MARE 65 Objavljeno Maj 11, 2023 Opozori Objavljeno Maj 11, 2023 pred 7 urami, Alla pravi: Nope, sam tisti k kronično jokcajo, kako so lahko ženske tolk grozne do njih Taprave dedce globoko spoštujem in cenim
DAMI34 Objavljeno Maj 12, 2023 Opozori Objavljeno Maj 12, 2023 pred 14 urami, dr.looney pravi: na, še ena s pms Zivnorc in dr.looney 2
dr.looney Objavljeno Maj 12, 2023 Opozori Objavljeno Maj 12, 2023 pred 1 uro, DAMI34 pravi: na, še ena s pms Nope. Js sm že v meni . pik1 in Zivnorc 1 1
DAMI34 Objavljeno Maj 12, 2023 Opozori Objavljeno Maj 12, 2023 PMS Prosim Mal Strpnosti (z nami, moškimi) GregorM, Alla, Zivnorc in 1 other 4
pik1 Objavljeno Maj 12, 2023 Opozori Objavljeno Maj 12, 2023 pred 9 minutami, dr.looney pravi: Nope. Js sm že v meni . . ... vidm, da je že kar moderna ratala tale "mena" ... zdej se že študentke hvalijo z meno Akito, dr.looney, GregorM in 4 others 7
Zivnorc Objavljeno Maj 12, 2023 Opozori Objavljeno Maj 12, 2023 pred 37 minutami, dr.looney pravi: Nope. Js sm že v meni . ... a pol lohka mi2 brez... dr.looney, DAMI34 in VS800 3
dr.looney Objavljeno Maj 12, 2023 Opozori Objavljeno Maj 12, 2023 pred 1 uro, pik1 pravi: . ... vidm, da je že kar moderna ratala tale "mena" ... zdej se že študentke hvalijo z meno Kua nucaš? pred eno uro, Zivnorc pravi: ... a pol lohka mi2 brez... Aha. Brezstično. Najots, Akito, Zivnorc in 1 other 4
Zivnorc Objavljeno Maj 12, 2023 Opozori Objavljeno Maj 12, 2023 pred 21 minutami, dr.looney pravi: Aha. Brezstično. ... me zanima kolk časa zdržiš brezstično.... na 5cm razdalje.... DAMI34, dr.looney in VS800 3
dr.looney Objavljeno Maj 12, 2023 Opozori Objavljeno Maj 12, 2023 pred eno uro, Zivnorc pravi: ... me zanima kolk časa zdržiš brezstično.... na 5cm razdalje.... Nikol nauš zvedu .... Zivnorc 1
DAMI34 Objavljeno Maj 12, 2023 Opozori Objavljeno Maj 12, 2023 pred eno uro, Zivnorc pravi: ... me zanima kolk časa zdržiš brezstično.... na 5cm razdalje.... najbrž je mislila breztično dr.looney, maxxa in Zivnorc 3
vandrovec Objavljeno Maj 12, 2023 Opozori Objavljeno Maj 12, 2023 A ni še teh umetnih partnerjev, chat gpt in podobno, ki so kot resnični samo problemov ni...?
vandrovec Objavljeno Maj 12, 2023 Opozori Objavljeno Maj 12, 2023 Vklopiš baterijo pa te lutka zasipa z vsemi ženskimi čari, izklopiš baterijo in imaš mir...
DAMI34 Objavljeno Maj 13, 2023 Opozori Objavljeno Maj 13, 2023 pred 14 urami, vandrovec pravi: Vklopiš baterijo pa te lutka zasipa z vsemi ženskimi čari, izklopiš baterijo in imaš mir... sej jih maš. Pa zgledajo kot žive, vse luknje imajo bp, niso pa poceni. Od tu izvira pregovor: tišina je zlata vredna vandrovec 1
DAMI34 Objavljeno Maj 13, 2023 Opozori Objavljeno Maj 13, 2023 @vandrovecti se šališ, tut poročiš se lahko z njo in nobena nima lih majhnih joškov vandrovec 1
vandrovec Objavljeno Maj 13, 2023 Opozori Objavljeno Maj 13, 2023 No ja, tudi Filipinke so še...zelo ustrežljive in potrpežljive, je pa res, da tudi nekaj stane, da jo pripelješ v hišo. Ampak glede na prenaseljenost planeta je bolje, da se moški tolažimo z lutkami, ženske pa s štirinožnimi kosmatinci...
