Pervy Objavljeno November 11, 2002 Deli Objavljeno November 11, 2002 Velenje -- najbolj zahojena občina v Sloveniji. Agree. hmmm pri nas pa imamo v občini že od osamosvojitve "svežo - pomladno" oblast pa se spreminjamo v vedno bolj zahojeno občino (no mislim da lahko počasi rečem da smo že). vse vasi so dobile nov asfalt, kulturne dome (kultura malo morgen, samo za gasilske veselice), šole telovadnice (čeprav je vsako leto manj otrok in zapirajo oddelke), mesto pa nič razen dveh semaforjav, novih klopc v parku in par korit z rožami (vse seveda pred volitvami ). aja seveda župan ni iz mesta in je spet zmagal, tako da pričakujemo še 4 leta stagnacije. črni imajo pač velike ambicije in malo sposobnih ljudi pa še dosti grebatorjev. sicer pa je bil najboljši dokaz kako bi se v sloveniji vladalo, kratko (še sreča) obdobje bajukove vlade (podobnik na telekom, ribičeva na PBS,.....). MED SLABIMI JE TREBA PAČ ZBRATI NAJMANJ SLABEGA!!! :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 11, 2002 Deli Objavljeno November 11, 2002 Bla bla bla in še enkrat bla bla bla... Če mislite, da so tržave s komunizmom boljše od Slovenije, se pač preselite tja in uživajte v radostih in svoboščinah, ki jih nudijo. :lol: :lol: :lol: :lol: Codein... SKORAJ VSE VSE BI DAL DA BI ZNAL NAPISATI STVAR KI BI JO NEKDO RAZUMEL IN PRAV PREBRATI ZNAL SKORAJ VSE VSE RAZEN MOTORJA NE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 11, 2002 Deli Objavljeno November 11, 2002 Bla bla bla in še enkrat bla bla bla... Če mislite, da so tržave s komunizmom boljše od Slovenije, se pač preselite tja in uživajte v radostih in svoboščinah, ki jih nudijo. :lol: :lol: :lol: :lol: CODEINE,TOVARIŠ MOJ ! Zakaj bi se selili,ko pa lahko to deželo naredimo takšno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno November 11, 2002 Deli Objavljeno November 11, 2002 Valjda-saj smo v ilegali...drugače pa upoštevaj nasvet našega vrlega arhivarja...pa bo ! No sam da ste v ilegali. Sem se že bal, da vas lahko dobijo. Mi je pa všeč tak link, da ni šans da bi na vsebino pršu, če je ta v ilegali. To je dokaz, da organizacija dober dela. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 11, 2002 Deli Objavljeno November 11, 2002 Pravilno se reče : volivke in volivci. Srečko Meh ni kriv, da je kandidiral in dobil. Krivi so tisti, ki se niso odločili, da bi poskusili na volitvah in potem tudi naprej. :evil: Je pa res, da je takoj po objavi uradnih rezultatov izustil kar nekaj neumnosti. :oops: Morda pa je bil samo presunjen nad tolikšnim odstotkov ljudi, ki mu zaupajo. :wink: p.s. Nosil je grozno kravato. :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno November 12, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 12, 2002 Srečko Meh ni kriv, da je kandidiral in dobil. hehehe ...kdo pa pol? Jožek pomožek? Meh je verjetno kandidiral pod prisilo... Kar se tiče zaupanja volivcev ~ tipično razmišljanje - Tega že poznamo, sj ni naredil nič slabga - Joj kake lepe rožice rastejo na rondoju ... če je kdo bral njihov pamflet, smo lahko srečni da imamo ZLSD, ker bi drugače v Velenju bili še vedno brez elektrike, vode in asfalta .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 Kuga moderne družbe- ponovitev krize kapitalizma oziroma uveljavljanje neoliberalistične ekonomske filozofije na globalni ravni, maligno delovanje divje buržoazije, ki si je nagrabila družbeno premoženje in uničila na tisoče delovnih mest-sil nas - napredne rdeče levičarje,da ponovno prevzamemo oblast in naredimo to deželo spet rdečo. Naravne zaveznike , pa smo si našli tudi v antiglobalizacijskem gibanju, ki je nase opozorilo že na ulicah Prage,Seattla,Trsta,Genove,Washingtona... NAREDIMO TO DEŽELO SPET RDEČO!!!!!!! Jeahhhhhhhhhhh :idea: :idea: ".... vozimo se vec po plocnikih" - ce se ne motim,je bil to nekdaj tvoj "podpis",klimbra :P :lol: Samo ga bi....glede na trenutno situacijo......spremenil........VOZIMO PO KOLESARSKIH STEZAH.......Pešci nas še nimajo poln .....c!