jiro9 Objavljeno Maj 30, 2010 Opozori Objavljeno Maj 30, 2010 Zanima me ali ima kdo kakšne izkušnje s zamenjavo sprednjega tovarniškega vetrobarnskega stekla za večjega na Kymco Exiting 500. Ker sem malo večji bi rabil malo višje steklo ker mi drugače direktno piha v glavo kar je pri večjih hitrostih malo moteče. Hvala za odgovore.
maxiscooter Objavljeno Maj 30, 2010 Opozori Objavljeno Maj 30, 2010 Zanima me ali ima kdo kakšne izkušnje s zamenjavo sprednjega tovarniškega vetrobarnskega stekla za večjega na Kymco Exiting 500. Ker sem malo večji bi rabil malo višje steklo ker mi drugače direktno piha v glavo kar je pri večjih hitrostih malo moteče. Hvala za odgovore. Vprašaj @mrkixi- a , on je pred kratkim cca 2 mesca menjal.
fazerčk Objavljeno Maj 9, 2014 Opozori Objavljeno Maj 9, 2014 Pozdravljeni Problem: motor vsake toliko časa popolnoma zaduši, potem gre pa nekaj časa popolnoma normalno. Na servisi so zamenjali svečko in filter za bencin, vendar se je napaka po parih kilometrih ponovila. Je morda napaka v elektriki? Je imel kdo podobne težave, kako ste jih rešili? Motor je star 6 let in ima 15.000 kilometrov. Hvala za odgovore.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se