bosstjan8 Objavljeno Junij 18, 2013 Opozori Objavljeno Junij 18, 2013 Ker je čez dan prevroče za vozit se vozimo zvečer. En nočni fotoshooting! shibby, skoda, črna strela in 6 others 9
HyperJack Objavljeno Junij 18, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Junij 18, 2013 Ker je čez dan prevroče za vozit se vozimo zvečer. En nočni fotoshooting! Pozerji :grrr črna strela 1
HyperJack Objavljeno Junij 18, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Junij 18, 2013 Ja ko ni dnarja za bencin, se pije kavo pa slika :grim DAMI34, Cofko Cof, skoda in 4 others 7
HyperJack Objavljeno Julij 22, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Julij 22, 2013 Ko Z.jevci nismo na skupni vožnji.....smo pa na skupinskem pikniku V soboto smo se mel prou luštn :grim , upam, da ste za to, da to zadevo spet ponovimo še enkrat to poletje in to še v večjem številu :grim njama njama :grim navali narode Seveda Z.jevci v svojo družbo sprejmemu tudi kakšnega Apriliaša :grim Anže, a jo boš kušno? .....ma nč lupčka, sam GAS! Ker pa naš glas seže v deveto vas, nas pride tud kakšn Bemflar pogledat , je bil objestnež na ob obisku :grim ....in tko našga Shibbyja zebe ob odprtem ognju :grim ... ....ostalo je skrita tajnost in ni za v javnost, sploh moje goreče palčke :grrr igorkr, skoda, Cofko Cof in 4 others 7
SLVR Objavljeno Julij 22, 2013 Opozori Objavljeno Julij 22, 2013 Premium palčke, to so bli smehi ... Kušnu sm jo pa pol, k me je nehala grdo gledat, hihi. Mene bl zanima kakšn badminton se je to skoz neki igral, k ni blo nobenga loparčkanja slišat, sam grmovje se je tresu. Nč lupčka, skidaj gaće, dosta romantike! Sej se je z odbojko pol nadoknadil zamujeno. Blo je super, bo treba kmal ponovit! Kolpa kar kliče po namakanju, ima v Vinici že 25°C in jo bo grelo še cel teden! :naughty: HyperJack 1
HyperJack Objavljeno Avgust 5, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 Če se morda še kdo strinja, bi lahko spet naredili kakšen zbor v malo večjem številu , nekje na hladnem, morda nekje ob kakšni vodi :grim ? rok22 1
igorkr Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 (popravljeno) Evo ideja Jama Ledenica na Lokvah Ob vhodu 0 - 4°C Rezerviran parkirni za Z-jčke na koncu jame Bom pomagal parkirat (baje jo jamarji še niso odkrili tako, da bodo meli Z-jčki svojevrsten privilegij) Popravljeno Avgust 5, 2013. Popravil igorkr
HyperJack Objavljeno Avgust 5, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 Evo ideja Jama Ledenica na Lokvah Ob vhodu 0 - 4°C 20130728_180016 (Large).jpg Rezerviran parkirni za Z-jčke na koncu jame Bom pomagal parkirat (baje jo jamarji še niso odkrili tako, da bodo meli Z-jčki svojevrsten privilegij) Tako z 5stopinjami, mam jaz dva koraka od hiše, na koflčku imamo ene dve malo večje jame, za shladit taprave ...haha, še kakšna ideja ?
igorkr Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 :notworthy: Nimam ... Samo Veliki znajo priznat poraz ... Bom pustil, da mi vse to razkažeš. Upam, da se že kaka rdeča union v kateri od teh hladi pa da je oglje pod griljo razbeljeno, meske pa marinirano
HyperJack Objavljeno Avgust 5, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 :notworthy: Nimam ... Samo Veliki znajo priznat poraz ... Bom pustil, da mi vse to razkažeš. Upam, da se že kaka rdeča union v kateri od teh hladi pa da je oglje pod griljo razbeljeno, meske pa marinirano Ti že da sam v Kočevje prideš, se lahko hladiš, v jami mi še kakšno gripo fašeš, ker verjamem, da nisi navajen tako ekstremnih temperatur igorkr 1
igorkr Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 Ti že da sam v Kočevje prideš, se lahko hladiš, v jami mi še kakšno gripo fašeš, ker verjamem, da nisi navajen tako ekstremnih temperatur Mam vedno domače zdravilce zraven HyperJack 1
shibby Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 (popravljeno) Če se morda še kdo strinja, bi lahko spet naredili kakšen zbor v malo večjem številu , nekje na hladnem, morda nekje ob kakšni vodi :grim ? 1.Bohinj kopanje v jezeru za toplovodarje ali v savi bohinjki za mrzlovodarje 2.Nekje ob soči 3.Rogla kopanje v namakalnem jezeru ........... just joking )) 4. Lago Del Predil super plac super jezero Popravljeno Avgust 5, 2013. Popravil shibby HyperJack 1
HyperJack Objavljeno Avgust 5, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 1.Bohinj kopanje v jezeru za toplovodarje ali v savi bohinjki za mrzlovodarje 2.Nekje ob soči 3.Rogla kopanje v namakalnem jezeru ........... just joking )) 4. Lago Del Predil super plac super jezero Jaz sem takoj kar za 2go in 4to postavko
igorkr Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 Jaz sem takoj kar za 2go in 4to postavko Se vem, da ti je primorska všeč
HyperJack Objavljeno Avgust 5, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 Se vem, da ti je primorska všeč Pa veš de :grim , čakam, da se mal uhladi, še zdej nisem do pizze iz tvojga konca pršu...tudi to me še čaka letos
igorkr Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 Pa veš de :grim , čakam, da se mal uhladi, še zdej nisem do pizze iz tvojga konca pršu...tudi to me še čaka letos Lej prvo moraš sem pridet. Pa palačinke da ne pozabiš. Te so fenomenalne.
HyperJack Objavljeno Avgust 6, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 6, 2013 Ka na raceland pridete kej? Na Racelandu nimamo kaj dost delati, se vedno ko smo v Krškem zadržimo v Fontani , smo letos Fontano že obkljukali, tko da se bomo preselil na drug plac
rok22 Objavljeno Avgust 11, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2013 Jst sm ZA srecanje/piknik/voznjo...
HyperJack Objavljeno Avgust 14, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 14, 2013 Z.jevci, kje nrdimo en photoshooting, pa prosim čim dlje od kakih bemflarjev, ker sem letos že dost šraufov povozil shibby 1
skoda Objavljeno Avgust 18, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=FPJIrdG2d_Y&feature=youtu.be fajn zakasnen posnetek motozajebant, DAMI34 in HyperJack 3
HyperJack Objavljeno Avgust 18, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 18, 2013 (popravljeno) fajn zakasnen posnetek Moto dneva...Costello furu, Costello pil Ajga si pa objestnež, cel cajt si mi za ritjo :grim , se vidi da sem eno počasnelo :grim Popravljeno Avgust 18, 2013. Popravil HyperJack
skoda Objavljeno Avgust 18, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2013 čak d še gume zamenam HyperJack 1
Kmet2 Objavljeno Avgust 18, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2013 Z.jevci, kje nrdimo en photoshooting, pa prosim čim dlje od kakih bemflarjev, ker sem letos že dost šraufov povozil Dobr bivši prjatu SLVR 1
HyperJack Objavljeno Avgust 20, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 Dobr bivši prjatu Ahh dobr, ti k si tak dobr odjemalec moje robe, si dobrodošel , hehe Kmet2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se