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 klimbra......saj na plocnihih so tudi "tisti,uni k...." :P :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 Pravilno se reče : volivke in volivci. Srečko Meh ni kriv, da je kandidiral in dobil. Krivi so tisti, ki se niso odločili, da bi poskusili na volitvah in potem tudi naprej. :evil: Je pa res, da je takoj po objavi uradnih rezultatov izustil kar nekaj neumnosti. :oops: Morda pa je bil samo presunjen nad tolikšnim odstotkov ljudi, ki mu zaupajo. :wink: p.s. Nosil je grozno kravato. :shock: NI VAŽNO KAKAŠNE BARVE JE MAČKA VAŽNO JE DA LOVI MIŠI ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno November 12, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 12, 2002 NI VAŽNO KAKAŠNE BARVE JE MAČKA VAŽNO JE DA LOVI MIŠI ! Loviti jih mora...v tem je problem.... Namesto da bi gradili stanovanja, gradijo hipermarkete... Zaposlitev ni, je pa dost dilerjev-trenerkarjev.... V celem mestu je en 'normalen' lokal, kamor lahko greš zvečer, vsi ostali so pod roko zgoraj omenjenih, od tega dva dirlidirli....in verjetno je jasno kaj to pomeni... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 ak...nope :shock: ......razsvetli me :oops: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 Ah, sej to ni važno :wink: jaz sem bila od rezultatov volitev najbolj navdušena nad tem, da bo še drugi krog :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 Ah, sej to ni važno :wink: jaz sem bila od rezultatov volitev najbolj navdušena nad tem, da bo še drugi krog :D ja......kaj?!?! :shock: ....a pol se ni vse odloceno?!?!? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 Loviti jih mora...v tem je problem.... Namesto da bi gradili stanovanja, gradijo hipermarkete... Zaposlitev ni, je pa dost dilerjev-trenerkarjev.... V celem mestu je en 'normalen' lokal, kamor lahko greš zvečer, vsi ostali so pod roko zgoraj omenjenih, od tega dva dirlidirli....in verjetno je jasno kaj to pomeni... 1. Zadnji čas, da so zgradili Interspar, se mi vsaj v Celje ni treba več vozit, pa vsaj 180 ljudi je delo dobilo. Če ne bi nekateri na občini bili takšni debili bi to imeli že zdavnaj, poleg merkatorja in s tem več delovnih mest. 2. Kamorkoli greš bodisi v Ljubljano, Maribor, Celje, Mursko Soboto, Slovenske Konjice se vsepovsod nekaj gradi in dogaja, vse kar so v desetih in več letih letih uspeli narediti v Velenju je asfaltiranje nekaj km ceste, nekaj javne razsvetljave in nakupovalni center, kjer itak ni kaj za kupit, razen gostiln. Kje je kakšna obrtna cona, poslovna stavba (vse to bi posledično prineslo nova delovna mesta in svež denar s katerim se lahko potem tudi gradijo stanovanja. Ne moreš imeti 90% socialnih stanovanj.) BTW, kje si pa našel normalen lokal v Velenju ?!? :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 BTW, kje si pa našel normalen lokal v Velenju ?!? :lol: :lol: Štorman nasproti Gorenja ima odlične malice za malo denarja... :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno November 12, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 12, 2002 1.Kar se tiče Interšpara - v čem je razlika z Šparom v NC-ju? 2.Toliko delovnih mest, kot se jih je pridobilo z Interšparom, tolk jih bo šlo, ker bojo male trgovine pocrkale... 