fifty Objavljeno Januar 28, 2003 Deli Objavljeno Januar 28, 2003 [quote="Horjo horjulis vulgaris Počak mal, da travca fedrčke dobi! :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 28, 2003 Deli Objavljeno Januar 28, 2003 Nope, n'č menal slikce. Še zmeraj I%missPiggy, samo ne vem zakaj jo je nehalo kazati. Da ni slikca preveč svinjska? Bom še enkrat uploadal, pa bomo videli. Matr kam sem jo že vtaknu? :wink: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 28, 2003 Deli Objavljeno Januar 28, 2003 Pismo ja, mi gre na živce, da noben ne vpraša, kje se lohk naroči :twisted: :? :shock: p.s. Nehajte že enkrat iz knjig prepisovat pa se vržte v naravo :P :P :P Počak mal, da travca fedrčke dobi! :P :P :P A mi lohk poveš, kako se boš po TRAVCI S FEDRČKI s sanmi, ki jih bodo vlekl konji , vozu :?: :shock: :shock: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Januar 28, 2003 Deli Objavljeno Januar 28, 2003 Nope, n'č menal slikce. Še zmeraj I%missPiggy, samo ne vem zakaj jo je nehalo kazati. Da ni slikca preveč svinjska? Bom še enkrat uploadal, pa bomo videli. Matr kam sem jo že vtaknu? :wink: :lol: Evo, pa ti spet dela !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 28, 2003 Deli Objavljeno Januar 28, 2003 A mi lohk poveš, kako se boš po TRAVCI S FEDRČKI s sanmi, ki jih bodo vlekl konji , vozu :?: :shock: :shock: :lol: Ja kako, kako, hop, hop, hop menda. Aja, a vozu misliš? Ja to pa ne vem, še nisem probal. Jaz sem odgovoril na tisto, da se moramo v naravo vržt! :wink: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 7, 2004 Deli Objavljeno Oktober 7, 2004 ful dobra sedla ... ---> Saddle Shop Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se