preseli na drugi konec. Malo kasneje opazi, da na tistem koncu, kjer je prej brskala ona zdaj brskajo druge kure. Odkoraka tja in povpraša, če je kaj zanimivega. Na pritrdilen odgovor hiti razlagat, kako je ona že bila tu prej in, da je samo čakala na reakcijo drugih. Jasno je, da potem brska skupaj z njimi. Taista kura sedi v kokošnjaku, kjer kraljuje en petelin in ona seveda čaka nanj. Ko jo končno opazi in ji posveti tistih nekaj minut se počuti kot kraljica, ena in edina, pa čeprav je samo ena izmed stotih kur. Ja tako je to, kurja posla....... Če prav razumem si enmu petelini ena izmed stotih kur DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 15, 2014 Deli Objavljeno April 15, 2014 ... joooooj, kakšno srečo imam jest v življenju, da sem petelin, in ne kura .... no ja...nj ti bo, pussi Če prav razumem si enmu petelini ena izmed stotih kur Bogi petelin, 100 kur, kdo bo zdržal tok kokodajsanja pik1, gsxf750 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno April 15, 2014 Deli Objavljeno April 15, 2014 Bogi petelin, 100 kur, kdo bo zdržal tok kokodajsanja ... če ena kokodajsa, greš pa h drugi... .. ko druga kokodajsa, greš k tretji.. ... ko vse kokodajsajo, greš v sosednji kurnik, kjer ugotoviš, da je enako, kot v domačemu kurniku...in greš lepo na gnoj in si eno na ves glas zapoješ... DAMI34, gsxf750 in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno April 15, 2014 Deli Objavljeno April 15, 2014 (popravljeno) Če prav razumem si enmu petelini ena izmed stotih kur ne ne razumeš prav :grrr ti itak razumeš tako kot ti tisti trenutek najbolj odgovarja :grim a ja pa hvala , da me imaš za kuro, nič hudega, ker pri takih petelinih, ki samo veliko kikirikajo bi najbrž vseh 100 kur že zdavnaj pobralo svoje culice in šlo v samostan Popravljeno April 15, 2014. Popravil mojamiska Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno April 15, 2014 Deli Objavljeno April 15, 2014 ... čak mal... v samostanu še nisem vidu kur s kopiti ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno April 15, 2014 Deli Objavljeno April 15, 2014 ... čak mal... v samostanu še nisem vidu kur s kopiti ... jaz tudi ne, od kod pa ti zdaj to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 15, 2014 Deli Objavljeno April 15, 2014 ne ne razumeš prav :grrr ti itak razumeš tako kot ti tisti trenutek najbolj odgovarja :grim a ja pa hvala , da me imaš za kuro, nič hudega, ker pri takih petelinih, ki samo veliko kikirikajo bi najbrž vseh 100 kur že zdavnaj pobralo svoje culice in šlo v samostan Sj sm vedu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 15, 2014 Deli Objavljeno April 15, 2014 ... hudooooooo .... ... sam urco dve sem odsoten, pa vidm da bom vse zamudu .... ... po mojem bi lahko odprli še eno novo temo "Petelini in kurniki" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno April 16, 2014 Deli Objavljeno April 16, 2014 ... hudooooooo .... ... sam urco dve sem odsoten, pa vidm da bom vse zamudu .... ... po mojem bi lahko odprli še eno novo temo "Petelini in kurniki" in kje se vidiš ti , ker petelini, mislim, a veš, petelini brez ... se tudi nekako štejejo med kure, oz . še slabše je, veliko kokodakajo in niti jajc ne nesejo Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 16, 2014 Deli Objavljeno April 16, 2014 in kje se vidiš ti , ker petelini, mislim, a veš, petelini brez ... se tudi nekako štejejo med kure, oz . še slabše je, veliko kokodakajo in niti jajc ne nesejo ane ane ..troti smo bolši k vsaj pičmo ...kolkr se spomnem ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno April 16, 2014 Deli Objavljeno April 16, 2014 ... petelinu brez jajc se reče KAPUN... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno April 16, 2014 Deli Objavljeno April 16, 2014 ... petelinu brez jajc se reče KAPUN... ti boš že vedel ane ane ..troti smo bolši k vsaj pičmo ...kolkr se spomnem ... no ja vsaj še spomin je dober Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 16, 2014 Deli Objavljeno April 16, 2014 in kje se vidiš ti , ker petelini, mislim, a veš, petelini brez ... se tudi nekako štejejo med kure, oz . še slabše je, veliko kokodakajo in niti jajc ne nesejo ... kje me vidiš ti ???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 16, 2014 Deli Objavljeno April 16, 2014 ... kje me vidiš ti ???? v svinjaku Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno April 16, 2014 Deli Objavljeno April 16, 2014 v svinjaku ...konju jedan... motozajebant 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 16, 2014 Deli Objavljeno April 16, 2014 A na želve ste pa pozabli? skregan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 16, 2014 Deli Objavljeno April 16, 2014 ti boš že vedel no ja vsaj še spomin je dober ma ni - sam usral se mi je ... ...konju jedan... to nima nobene veze s kokošnjakom ...na pa so spet kokoši zmagale ...nikol še nism slišal da bi se tisti kotli k so petelini not reklo petelinjak ...kr neki A na želve ste pa pozabli? skregan ja s pa res bogi... ninja trtl ... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 18, 2014 Deli Objavljeno April 18, 2014 .... . Kmet2, DAMI34 in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno April 23, 2014 Deli Objavljeno April 23, 2014 (popravljeno) ...da so včasih tut preveč iskrene... https://www.youtube.com/watch?v=renmCy5VDPA Popravljeno April 23, 2014. Popravil Zivnorc mojamiska in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 23, 2014 Deli Objavljeno April 23, 2014 ...da so včasih tut preveč iskrene... https://www.youtube.com/watch?v=renmCy5VDPA in my ass on d kičn tejbl mona Zivnorc in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 24, 2014 Deli Objavljeno April 24, 2014 - tiste, ki so že zjutraj vse cvetoče,najbrž pričakujejo, da jih bo kdo oprašil… pikolo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 24, 2014 Deli Objavljeno April 24, 2014 Tako je zato pa imajo mene :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 . »Glih tolk, kolkor te košta žena, da se obleče, te košta ljubica, da se sleče.« Python, Zivnorc, gsxf750 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 ah tako je to........... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 ali pa tako... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se