DAMI34 Objavljeno Maj 13, 2023 Opozori Objavljeno Maj 13, 2023 pred 3 minutami, vandrovec pravi: No ja, tudi Filipinke so še...zelo ustrežljive in potrpežljive, je pa res, da tudi nekaj stane, da jo pripelješ v hišo. Ampak glede na prenaseljenost planeta je bolje, da se moški tolažimo z lutkami, ženske pa s štirinožnimi kosmatinci... filipinke so žive, ukrajinke in še ktre druge tudi. Ti bi rad da je tiho in uboga. alora sine plastika in mal čipovja....
vandrovec Objavljeno Maj 13, 2023 Opozori Objavljeno Maj 13, 2023 pred 4 minutami, DAMI34 pravi: filipinke so žive, ukrajinke in še ktre druge tudi. Ti bi rad da je tiho in uboga. alora sine plastika in mal čipovja.... Ukrajinke ti le denar poberejo, s temi se ni za hecat Jaz bi rad stara leta v miru preživljal, v razmišljanju, duhovni rasti... pa me ženske oblegajo. Na dopust in oddihe peljem dve hkrati, pa še dve drugi mi ne pustita do miru... dr.looney, GregorM in DAMI34 3
vandrovec Objavljeno Maj 13, 2023 Opozori Objavljeno Maj 13, 2023 Namesto, da bi ženske posedovale neko duhovno širino so večinoma še bolj materialistke od moških. Ker moški pri ženskah ne najdemo tistega duhovnega miru se moramo sami lotiti tega iskanja in potem se ženske lepijo, ko začutijo neke nove dimenzije...narobe svet DAMI34, GregorM in dr.looney 3
dr.looney Objavljeno Maj 13, 2023 Opozori Objavljeno Maj 13, 2023 pred 5 minutami, vandrovec pravi: Namesto, da bi ženske posedovale neko duhovno širino so večinoma še bolj materialistke od moških. Ker moški pri ženskah ne najdemo tistega duhovnega miru se moramo sami lotiti tega iskanja in potem se ženske lepijo, ko začutijo neke nove dimenzije...narobe svet Vic stoletja.... .... res si me nasmejal do solz.... DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Maj 13, 2023 Opozori Objavljeno Maj 13, 2023 pred 2 minutami, dr.looney pravi: Vic stoletja.... .... res si me nasmejal do solz.... mal mu je ušlo, se strinjam maxxa 1
Zivnorc Objavljeno Maj 16, 2023 Opozori Objavljeno Maj 16, 2023 ... pr nas šparamo s šminko..... smo navajeni luč ugasnit... ... ...ampak ne, ker bi bila grda ali grd (mislim ..jest.. ), daleč od tega.... ampak zato, ker DOMIŠLJIJA dosti bolj dela..... pik1 1
GeeSXer Objavljeno Maj 16, 2023 Opozori Objavljeno Maj 16, 2023 Kot iz lekarne, ko je kupil tri pakete kondomov, pa ga magistra vpraša, če želi še vrečko, pa ji odgovori, ne hvala, ni tak grda RobiRoberto, maxxa, Zivnorc in 2 others 1 4
dr.looney Objavljeno Maj 17, 2023 Opozori Objavljeno Maj 17, 2023 pred 17 urami, Zivnorc pravi: ... pr nas šparamo s šminko..... smo navajeni luč ugasnit... ... ...ampak ne, ker bi bila grda ali grd (mislim ..jest.. ), daleč od tega.... ampak zato, ker DOMIŠLJIJA dosti bolj dela..... ... je lažje spat v temi in sanjat , a ne ....
Scarabeo 500 Objavljeno Maj 17, 2023 Opozori Objavljeno Maj 17, 2023 pred 19 urami, Zivnorc pravi: ... pr nas šparamo s šminko..... smo navajeni luč ugasnit... ... ...ampak ne, ker bi bila grda ali grd (mislim ..jest.. ), daleč od tega.... ampak zato, ker DOMIŠLJIJA dosti bolj dela..... Lahko razmišljaš o sosedi pa tvoja ne vidi. Zivnorc in RobiRoberto 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se