maus Objavljeno Januar 23, 2015 Deli Objavljeno Januar 23, 2015 Ureži pa briši? itak brišem DAMI34 in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Januar 28, 2015 Deli Objavljeno Januar 28, 2015 nategni-pobegni... builder in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 28, 2015 Deli Objavljeno Januar 28, 2015 Žensko med spanjem zbudi hrup. Zbudi moškega poleg sebe in reče: Hitro bejži, moj mož se je vrnu ! Moški pograbi vse cunje in skoči čez okno. Čez nekaj časa se isti moški pojavi na oknu in kriči: Pizda nesramna, pa saj sem jaz tvoj mož! Kaj me strašiš? maus, builder, pik1 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Januar 28, 2015 Deli Objavljeno Januar 28, 2015 Zdej pa sam se lepo pisat o zenskah Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Januar 29, 2015 Deli Objavljeno Januar 29, 2015 Zabrinuti muž Imam veliki problem i molim Vas za iskreni savjet. Već pola godine žena mi se čudno ponaša. Kad god je u mom društvu, šapuće dok razgovara mobitelom, primljene poruke odmah briše i ne dozvoljava mi da ih čitam. Kada izađe u grad, vraća se kasno i kaže mi da je bila sa prijateljicama koje ja ne poznajem. Ne koristi svoj auto, već uzima taksi. Na povratku kući, navodni taksista je ne ostavlja ispred zgrade, već 100 metara niže niz ulicu. Pošto mi je to postalo sumnjivo, odlučio sam da se sam uvjerim da li se radi o taksiju ili je netko drugi dovozi kući. Smislio sam genijalnu ideju da parkiram svoj auto u blizini mjesta gdje obično izlazi iz taksija i skriven iza auta sam se uvjerim u to. Jedne noći dok sam tako čučao sakriven iza auta, primijetio sam da mi se pojavila korozija na zadnjem desnom blatobranu. Dakle, treba mi Vaš savjet: da li da zamijenim kompletan blatobran novim ili je dovoljno da sastružem koroziju, premažem blatobran špric kitom i sve to fino prelakiram? Unaprijed zahvalan! (nagrađeno pismo iz jednog auto magazina ) notranc, Zivnorc, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 29, 2015 Deli Objavljeno Januar 29, 2015 Če hočemo, da nas bodo žene ljubile jih moramo prepričati, da jih ne poznamo. Njim ne gre v glavo, da bi jih lahko nekdo ljubil in poznal hkrati. Kmet2, builder in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Januar 29, 2015 Deli Objavljeno Januar 29, 2015 evo besede ene ženske : Sem samo ženska. Nikoli ne berem navodil. Pritiskam na vse gumbke dokler mi enkrat ne rata.Alkohola ne pijem, da bi bila na obratih,to mi uspeva tudi brez njega. Če bi bila ptica, bi točno vedela koga najprej posrati. Jaz ne menjujem razpoloženj. Sem samo emocionalno fleksibilnejša. Nimam napak, to so moji specialni efekti.Oprostiti in pozabiti? Ne bo šlo!!! Nisem Jezus in niti blizu Alzhaimerja.Ženske smo angeli. Če nam nekdo zlomi krila letimo naprej, tokrat na metli.Na mojem nagrobniku bo pisalo: "Kaj buljiš? Normalno da bi raje kot tukaj ležala na plaži!" Me ženske smo unikatne. :grim Kmet2 in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 29, 2015 Deli Objavljeno Januar 29, 2015 Z obema ženama sem imel smolo. Prva me je zapustila, druga pa me noče. Kor13, Scarlett, Zivnorc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 29, 2015 Deli Objavljeno Januar 29, 2015 pik1, DXR16, DAMI34 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 2, 2015 Deli Objavljeno Februar 2, 2015 Do babe moraš biti STROG!!! Jz sm mojo vzgajal zelo strogo, evo povem primer: "Kam pa greš?" vpraša mož ženo."Tja, kamor hočem!""Kdaj se boš pa vrnila?""Takrat ko bom hotela.""Dobro, toda niti minuto kasneje! Ti je