bagio Objavljeno Junij 5, 2013 Opozori Objavljeno Junij 5, 2013 . Še dobri dve sekundi dol, pa bo padu Slo ladies rekord Hja,do tja je še daleč
bagio Objavljeno Julij 29, 2013 Opozori Objavljeno Julij 29, 2013 Brand racing 29.7.2013 -kvalifikacije 2.02.727 sax46, bajsi, MoTo G_P in 1 other 4
svobodnaptica01 Objavljeno April 25, 2014 Opozori Objavljeno April 25, 2014 18.4.2014 Jura racing dirka SSP 600 2:00.683 glede na lani: 3 titan plate + vijaki - gibljivost vratu v desno = -1 sec na krog sax46, gsxf750, lmperator in 6 others 9
crusty Objavljeno April 25, 2014 Opozori Objavljeno April 25, 2014 18.4.2014 Jura racing dirka SSP 600 2:00.683 glede na lani: 3 titan plate + vijaki - gibljivost vratu v desno = -1 sec na krog Madonca res sm bil sam 3x na Panoniji a komaj skup spravu 2.06....................in mi tole res ni nič jasn, to more letet na počez!!!! Le čestitke Ines, BRAVO!!! :notworthy: dgungi, gsxf750, DXR16 in 1 other 4
pitstopservvv Objavljeno April 25, 2014 Opozori Objavljeno April 25, 2014 Pol pa čestitke samo tebi, ki si v treh poskusih skup spravi 2.06...., ti moraš vedet da Ines leti tam gor kr nekaj časa že, tak da če bi ti leto tolk časa bi tak vozo pod 2.00.00........Zanimivo! Ne vem, če je kateri od vozačev tak hitro spravo taki čas skupaj...
ganini Objavljeno April 25, 2014 Opozori Objavljeno April 25, 2014 A to so slovenske fousarije a kaj hoces povedat? Dec je cestital Ines zan hud cas, cemur se pridruzujem tudi sam, ti pa to spretno obrnes v nekaj povsem drugega. Cestitam ti za iskreni sloennski debilizem in hkrati za tvoj dosezen cas 1.52.74 na pannoniji, ker je glih tema o tem, da ne bom off topic....
pitstopservvv Objavljeno April 26, 2014 Opozori Objavljeno April 26, 2014 Ne debil, čestitau sem mu enostavno in začudeno! Pri meni besede faušarija neboš našo!
svobodnaptica01 Objavljeno April 26, 2014 Opozori Objavljeno April 26, 2014 Madonca res sm bil sam 3x na Panoniji a komaj skup spravu 2.06....................in mi tole res ni nič jasn, to more letet na počez!!!! Le čestitke Ines, BRAVO!!! :notworthy: Hvala ne gre nič kaj dosti pošrek, v primerjavi z lani je napredek predvsem na zaviranju in malo spremenjenih linijah (počasnejši vstop, hitrejši izstop) . Posledično se kljub nekaj kg več kot lani (9 mesecev mirovanja ) malo več po zadnji vozim, čeprav so hitrosti na ravninah kak km nižje . (tud v dežju iz ovinka šparamo prvo gumo ) Malo je sicer netočna primerjava, ker imam bolj predpotopni GPS sprejemnik, ampak razlika letošnji-lanski krog se lepo vidi. Tole je pa optimal lap: 1:59.3 Pol pa čestitke samo tebi, ki si v treh poskusih skup spravi 2.06...., ti moraš vedet da Ines leti tam gor kr nekaj časa že, tak da če bi ti leto tolk časa bi tak vozo pod 2.00.00........Zanimivo! Ne vem, če je kateri od vozačev tak hitro spravo taki čas skupaj... Matej Kraljič, drugič na Pannoniji (prvič mislim da 2011 enkrat) lani 2:01 v prvih nekaj krogih. Drugače pa neglede na št. treningov (pa mislim da še zdaleč ne vodim ne skupnem št. dni na dirkališču, ne kolikokrat sem na Pannoniji :grim , je pa res zanimivo, kako eni nikoli nič ne vozijo, amapak kadarkoli prideš nenapovedano so tam ) mislim, da se s časom pod 2:00 s 600ccm zaenkrat od Slovencev lahko pohvali samo Marko Jerman, tak da bo treba še trenirat P.S. ker so tisti ki se vozijo 2:20 itak čist brez veze... še vedno čakamo na kakšen tvoj uraden čas hector, DXR16, suzuki in 2 others 5
bagio Objavljeno April 27, 2014 Opozori Objavljeno April 27, 2014 18.4.2014 Jura racing dirka SSP 600 2.02.132 alenn46, 3ninja, ZdenkoK in 2 others 5
3ninja Objavljeno Maj 7, 2014 Opozori Objavljeno Maj 7, 2014 5.5.2014 Dirka počasnih. prvi uradni cajt, ki kao šteje. 2.17.101 Prva dirka nasploh pri mojih letih pa 100kilah mišic. Letos drugič na panoniji pa lani 2 al 3 krat pa hobi vožnja. Štart katastrofa, so me skor vsi pogazili do prvega ovinka (še moji mladiči z bicikli boljše štartajo). Glede na to, da sn že bil nekajkrat doli in vem v ktero smer se zavija (sn si težko zapomno priznam) sem kar razočaran-nikak da bi skino par sekund. Verjetno je moped predivji za moje znanje tak, da ko shujšam 25-30kil pa ko me od starosti vkup potegne grem na 600 tak ko BAGIO (kake profi cajte vozi ded-vrhunsko) Za Ines pa lahko rečem fantastično hitro-čestitam obema. ZdenkoK, DXR16, hector in 2 others 5
