Frenk 67 Objavljeno April 25, 2023 Opozori Objavljeno April 25, 2023 GregorM, dr.looney, pik1 in 6 others 1 8
pik1 Objavljeno April 26, 2023 Opozori Objavljeno April 26, 2023 . GregorM, Frenk 67, Mavti in 4 others 7
GeeSXer Objavljeno April 28, 2023 Opozori Objavljeno April 28, 2023 MARE 65, GregorM, DAMI34 in 4 others 7
pik1 Objavljeno Maj 7, 2023 Opozori Objavljeno Maj 7, 2023 . GregorM, Frenk 67, RobiRoberto in 5 others 1 6 1
GeeSXer Objavljeno Maj 9, 2023 Opozori Objavljeno Maj 9, 2023 RobiRoberto, GregorM, pik1 in 3 others 2 1 3
RobiRoberto Objavljeno Maj 11, 2023 Opozori Objavljeno Maj 11, 2023 Moja draga je verjetno upravičeno ves čas nezadovoljna in neprijazno (včasih tudi celo sovražno nastrojena do mene), ne vem pa zakaj to svoje občutje (?) prenaša tudi na vse kar je povezano z menoj, tudi na mojo sestro in njeno hčerkom, ki obe živita v Ljubljani. Toliko, da se malo "razbremenim", ker me je danes že takoj zjutraj "zatolkla", ko sem ji povedal da je sestrina hčerka za svoje delo (reportaža) dobila "najvišje državno priznanje). Frenk 67 1
Alla Objavljeno Maj 11, 2023 Opozori Objavljeno Maj 11, 2023 Drek pa PMS.....preobremenjena je, od dedca pa itaq nobene koristi. Frenk 67 in pik1 1 1
Alla Objavljeno Maj 11, 2023 Opozori Objavljeno Maj 11, 2023 Kwa ste dedci preprosti......za vse imate samo eno razlago.....PMS. Tud če bi vam človek prilepil na čelo raziskavo, da poročeni dedci živijo dlje kot samski, zato ker jih ženske pedenajo in skrbijo za njih, poročene ženske pa živijo krajši čas od neporočenih, ker jim dedci (otroc bistveno manj) kravžljajo živce. bi lapali še vedno eno in isto. Ne, ne.....dedci niso nikol nč krivi.....PMS je. Zivnorc in pik1 1 1
Zivnorc Objavljeno Maj 11, 2023 Opozori Objavljeno Maj 11, 2023 pred 4 minutami, Alla pravi: Kwa ste dedci preprosti......za vse imate samo eno razlago.....PMS. Tud če bi vam človek prilepil na čelo raziskavo, da poročeni dedci živijo dlje kot samski, zato ker jih ženske pedenajo in skrbijo za njih, poročene ženske pa živijo krajši čas od neporočenih, ker jim dedci (otroc bistveno manj) kravžljajo živce. bi lapali še vedno eno in isto. Ne, ne.....dedci niso nikol nč krivi.....PMS je. PMS? DAMI34 1
Alla Objavljeno Maj 11, 2023 Opozori Objavljeno Maj 11, 2023 Ne, v bistvu ne.....sem že prestara za PMS V bistvu sem precej zadovoljna Zivnorc 1
DAMI34 Objavljeno Maj 11, 2023 Opozori Objavljeno Maj 11, 2023 v tej temi si lah deci mislimo kar hočemo. al pa nč 🤪 med zadovoljna in zadovoljena je velka razlika. MMS? Zivnorc 1
Buschi Objavljeno Maj 11, 2023 Opozori Objavljeno Maj 11, 2023 Modelar Roberto: baba k ni natakjena čez noč, je natakjena čez dan !!!!! Dej ji predstav kakiga soseda ali pa kolesarskega kolega ! Zivnorc in pik1 2
pik1 Objavljeno Maj 11, 2023 Opozori Objavljeno Maj 11, 2023 pred 27 minutami, Alla pravi: Kwa ste dedci preprosti......za vse imate samo eno razlago.....PMS. Tud če bi vam človek prilepil na čelo raziskavo, da poročeni dedci živijo dlje kot samski, zato ker jih ženske pedenajo in skrbijo za njih, poročene ženske pa živijo krajši čas od neporočenih, ker jim dedci (otroc bistveno manj) kravžljajo živce. bi lapali še vedno eno in isto. Ne, ne.....dedci niso nikol nč krivi.....PMS je. . ... po napisanem sodeč, pa tebe vsi "dedci" resno nervirajo, al se motim ??? dr.looney in Zivnorc 2
