MARE 65 Objavljeno pred 17 urami Opozori Objavljeno pred 17 urami pred 51 minutami, Frenk 67 pravi: Ajmo pošteno, kok bi bli prpravleni skeširat za tazga daljinca? 😳 Po moje rabiš samo še tole... pred 51 minutami, Frenk 67 pravi: Ajmo pošteno, kok bi bli prpravleni skeširat za tazga daljinca? 😳 Po moje rabiš samo še tole... pred 51 minutami, Frenk 67 pravi: Ajmo pošteno, kok bi bli prpravleni skeširat za tazga daljinca? 😳 Po moje rabiš samo še tole... pred 51 minutami, Frenk 67 pravi: Ajmo pošteno, kok bi bli prpravleni skeširat za tazga daljinca? 😳 Po moje rabiš samo še tole... pred 51 minutami, Frenk 67 pravi: Ajmo pošteno, kok bi bli prpravleni skeširat za tazga daljinca? 😳 Po moje rabiš samo še tole... pred 51 minutami, Frenk 67 pravi: Ajmo pošteno, kok bi bli prpravleni skeširat za tazga daljinca? 😳 Po moje potem rabiš samo še tole... pred 51 minutami, Frenk 67 pravi: Ajmo pošteno, kok bi bli prpravleni skeširat za tazga daljinca? 😳 Po moje potem rabiš samo še tole...
MARE 65 Objavljeno pred 17 urami Opozori Objavljeno pred 17 urami pred 51 minutami, Frenk 67 pravi: Ajmo pošteno, kok bi bli prpravleni skeširat za tazga daljinca? 😳 Pol rabiš samo še eno dobro robotko...samo tale umetna inteligenca bi jo hitro zjebala... pred 51 minutami, Frenk 67 pravi: Ajmo pošteno, kok bi bli prpravleni skeširat za tazga daljinca? 😳 Pol rabiš samo še eno dobro robotko...samo tale umetna inteligenca bi jo hitro zjebala... pred 51 minutami, Frenk 67 pravi: Ajmo pošteno, kok bi bli prpravleni skeširat za tazga daljinca? 😳 Pol rabiš samo še eno dobro robotko...samo tale umetna inteligenca bi jo hitro zjebala... pred 51 minutami, Frenk 67 pravi: Ajmo pošteno, kok bi bli prpravleni skeširat za tazga daljinca? 😳 Pol rabiš samo še eno dobro robotko...samo tale umetna inteligenca bi jo hitro zjebala... pred 51 minutami, Frenk 67 pravi: Ajmo pošteno, kok bi bli prpravleni skeširat za tazga daljinca? 😳 Pol rabiš samo še eno dobro robotko...samo tale umetna inteligenca bi jo hitro zjebala... pred 51 minutami, Frenk 67 pravi: Ajmo pošteno, kok bi bli prpravleni skeširat za tazga daljinca? 😳 Pol rabiš samo še eno dobro robotko...samo tale umetna inteligenca bi jo hitro zjebala... pred 51 minutami, Frenk 67 pravi: Ajmo pošteno, kok bi bli prpravleni skeširat za tazga daljinca? 😳 Pol rabiš samo še eno dobro robotko...samo tale umetna inteligenca bi jo hitro zjebala...
MARE 65 Objavljeno pred 17 urami Opozori Objavljeno pred 17 urami (popravljeno) Tale odgovor je malo poblesavil, sorry Moderator briši prosim Popravljeno pred 17 urami. Popravil MARE 65 Frenk 67 in pik1 2
pik1 Objavljeno pred 17 urami Opozori Objavljeno pred 17 urami pred 21 minutami, MARE 65 pravi: Tale odgovor je malo poblesavil, sorry Moderator briši prosim . ... tastar, a ti uporabljaš umetno inteligenco za tale motosvet ???
MARE 65 Objavljeno pred 15 urami Opozori Objavljeno pred 15 urami pred 1 uro, pik1 pravi: . ... tastar, a ti uporabljaš umetno inteligenco za tale motosvet ??? Kam pa bi pršli brez umetna inteligenca....
smasher Objavljeno pred 4 urami Opozori Objavljeno pred 4 urami Ma ne to je računalnik fasal kakšen digitalni sifilis, ki je tolko digitalnih češepelj dawnloudau, zdej pa ima težave 😂 Frenk 67, MARE 65 in pik1 3
Frenk 67 Objavljeno pred 4 urami Opozori Objavljeno pred 4 urami pred 10 urami, MARE 65 pravi: Kam pa bi pršli brez umetna inteligenca.... In naravne neumnosti. 😂 pik1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se