3.Obrtnih con imaš dobesedno kot dreka. Bivši Eso, 2x obrtna cona pri TRC-ju, obrtna cona Gorenja, obrtna cona Selo... 4.Poslovnih prostorov je toliko, da jih niti ne morejo dati v najem ali prodati-bivši dom učencev Farmin in Šalek, NC, Vegradova Hiša duhov, Staro Velenje,... Problematična je stimulacija malega gospodarstva, sploh tam, kjer je (bila) večina obrtnikov vezana na Premogovnik in Gorenje. Sedaj, ko je večina firm že pocrkala (trend ostaja isti), pa vsi strmijo v Gorenje in čakajo čudež (ki se ne bo zgodil)... Tukaj tudi župan dejansko nima dosti vpliva... je pa dejstvo, da bi z nekaterimi represivni metodami lahko začeli omejevat porast kriminala... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno November 12, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 12, 2002 ak...nope :shock: ......razsvetli me :oops: :) V tem primeru bi moral župan ne glede na 'barvo' delat več na zagotavljanju 'varnosti' v mestu. Mesto je na zunaj urejeno, znotraj pa propada... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 je pa dejstvo, da bi z nekaterimi represivni metodami lahko začeli omejevat porast kriminala... Represivne metode - arzenal totalitarističnih, avtokratskih sistemov kjer vlada enoumje. Demokracija tega ne pozna. Posledica večje demokracije - porast vsakršnega kriminala, ker se ga z metodami prejšnega sistema ne da krotit. Nekateri bi tudi rekli : želeli smo - tedaj uživajmo Ne da se vsega po malem iz vseh sistemov vzet. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 1.Kar se tiče Interšpara - v čem je razlika z Šparom v NC-ju? 2.Toliko delovnih mest, kot se jih je pridobilo z Interšparom, tolk jih bo šlo, ker bojo male trgovine pocrkale... Če je ne vidiš, potem ti ne morem pomagati? Sicer pa, kakšne male trgovine? Kakorkoli, denarja ne pobiram na cesti, da bi podpiral cene izdelkov v malih trgovinah in ERI, kjer so nekateri izdelki celo dražji kot na petrolovih bencinskih pumpah. 30 metrov od moje hiše je bila MALA TRGOVINA kjer se je lastnica pametno odločila in odšla lepo delat v Spar. V trgovini je itak prodajala samo kruh in mleko in delala od jutra do večera. 3.Obrtnih con imaš dobesedno kot dreka. Bivši Eso, 2x obrtna cona pri TRC-ju, obrtna cona Gorenja, obrtna cona Selo... 4.Poslovnih prostorov je toliko, da jih niti ne morejo dati v najem ali prodati-bivši dom učencev Farmin in Šalek, NC, Vegradova Hiša duhov, Staro Velenje,... Sploh veš kaj je obrtna cona? Očitno ne? Obrtna cona ni da zgradiš WTC in oddajaš ali prodajaš prostor po astronomskih cenah. Selo obrtna cona, pa daj ne seri ga, tam se ni že 40 let nič spremenilo. Srčno upam, da si obrtnik ali podjetnik in da poznaš problematiko. Problematična je stimulacija malega gospodarstva, sploh tam, kjer je (bila) večina obrtnikov vezana na Premogovnik in Gorenje. Sedaj, ko je večina firm že pocrkala (trend ostaja isti), pa vsi strmijo v Gorenje in čakajo čudež (ki se ne bo zgodil)... Kdo strmi v Gorenje ?!? Tako je pač, če so ljudje navajeni kumunizma in samo čakajo, da bo za njih poskrbel nekdo drug. Tukaj tudi župan dejansko nima dosti vpliva... je pa dejstvo, da bi z nekaterimi represivni metodami lahko začeli omejevat porast kriminala... Kriminal je bil in bo vedno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 Demokracija tega ne pozna. Posledica večje demokracije - porast vsakršnega kriminala, ker se ga z metodami prejšnega sistema ne da krotit. Ja pa kaj je s teboj a si normalen :shock: :?: :?: A v komunizmu pa se ni kradlo ali kako he?? Se je, se, cisto legalno - si pa smel poceti to, ce si bil "nas" oz. "njihov". Zivelo se je na pufe, ki jih je zdaj treba odplacevati ... a ni to super. Da kaksen polpismen ne zastop, zakaj so "vsi imeli delo", ker je slo vse na racun posojil, dokler je pac slo ... to razumem, da tega ne razume normalna oseba pa ne. Potem pa se v Celovec mnozicno ko cigani po kofe, cokolado ipd. ... krasen sistem, a ne :D Sej niste normalni ... lejte ... tam doli v bistvu se vedno imajo vsaj del tega sistema kot je bil tu vcasih - ce je to tako fino - pa pojdite potem no tja, samo se slabse zivi ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 cyc a si slučajno videl koliko je bila zadolžena juga in koliko je sedaj slovenija. v jugi nas je bilo 22 milijonov, v sloveniji pa 2. bruto dohodek na prebivalca se je sicer povečal, se je pa državni aparat maksimalno povečal, saj je že vsaka vas občina... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 Saj zdaj ni nic vecja, odplacuje se ... kar se pa vasi tice - hja, izvolili ste jih, kaj se potem pritozujete :lol: Na oblasti so itak derivati prejsnje oblasti marsikje. Red in financna disciplina se bo uredila ko bomo v EU, potem bo marsikaj vleiko bolj transparentno. Potme bo slo marsikaj na bolje :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 Demokracija tega ne pozna. Posledica večje demokracije - porast vsakršnega kriminala, ker se ga z metodami prejšnega sistema ne da krotit. Ja pa kaj je s teboj a si normalen :shock: :?: :?: A v komunizmu pa se ni kradlo ali kako he?? Se je, se, cisto legalno - si pa smel poceti to, ce si bil "nas" oz. "njihov". Zivelo se je na pufe, ki jih je zdaj treba odplacevati ... a ni to super. Da kaksen polpismen ne zastop, zakaj so "vsi imeli delo", ker je slo vse na racun posojil, dokler je pac slo ... to razumem, da tega ne razume normalna oseba pa ne. Potem pa se v Celovec mnozicno ko cigani po kofe, cokolado ipd. ... krasen sistem, a ne :D Sej niste normalni ... lejte ... tam doli v bistvu se vedno imajo vsaj del tega sistema kot je bil tu vcasih - ce je to tako fino - pa pojdite potem no tja, samo se slabse zivi ... Mislim, da imaš doma večere "politične nastave" kako je blo včasih vse u kurcu in kako je danes vse fajn. Ker glede na to, da vem približno, kok si star, se menda ne moreš spomnt, kako SLABO je blo, ko smo hodil po kofe in pralni prašek v tujino, tako kot tse tudi jaz ne. vem samo to, kar mi povejo in vem samo to, kakšen občutek imam, ko se spomnim mojega otroštva. In povem ti, men se je zdelo prav fajn. Najbolj mi gre na živce, ko nekdo nekaj nekje pobere in potem vzame to kot splošno resnico, ker mu pač tako narekuje vzgoja, ne gleda ne levo ne desno, samo fura svoje... Nobena stvar ni črno bela. Bi me moralo biti danes sram, ker sem jokala, ko je umrl Tito? 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 Bi me moralo biti danes sram, ker sem jokala, ko je umrl Tito? 8) Nikakor ne :) ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 Mislim, da imaš doma večere "politične nastave" kako je blo včasih vse u kurcu in kako je danes vse fajn. Ker glede na to, da vem približno, kok si star, se menda ne moreš spomnt, kako SLABO je blo, ko smo hodil po kofe in pralni prašek v tujino, tako kot tse tudi jaz ne. Za tvoj spomin ne vem, kako dalec seze, jaz pa se takih izletov v KGM v Celovec prav dobro spomnim, tako da ... nimam politicnih nastavitev, ne. Ce se ti ne spomnis tako dalec nazaj ni moj problem :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se