Alla Objavljeno Maj 11, 2023 Opozori Objavljeno Maj 11, 2023 Nope, sam tisti k kronično jokcajo, kako so lahko ženske tolk grozne do njih Taprave dedce globoko spoštujem in cenim pik1 in Zivnorc 1 1
Zivnorc Objavljeno Maj 11, 2023 Opozori Objavljeno Maj 11, 2023 pred 27 minutami, Alla pravi: Ne, v bistvu ne.....sem že prestara za PMS V bistvu sem precej zadovoljna PMS. DAMI34 1
XTR Objavljeno Maj 11, 2023 Opozori Objavljeno Maj 11, 2023 pred eno uro, Alla pravi: Kwa ste dedci preprosti......za vse imate samo eno razlago.....PMS. Nikar tako preprosto... kratico PMS si lahko razlagamo na dva načina, posledice so pa enake; Predmenstrualni sindrom = PMS Premalo seksa = PMS Prestara za premalo s.... Zivnorc in dr.looney 1 1
GeeSXer Objavljeno Maj 11, 2023 Opozori Objavljeno Maj 11, 2023 pred 1 uro, Alla pravi: Kwa ste dedci preprosti......za vse imate samo eno razlago.....PMS. Tud če bi vam človek prilepil na čelo raziskavo, da poročeni dedci živijo dlje kot samski, zato ker jih ženske pedenajo in skrbijo za njih, poročene ženske pa živijo krajši čas od neporočenih, ker jim dedci (otroc bistveno manj) kravžljajo živce. bi lapali še vedno eno in isto. Ne, ne.....dedci niso nikol nč krivi.....PMS je. Poročene ženske živijo dlje od poročenih moških! To pa zato, ker jim je bog dal nekaj dobropisa v letih zaradi izgube časa pri parkiranju in ker čas v gostilni teče hitreje, kot v kuhinji! PMS = premalo moškega sexa Zivnorc 1
DAMI34 Objavljeno Maj 11, 2023 Opozori Objavljeno Maj 11, 2023 v zgornji zgodbi od Robertota: Pomagaj Malo Starina! Zivnorc 1
Zivnorc Objavljeno Maj 11, 2023 Opozori Objavljeno Maj 11, 2023 pred 16 minutami, GeeSXer pravi: PMS = premalo moškega sexa ..a ti povem, kaj bi @Alla v tem stavku spremenila? ..."premalo moški za sex" Alla, vandrovec, dr.looney in 1 other 4
vandrovec Objavljeno Maj 11, 2023 Opozori Objavljeno Maj 11, 2023 Ja ni tako enostavno, da je dovolj plus in minus - moški in ženska, da steče energija...je bolj zakomplicirano 🙂
Darko3g Objavljeno Maj 11, 2023 Opozori Objavljeno Maj 11, 2023 pred 2 urami, Alla pravi: Nope, sam tisti k kronično jokcajo, kako so lahko ženske tolk grozne do njih Taprave dedce globoko spoštujem in cenim Hvala. DAMI34 in Zivnorc 1 1
Zivnorc Objavljeno Maj 11, 2023 Opozori Objavljeno Maj 11, 2023 (popravljeno) pred eno uro, vandrovec pravi: Ja ni tako enostavno, da je dovolj plus in minus - moški in ženska, da steče energija...je bolj zakomplicirano 🙂 ...ja...je treba tut neki nekam uštekat, da steče energija.... A veš kako pravjo, ko že omenjaš plus in minus....je podobno pri magnetu.. ...magnet privlači na milimetre....pi*ka pa na kilometre... Popravljeno Maj 11, 2023. Popravil Zivnorc dr.looney 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se