GrCaR Objavljeno Maj 24, 2014 Opozori Objavljeno Maj 24, 2014 22.5.2014 tretjič na pisti, prvič z ZX-10R 2:09.989 Gume GP Racer bajsi 1
bajsi Objavljeno Junij 30, 2014 Opozori Objavljeno Junij 30, 2014 FVP Moto 29.6.2014 2.16,805 prosti trening alenn46 1
bajsi Objavljeno Oktober 6, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2014 5. 10. 2014 - prosti trening (Jura racing) 2.14,649 suzukigsxr1 1
Gregor Jesenek Objavljeno Oktober 26, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2014 8.11 2013 prvi obisk, drugace prej sem bil ex na grobniku. Cas kroga merjen z lap timerom 2:13:047 Dunlop gp 211 pro Lp
BenX Objavljeno Avgust 31, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2015 vi ste cisto zmesani s temi casi! meni je ratalo 2:26,22 lahko se edino tolazim, da je to bil prvi obisk in da dobesedno eno leto motorja sploh videl nisem, kaj sele peljal... mislil sem, da nebo neke krize, ampak to je neverjetno kako clovek iz ritma pade. je pa res, da sem vsak izhod na pisto popravil za 2 do 3 sekunde, kar pa je tudi fajn obcutek. tadejh 1
NinjaRider04 Objavljeno November 7, 2015 Opozori Objavljeno November 7, 2015 (popravljeno) Pozdravljeni rejserji..zanima me kk je kaj z panonnijo..mislu sm še letos it gor..sam kr mam motor razdret in ga že rihtam za sezono 2k16 sm se odloču da bom drugo leto tam štartal sezono..zdj pa me zanima..koliko je kaj za plačat?..se pravi prosti treningi za wikedn soboto in nedeljo ..in če se lahko tam prespi al ne?..koliko sem slišal nek hotel imajo kako je z tem?..ter ali se moram najavit ali samo samo pridem?...kolendar sm gledu pa je use zeleno se pravi ni nobenga dogodka..no rad pa bi se udeželu tut kake dirke..nisem začetnik sem 9let že v tem športu in dirkam na polno :p...tako da vem kk pa kaj..samo info. me zanima..hvala in Lp! Popravljeno November 7, 2015. Popravil NinjaRider04
svobodnaptica01 Objavljeno November 7, 2015 Opozori Objavljeno November 7, 2015 pred 10 urami, NinjaRider04 pravi: Pozdravljeni rejserji..zanima me kk je kaj z panonnijo..mislu sm še letos it gor..sam kr mam motor razdret in ga že rihtam za sezono 2k16 sm se odloču da bom drugo leto tam štartal sezono..zdj pa me zanima..koliko je kaj za plačat?..se pravi prosti treningi za wikedn soboto in nedeljo ..in če se lahko tam prespi al ne?..koliko sem slišal nek hotel imajo kako je z tem?..ter ali se moram najavit ali samo samo pridem?...kolendar sm gledu pa je use zeleno se pravi ni nobenga dogodka..no rad pa bi se udeželu tut kake dirke..nisem začetnik sem 9let že v tem športu in dirkam na polno :p...tako da vem kk pa kaj..samo info. me zanima..hvala in Lp! Strokovnjak, po 9ih letin in pol v tem športu bi ti moralo biti vse to kar si vprašal in še mnogo več povsem jasno. Ampak, ker smo navajeni, da je treba tvoje izjave delit s faktorjem vsaj 10 in ker sem jako prijazna dečva, evo ti: Zeleno je vse, ker še niso vnešeni dogodki za drugo leto. Če si boš ogledal lanski koledar, boš videl, da so v 99,9% med sezono vsi vikendi zasedeni. Cene za vikend so tam 130€ + na dan za vikend plus večinoma obvezen transponder 15-20€. Organizatorjem se je večinoma treba najavit, ker ima večina vsaj za vikende precej polno. Ceneje je pri določenih, če plačaš nekaj tednov prej nižja. Spiš lahko v paddocku zastonj, je pa tudi hotel tam. No,sicer si pa sigurno to že vse vedel, samo enegakolega je zanimalo, kajne? Mateej1, SMX17, krava in 2 others 5
