dr.looney Objavljeno Januar 29 Opozori Objavljeno Januar 29 pred eno uro, kaizer pravi: Jaz sem. 😊 Zivnorc in DAMI34 2
Zivnorc Objavljeno Januar 30 Opozori Objavljeno Januar 30 pred 10 urami, dr.looney pravi: Jaz sem. 😊 ... ti zih treniraš po tisti štangi gor pa dol.... da si loh tolk hitra... dr.looney, kaizer, pik1 in 3 others 6
dr.looney Objavljeno Januar 30 Opozori Objavljeno Januar 30 pred 1 uro, Zivnorc pravi: ... ti zih treniraš po tisti štangi gor pa dol.... da si loh tolk hitra... Kok s vedu?
Zivnorc Objavljeno Januar 30 Opozori Objavljeno Januar 30 pred 11 minutami, dr.looney pravi: Kok s vedu? ...nisem.. ... to si samo mislim o tebi, kot ženski.. ... no, pa ko si že priznala, pa loh kak svoj muvi sem prilepiš, ko se po štangi vrtiš.. pik1, Buschi, Akito in 1 other 3 1
dr.looney Objavljeno Januar 30 Opozori Objavljeno Januar 30 pred 12 minutami, Zivnorc pravi: ...nisem.. ... to si samo mislim o tebi, kot ženski.. ... no, pa ko si že priznala, pa loh kak svoj muvi sem prilepiš, ko se po štangi vrtiš.. Sanjaj, sine, sanjaj. Akito in Zivnorc 1 1
Popularna objava Alla Objavljeno Januar 30 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 30 MARE 65, dr.looney, VS800 in 9 others 12
Popularna objava pik1 Objavljeno Januar 30 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 30 . Alla, VS800, Mavti in 10 others 13
Popularna objava pik1 Objavljeno Februar 1 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 1 . Luka66, Kawasaki_rider, kaizer in 7 others 1 9
Popularna objava MARE 65 Objavljeno Februar 1 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 1 Gricko, GeeSXer, pik1 in 10 others 1 12
Popularna objava pik1 Objavljeno Februar 4 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 4 . RobiRoberto, kaizer, GregorM in 10 others 12 1
DAMI34 Objavljeno Februar 10 Opozori Objavljeno Februar 10 Ni hitrejšega prenosa podatkov,kot dve ženski na kavi!!! GregorM, Kawasaki_rider, kaizer in 6 others 1 8
Popularna objava kronik Objavljeno Februar 10 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 10 Pitao sam jednog dedu 85+ godina sta misli nakon svega prozivljenog o zenama. Kratko je razmislio i rekao: ja da jos mogu ja bih to jeb´o! pik1, MARE 65, DAMI34 in 7 others 2 8
DAMI34 Objavljeno Februar 14 Opozori Objavljeno Februar 14 kaizer, RobiRoberto, Kawasaki_rider in 6 others 9
Sam dePihlja Objavljeno Februar 17 Opozori Objavljeno Februar 17 DAMI34, Frenk 67, VS800 in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Februar 19 Opozori Objavljeno Februar 19 tipična žena GregorM, Luka66, RobiRoberto in 2 others 5
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno Februar 20 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 20 Da vas vidim znalce 😂 VS800, bankir, Mavti in 7 others 10
VS800 Objavljeno Februar 20 Opozori Objavljeno Februar 20 pred 15 minutami, Frenk 67 pravi: Da vas vidim znalce 😂 Pomoč ljudstva prosm.... Zivnorc, Kawasaki_rider, DAMI34 in 3 others 5 1
DAMI34 Objavljeno Februar 20 Opozori Objavljeno Februar 20 bi reku polovička...ma se bojim, da pol nau kričala več Kawasaki_rider, RobiRoberto, Mavti in 3 others 6
Frenk 67 Objavljeno Februar 20 Opozori Objavljeno Februar 20 pred eno uro, VS800 pravi: Pomoč ljudstva prosm.... pr men bi bla lego kocka 🙄 Kawasaki_rider, dr.looney, Buschi in 3 others 2 2 2
dr.looney Objavljeno Februar 20 Opozori Objavljeno Februar 20 Ziher je stopila na lego kocko, ko jo obiskal Mrki. Kawasaki_rider, Zivnorc, Mavti in 2 others 4 1
VS800 Objavljeno Februar 20 Opozori Objavljeno Februar 20 Jest se ne grem več, zdej ste me itak čist zmedl... Zivnorc, DAMI34, Frenk 67 in 5 others 7 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se