TEROliter Objavljeno Maj 25, 2010 Deli Objavljeno Maj 25, 2010 Lep pozdrav! mene zanima zakaj skuter ne potegne in neleti v končno kot bi moral.(nima moči).na skuterju je bil menjan cilinder,bat,kuplonga,jermenica...v glavnem vse .tudi valjčki niso krivi ....na skuterju je gor malossi multivar ter techni gas . za odgovore se naprej lepo zahvaljujem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rojcek5 Objavljeno Maj 31, 2010 Deli Objavljeno Maj 31, 2010 Mogoče fedrce v sklopki. Lahka pa tut valjčki če ni pospeškov dej lažje, če pa ni hitrosi pa težje, če pa ničesar pa mal kombiniri 3-3. Lahka pa je tut kaka mehanska okvara al pa motor enostavno ne zmore več spravt iz sebe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TEROliter Objavljeno Maj 31, 2010 Avtor Deli Objavljeno Maj 31, 2010 federce tudi niso ker sem jih menjal.valjčke sem menjal,več kot deset vrst že pa niso krivi.problem je v tem da skuter ne leti več kot 30,pa še to nabira zelo dolgo...vseeno hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se