start123 Objavljeno Maj 28, 2010 Deli Objavljeno Maj 28, 2010 Lepo pozdravljeni! Preiskal sem ze celi google a nikjer nisem našel nobene trgovine z rezervnimi deli za TOMOS youngster racing. Prosil bi če mi vi poveste kje je katera dobra v Ljubljani? Rabil bi gumjasto sesalno koleno, zobnik, cilinder... Lp, in hvala za pomoč! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Maj 28, 2010 Deli Objavljeno Maj 28, 2010 (popravljeno) Kolikor jaz vem ima TrgoAvto vse dele za Tomose. Popravljeno Maj 28, 2010. Popravil Jure Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
start123 Objavljeno Maj 28, 2010 Avtor Deli Objavljeno Maj 28, 2010 Kolikor jaz vem ima TrgoAvto vse dele za Tomose. A to v tem trgo avto v BTC-ju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
revival Objavljeno Maj 28, 2010 Deli Objavljeno Maj 28, 2010 Lepo pozdravljeni! Preiskal sem ze celi google a nikjer nisem našel nobene trgovine z rezervnimi deli za TOMOS youngster racing. Prosil bi če mi vi poveste kje je katera dobra v Ljubljani? Rabil bi gumjasto sesalno koleno, zobnik, cilinder... Lp, in hvala za pomoč! velo črnuče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Maj 28, 2010 Deli Objavljeno Maj 28, 2010 (popravljeno) A to v tem trgo avto v BTC-ju. V vseh TrgoAvtih po Sloveniji, majo ene 40 trgovin.. Če je v BTCju tudi, potem tudi tam Drugače se pa strinjam, tudi Velo bo dobra izbira! Popravljeno Maj 28, 2010. Popravil Jure Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
start123 Objavljeno Maj 28, 2010 Avtor Deli Objavljeno Maj 28, 2010 Kje pa je ta VELO v črnučah, ker ga ne najdem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
revival Objavljeno Maj 28, 2010 Deli Objavljeno Maj 28, 2010 Kje pa je ta VELO v črnučah, ker ga ne najdem. tm ko avte prodajajo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se