Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Rad bi si kupil eno res dobro svetilko za kolo ker se mi večkrat zgodi, da me pri kakšnem spustu ujame tema. V ožji izbor sta po dolgem preverjanju prišli svetilka Led Lenser P7 (ročna svetilka) in naglavna svetilka Silva Alpha.

Led Lenser H7 (opcija tudi P7) je opremljana z naprednim fokus sistemom, ki je sestavljen iz leč in ogledal, kar omogoča hitro fokusiranje in zelo natančno usmerjen snop točno tja, kamor ga želite - bodisi v širok, razpršen snop ali pa oster, 200m dolg pramen svetlobe moči kar 200 lm! P7 ima modularno zasnovo ter dinamično stikalo, s katerim uravnavate tri stopnje svetilnosti. En set baterij pa omogoča svetilnost do 120 ur!

Silva Alpha (http://www.silva.se/en/pro ducts/mobile-lighting/intellig ent-light-products/) s posebnim sistemom Intelligent LiteTM omogoča optimalno razporeditev svetlobnega snopa pri velikih hitrostih. Je kombinacija širokega in močnega usmerjenega svetlobnega snopa, kar uporabniku omogoča istočasen obroben in fokusiran daljinski pogled. Gorskemu kolesarju tako ni več potrebno preveč premikati glave, občutek pa prispeva k boljšemu nadzoru kolesa in ravnotežja.Zraven se ravno tako dobi nastavek za balanco.

Kaj priporočate? Ročno (montaža na balanco kolesa) ali naglavno?

Hvala za pomoč!

post-27614-127408591664_thumb.jpg

post-27614-127408607449_thumb.jpg

Objavljeno

Led Lenser vem da je zakon, model P7 sveti veliko bolje od velike akumolatorske Meglajtke (preverjeno) jaz sem P7 gledal na e-buy-u, dobiš jo že pod 50 €, slišal pa sem da je veliko Kitajskih ponaredkov in se je ne upam naročiti. .)

Objavljeno

Imam T7,ista figa kot P7 in je res super,z njo sem nadomestil staro veliko maglite(4xD),ene 4x manjša,2x večja svetilnost pa še baterije cenejše...

Vzemi lenserja in ga namontiraj na balanco,tisto na glavi skoz nekaj tišči....

Objavljeno

Še moj glas imaš za LED Lenser. Videl primerke, ki so že nekaj časa vsak dan v uporabi/zlorabi. Trpežna in kvalitetna roba... Pri nas sta dve doma. Tudi tista za na glavo je super.

Objavljeno

Danes sem nabavil tole P7.

Imajo jih še v hali A BTC, Ebatt: 66€ + držalo za na bicikl 10€

Zdi se mi zelo vredi zadeva :010

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!