Scarlett Objavljeno Januar 12, 2015 Deli Objavljeno Januar 12, 2015 pozabl so opozorit, da iti v hladilnik po pivo ne spada pod housework Zivnorc, builder, pik1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Januar 12, 2015 Deli Objavljeno Januar 12, 2015 ...a to se pravi, da en od vas tlele gor sploh nč doma ne dela, ker jest delam doma gospodinjska posla 4 ure na dan.... da je povprečje dve uri.. ... sram vas bilo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Januar 12, 2015 Deli Objavljeno Januar 12, 2015 Zakaj so Kitajci in Japonci tako napredni?Ker nimajo blondink. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 12, 2015 Deli Objavljeno Januar 12, 2015 Zakaj so Kitajci in Japonci tako napredni? Ker nimajo blondink. Črnci jih tud nimajo Scarlett in Nearrain 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Januar 13, 2015 Deli Objavljeno Januar 13, 2015 Kaj je pa narobe z njimi? Če je dobra ne rabi nič v buči... pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Januar 15, 2015 Deli Objavljeno Januar 15, 2015 ... točn tolk, kokr ima na joškah preveč, ima v glavi premal ... :) Lažje je povečati zize kot pamet. Zakaj so Kitajci in Japonci tako napredni? Ker nimajo blondink. Najbolj zaostale pa so ženske v Turčiji. Še vedno so pod Turki. pik1, Scarlett in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 15, 2015 Deli Objavljeno Januar 15, 2015 Če bi bila ženska pametna bi bila moški:-):-) Bmflar, builder in Scarlett 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 15, 2015 Deli Objavljeno Januar 15, 2015 Če bi bila ženska pametna bi bila moški:-):-) Zdejle se bo pa usul DAMI34, pik1 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Januar 15, 2015 Deli Objavljeno Januar 15, 2015 Zdejle se bo pa usul Ne boj se Kmet2. Vsi ta pravi motoristi te podpiramo in navijamo zate. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
birdy87 Objavljeno Januar 15, 2015 Deli Objavljeno Januar 15, 2015 Če bi bila ženska pametna bi bila moški:-):-) Hehehe :hooray: ti šaljivec Če bi bil moški lep, bi bil pa ženska Nearrain, builder, DXR16 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Januar 15, 2015 Deli Objavljeno Januar 15, 2015 (popravljeno) če moški vseka po mizi pomeni, da je odločen :grim če ženska vseka po mizi pomeni, da je histerična Popravljeno Januar 15, 2015. Popravil builder DAMI34, Alla, Kmet2 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 Če moški podre 20 punc je mačo,če to isto naredi ženska je lezbijka DAMI34, Nearrain, builder in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 Ko bom velik bom lezbijka. PS: ce mi ne rata v tem zivljenju se bom pa reinkarniral kot lezbijka Kmet2, builder in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 Mal off topic..........sem v trgovini pomižiknil lepi ženski.Ta ista pristopi k meni in mi pove da je lezbijka. Kmet kot sem jo vprašam po čem sklepa da je lezbijka.Nakar mi razloži: ko zjutraj vstanem še pred zajtrkom mislim na ženske,med malico in za kosilo prav tako ter ko se konča dan in grem spat spet mislim na njih........... Bil sem šokiran izgleda da sem tudi jaz lezbijka Ferrarist, Nearrain, Zivnorc in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Januar 16, 2015 Deli Objavljeno Januar 16, 2015 ta je bla pa močna matr stumatr :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Januar 19, 2015 Deli Objavljeno Januar 19, 2015 Življenje je kot penis: lepo, enostavno, mehko, sproščeno in svobodno. Ženske ga naredijo trdega. notranc, Kmet2, Nearrain in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Januar 22, 2015 Deli Objavljeno Januar 22, 2015 Včeraj je zazvonil telefon in prijeten moški glas je povedal, da izvajajo anketo, kdo je najbolj nevarno bitje na zemlji...Odgovoril sem da ženska, ki je lačna, ker je spet na hujševalni dieti...seka jo še PMS in povrhu je prenehala kadit..... :grim notranc, DAMI34 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 22, 2015 Deli Objavljeno Januar 22, 2015 Včeraj je zazvonil telefon in prijeten moški glas je povedal, da izvajajo anketo, kdo je najbolj nevarno bitje na zemlji...Odgovoril sem da ženska, ki je lačna, ker je spet na hujševalni dieti...seka jo še PMS in povrhu je prenehala kadit..... :grim Ubijalsko....... builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Januar 22, 2015 Deli Objavljeno Januar 22, 2015 Včeraj je zazvonil telefon in prijeten moški glas je povedal, da izvajajo anketo, kdo je najbolj nevarno bitje na zemlji...Odgovoril sem da ženska, ki je lačna, ker je spet na hujševalni dieti...seka jo še PMS in povrhu je prenehala kadit..... :grim dobr da moja še zmer kadi Lp,n DAMI34 in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 22, 2015 Deli Objavljeno Januar 22, 2015 Življenje je kot penis: lepo, enostavno, mehko, sproščeno in svobodno. Ženske ga naredijo trdega. moja zna tut mehkega nardit notranc, sayo, DXR16 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Januar 22, 2015 Deli Objavljeno Januar 22, 2015 moja zna tut mehkega nardit Najbrš ni edina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 23, 2015 Deli Objavljeno Januar 23, 2015 Najbrš ni edina zame ja Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 23, 2015 Deli Objavljeno Januar 23, 2015 Najbrš ni edina Jaz se ne bi nič pritoževal tud če bi bila edina......naj rajš take delajo ko sam gor dvigujejo hahaha gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 23, 2015 Deli Objavljeno Januar 23, 2015 a kaj si mislimo .... še ena črtica :krneki: Zivnorc in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 23, 2015 Deli Objavljeno Januar 23, 2015 Ureži pa briši? Zivnorc in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se