jasno?" pik1, gsxf750, builder in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Februar 3, 2015 Deli Objavljeno Februar 3, 2015 Do babe moraš biti STROG!!! Jz sm mojo vzgajal zelo strogo, evo povem primer: Evo to bo to! Jaz sem jo pa na pladnju nosu.... in že v štartu pustu delat vse kar če... Od zdaj bo STROGO!!!! DAMI34, builder, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 3, 2015 Deli Objavljeno Februar 3, 2015 Evo to bo to! Jaz sem jo pa na pladnju nosu.... in že v štartu pustu delat vse kar če... Od zdaj bo STROGO!!!! Evo, to je prvi korak do osamosvojitve!! DXR16, Kmet2, gsxf750 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Februar 3, 2015 Deli Objavljeno Februar 3, 2015 mah, k babo enkrat skapiraš, je čist fajn ( pa ne skalpiraš ) Kmet2 in gsxf750 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 3, 2015 Deli Objavljeno Februar 3, 2015 Do babe moraš biti STROG!!! Jz sm mojo vzgajal zelo strogo, evo povem primer: "Kam pa greš?" vpraša mož ženo. "Tja, kamor hočem!" "Kdaj se boš pa vrnila?" "Takrat ko bom hotela." "Dobro, toda niti minuto kasneje! Ti je jasno?" .... ti si res ena nekonfliktna oseba .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 3, 2015 Deli Objavljeno Februar 3, 2015 .... ti si res ena nekonfliktna oseba .... sm pa strog!! Večkat jo rad po nagi riti našeškam gsxf750, Bmflar, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 3, 2015 Deli Objavljeno Februar 3, 2015 sm pa strog!! Večkat jo rad po nagi riti našeškam ... grobijan ... . ps. .... a veš, da se žensk ne tepe .... :krneki: Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 3, 2015 Deli Objavljeno Februar 3, 2015 ... grobijan ... . ps. .... a veš, da se žensk ne tepe .... :krneki: ne jst res ne vem, ona pa zihr ve zakaj jih je dobila (po nagi riti) DXR16, gsxf750, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 3, 2015 Deli Objavljeno Februar 3, 2015 ...zato k jih je iskala... DAMI34 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Februar 3, 2015 Deli Objavljeno Februar 3, 2015 evolucija ženskih spodnjic Zivnorc, Kmet2, builder in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 3, 2015 Deli Objavljeno Februar 3, 2015 ... grobijan ... . ps. .... a veš, da se žensk ne tepe .... :krneki: Sej kok je v resnici si vidu ko smo bli pr teb :lol: pik1 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Februar 3, 2015 Deli Objavljeno Februar 3, 2015 evolucija ženskih spodnjic ene 200 let zaostajamo za moškimi... take moške kt so ženske v letu 2020 je že Andersen lepo opisal v Cesarjevih novih oblačilih.. Kmet2, builder, Zivnorc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 3, 2015 Deli Objavljeno Februar 3, 2015 ...ti si čist zaostala!!!! ... k meni lahko prideš v dolgih gatah tut iz 1869 leta..... domov pa boš šla v gatah iz 2020 Scarlett, builder, gsxf750 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Februar 3, 2015 Deli Objavljeno Februar 3, 2015 zanimiv bi blo vidt, brez česa vsega bi ti ostal, če bi k teb pršla pik1, Zivnorc, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 3, 2015 Deli Objavljeno Februar 3, 2015 (popravljeno) :unsure: Popravljeno Februar 3, 2015. Popravil Zivnorc Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Februar 3, 2015 Deli Objavljeno Februar 3, 2015 zanimiv bi blo vidt, brez česa vsega bi ti ostal, če bi k teb pršla " desc lahko pred žensko v določeni situaciji lahko ostane tudi brez ponosa " ....baje tko pravijo Kmet2, Scarlett in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se