MrMrak Objavljeno Maj 29, 2010 Deli Objavljeno Maj 29, 2010 prosil bi za podatke oz. linke, kjer bi se dalo videti prenose od T maxa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x raider Objavljeno Maj 29, 2010 Deli Objavljeno Maj 29, 2010 (popravljeno) prosil bi za podatke oz. linke, kjer bi se dalo videti prenose od T maxa Ali si ugotovil na kakšen simpl sistem to dela ?:naughty: LP. Popravljeno Maj 29, 2010. Popravil x raider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MrMrak Objavljeno Maj 30, 2010 Avtor Deli Objavljeno Maj 30, 2010 Ali si ugotovil na kakšen simpl sistem to dela ?:naughty: LP. super, hvala, malo sem gledal in tam, kjer imajo ostali skuterji variomat, ima ta zaprt sistem v olju in me je zanimal ta prenos, da ne razdiram iz firbca ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno Maj 30, 2010 Deli Objavljeno Maj 30, 2010 prosil bi za podatke oz. linke, kjer bi se dalo videti prenose od T maxa Vidim da ti je že @X raider pomagal. Če te zanima kaj več pa si oglej naslednje povezave, je precej dobro napisano in tudi poslikano. Vse je pripravil starejši gospod (okapi38), ki je "zaljubljen" v Tmaxa. 1.Delovanje in shema "variomata" 2. Sestavni deli prenos pri Tmaxu 3. Slike prenosa pri Tmaxu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MrMrak Objavljeno Maj 30, 2010 Avtor Deli Objavljeno Maj 30, 2010 najlepša hvala obema, mi bo zelo prav prišlo, do sedaj še nisem imel močnejšega skuterja in me zanima delovanje le tgega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se