NinjaRider04 Objavljeno November 7, 2015 Opozori Objavljeno November 7, 2015 (popravljeno) pred 2 urami, svobodnaptica01 pravi: Strokovnjak, po 9ih letin in pol v tem športu bi ti moralo biti vse to kar si vprašal in še mnogo več povsem jasno. Ampak, ker smo navajeni, da je treba tvoje izjave delit s faktorjem vsaj 10 in ker sem jako prijazna dečva, evo ti: Zeleno je vse, ker še niso vnešeni dogodki za drugo leto. Če si boš ogledal lanski koledar, boš videl, da so v 99,9% med sezono vsi vikendi zasedeni. Cene za vikend so tam 130€ + na dan za vikend plus večinoma obvezen transponder 15-20€. Organizatorjem se je večinoma treba najavit, ker ima večina vsaj za vikende precej polno. Ceneje je pri določenih, če plačaš nekaj tednov prej nižja. Spiš lahko v paddocku zastonj, je pa tudi hotel tam. No,sicer si pa sigurno to že vse vedel, samo enegakolega je zanimalo, kajne? Ubistvu sm uzel njegove besede ja kr me je prosu tako da je res ja ;)..ovak pa 9 let sm že jaz not u tem..sam kaj čmo če je dandanes tko da več nišče po eni strani ne vrjame pa se raje 100x prepriča..anway..lp Popravljeno November 7, 2015. Popravil NinjaRider04
Necky Objavljeno Marec 20, 2016 Opozori Objavljeno Marec 20, 2016 lp Vceraj prvic na panoniji pri 7 stopinjah cas 2.11.487 honda 1000 rr 06 zeblo me je kot se nikoli , uzival pa sem. Lansko leto na koncu sezone probal 1-krat grobnik Gamma, bojc84 in sax46 3
Simon Jazbec Objavljeno Marec 24, 2016 Opozori Objavljeno Marec 24, 2016 Odločam se za obisk pannonie.. prvič.... kaj mi priporočate?,, preko katerega organizatorja naj grem??...kje je po vaših izkušnnjah največ slovencev?? da malo pomagajo hvala za kakšen odgovor
svobodnaptica01 Objavljeno Marec 27, 2016 Opozori Objavljeno Marec 27, 2016 Ob 23. 3. 2016 at 21:14, Simon Jazbec pravi: Odločam se za obisk pannonie.. prvič.... kaj mi priporočate?,, preko katerega organizatorja naj grem??...kje je po vaših izkušnnjah največ slovencev?? da malo pomagajo hvala za kakšen odgovor Za začetnike maš zelo ugodne variante pri Stardesingracing.com (glej pod zavihek anfänger), pa kako Fiala tudi dobiš ugodno, pa niso prehitri. Simon Jazbec 1
Simon Jazbec Objavljeno Junij 4, 2016 Opozori Objavljeno Junij 4, 2016 evo prvič na panonii. gume pireli supercorsa sp. čas 1.21.9xx... z občutkom da lahko še peljem mnogo hitreje, ampak je bila res gužva na progi. tako kot je svetovala @svobodnaptica01 sem šel preko stardesign... imajo zelo fajn porihtano.. več kot zadovoljen tako da hvala za pomoč.
compaq Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 Tudi sam sem novinec in bi se rad udelezil kaksnega track daya. Preden zacnem po mailih tezit organizatorjem, bi rad izvedel nekaj informacij s prve roke, tistih, ki se veckrat odpravijo na take evente. Zanima me, kaksna je politika glede prijav na zgoraj omenjeni in podobnih straneh. On-line se prijavis in verjetno denar nakazes v naprej? Kaj se zgodi v primeru slabega vremena? Dobis vsaj del kupnine vrnjene? Recimo, da me ne zanimajo dirke in transponderji. Se da dogovoriti, da za vozim le proste treninge in za to placam ustrezno manjso startnino? Ponekod vidim, da imajo opcijo le dva do tri dni skupaj. To me spet ne zanima. Se da dogovoriti le za en dan? Vem, precej splosna vprasanja, katerih odgovor se verjetno razlikuje od organizatorja do organizatorja, pa vseeno. Ce ima kdo kakrsne koli izkusnje, bi bil vesel, ce jih deli z mano.
danci1973 Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 11 hours ago, compaq said: Zanima me, kaksna je politika glede prijav na zgoraj omenjeni in podobnih straneh. On-line se prijavis in verjetno denar nakazes v naprej? Kaj se zgodi v primeru slabega vremena? Dobis vsaj del kupnine vrnjene? Praviloma ne. 11 hours ago, compaq said: Recimo, da me ne zanimajo dirke in transponderji. Se da dogovoriti, da za vozim le proste treninge in za to placam ustrezno manjso startnino? Praviloma ne. Pač ne plačaš najema transponderja... 11 hours ago, compaq said: Ponekod vidim, da imajo opcijo le dva do tri dni skupaj. To me spet ne zanima. Se da dogovoriti le za en dan? Praviloma ja - paketi po dva ali tri dni skupaj so praviloma cenejši (na dan) kot en sam dan... Je pa res, da so nekateri prireditelji trdi kot armiran beton in se ne upognejo niti za milimeter, z nekaterimi pa se da marsikaj zmenit (tudi recimo da voziš samo popoldne po dirkah za primerno ceno). compaq 1
sax46 Objavljeno Avgust 15, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2016 Pa se je le lap timer ustavil za spremembo malo prej, kot ponavadi 2:04,973 bojc84 in bajsi 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se