HyperJack Objavljeno Avgust 26, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 (popravljeno) Zdej pa že mal preveč komplicirate, sej sem v prvem postu napisal, (ki se je nanašal na majice) da podate svoje ideje, ni zdej moja ideja ena in edina, da bi jo mogli dopolnjevat in pilit, je bil samo povod v to, da prebudim vašo kreativnost. Tko da z največjim veseljem čakam predloge Popravljeno Avgust 26, 2013. Popravil HyperJack
ludiluka Objavljeno Avgust 26, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 dejte si že enkrat majce nabavit http://www.ducati.com/apparel/men/sportswear/historical_line/borgo_panigale_graphic_t_shirt/879/index.do
HyperJack Objavljeno Avgust 26, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 dejte si že enkrat majce nabavit http://www.ducati.com/apparel/men/sportswear/historical_line/borgo_panigale_graphic_t_shirt/879/index.do Sej ce bi bla ta majca čemu podobna, bi še kakšno rekli, tko pa ne bomo, ker je kr neki . Dejmo se vrnit na temo, kjer je govora o Kawl strojih in ne drugih znamk... matgo in igorkr 2
Kmet2 Objavljeno Avgust 26, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 Kawasaki majce še nimam,ostalo skor vse,zato prosim,če se bo kakšnam za revčka najdla.....
HyperJack Objavljeno Avgust 26, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 Kawasaki majce še nimam,ostalo skor vse,zato prosim,če se bo kakšnam za revčka najdla..... ...za revčka ja... ...koliko tisoč komadov pa bi?...
Kmet2 Objavljeno Avgust 26, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 ...za revčka ja... ...koliko tisoč komadov pa bi?... Sem zelo skromen,bil bi zadovoljen že s samo eno HyperJack 1
pik1 Objavljeno Avgust 26, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 Zdej pa že mal preveč komplicirate, sej sem v prvem postu napisal, (ki se je nanašal na majice) da podate svoje ideje, ni zdej moja ideja ena in edina, da bi jo mogli dopolnjevat in pilit, je bil samo povod v to, da prebudim vašo kreativnost. Tko da z največjim veseljem čakam predloge .... kaj pa kej tazgale ????? Kmet2 1
HyperJack Objavljeno Avgust 26, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 Sem zelo skromen,bil bi zadovoljen že s samo eno Sej veš kak pravjo ena ni nobena, ampak ker si zvest mož, bomo sponzorilali eno XL! .... kaj pa kej tazgale ????? Nehaj to kitajsko robo tle promovirat...si falil temo Kmet2 1
igorkr Objavljeno Avgust 26, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 maš prou, sam tale slogan "kawo wozu, kawo piu" je verjetno avtorsko zaščiten, pol bomo pa Mausu moral avtorske pravice plačvat, to pomen 1 kawo na dan x 265 dni.......razn če bo dal kak popust Kje si pa ti 100 dni zgubil ???? A to so servisni dnevi Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Avgust 26, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 Kje si pa ti 100 dni zgubil ???? A to so servisni dnevi točn tok!
DAMI34 Objavljeno Avgust 27, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2013 Kje si pa ti 100 dni zgubil ???? A to so servisni dnevi to so sezonski dnevi
cikadina Objavljeno Avgust 27, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2013 to so sezonski dnevi to je unih 100 dni z burjo
HyperJack Objavljeno Avgust 27, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 27, 2013 Kaj boste nehali srat s traparijami, tle je resna tema, z resnimi ljudmi! :grrr
igorkr Objavljeno Avgust 27, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2013 pa se uradno niti motorja nimaš, ka ni več kot 1000 ccm :grim bemti, meni tudi sfalijo 2 kubika, da bi bil resen motorist
HyperJack Objavljeno Avgust 27, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 27, 2013 pa se uradno niti motorja nimaš, ka ni več kot 1000 ccm :grim bemti, meni tudi sfalijo 2 kubika, da bi bil resen motorist Avto prehitim, močnejše ne rabim...kaj ti misliš, da šudentje dnar vlečemo iz žepa ko za šalo, kdo bo pa registriral 1000ccm
igorkr Objavljeno Avgust 27, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2013 Avto prehitim, močnejše ne rabim...kaj ti misliš, da šudentje dnar vlečemo iz žepa ko za šalo, kdo bo pa registriral 1000ccm Ko sem bil jst študent sem motorje samo sanjal. Res pa je da sem se z GS-om vozil (ta pa je mel več kot 1000 ccm) Kmet2 1
HyperJack Objavljeno Avgust 28, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 28, 2013 Uglavnem, vidim, da ste ostali bolj zagreti za tote Z majice kot pa zejevci sami, haha!
Darko U2nc Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 Uglavnem, vidim, da ste ostali bolj zagreti za tote Z majice kot pa zejevci sami, haha! Hyper Jack a bo sploh kej z temi tvojimi obljubljenemi majicami al samo prazno slamo mlatiš :kva2:
igorkr Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 Hyper Jack a bo sploh kej z temi tvojimi obljubljenemi majicami al samo prazno slamo mlatiš :kva2: Najlažje sedet križem rok in težit ... HyperJack 1
Darko U2nc Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 Najlažje sedet križem rok in težit ... sej nisem jaz predlagal posta pa bil glasen za majce
HyperJack Objavljeno Avgust 29, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 (popravljeno) Hyper Jack a bo sploh kej z temi tvojimi obljubljenemi majicami al samo prazno slamo mlatiš :kva2: Če bo kej? Je že... Sicer pa nimam toliko časa kot ostali, ko doma visijo, se črpajo iz davkoplačevalskega fonda in pametujejo cele dneve...pa ne leti to nate, samo primer. Če ti pa kaj ni prav, greš lahko kupit original Kawasaki majco, pa bo volk sit in koza cela, pa še čakat me ne boš rabil, ker nimam jaz cajta, da bodo majce v 2dneh narejene.... ...če pa ti še ta odgovor ni vredu, naj povem, da imam dobavitelja robe na dopustu... če mi pa še tega ne verjameš, pol ti pa nimam kej... ...ostalo je pa že Igor povedal kratko in jedrnato :grim Popravljeno Avgust 29, 2013. Popravil HyperJack igorkr, motozajebant in skoda 3
Darko U2nc Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 tresla se je gora skotila se je pa miš a je tok težko pojasnit zadevo ni blema črtaj mene iz seznama za majico pa bo volk sit pa koza cela HyperJack 1
motozajebant Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 jst bi tut imel eno vašo majico, če lahko Hyper
HyperJack Objavljeno Avgust 29, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 tresla se je gora skotila se je pa miš a je tok težko pojasnit zadevo ni blema črtaj mene iz seznama za majico pa bo volk sit pa koza cela Nimam te kej brisat, nisi bil niti gor Cofko Cof 1
peterjanko Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 jest bi tut imel eno majico če se jo še da dobit
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se