YZFgeorge Objavljeno November 11, 2002 Deli Objavljeno November 11, 2002 Ta komentar nekega bralca sem našel na mladinini spletni strani: Važno je, da vsake toliko kakšnega pregazijo, kar pa ne čudi, če vemo, kakšne svinjarije delajo motoristi na cestah! Ko se bo kakšen prepotentnež naslednjič rinil mimo mene in mojega ogledala na avtu v vrsti pred semaforjem, mu bom porinil na dno želodca njegov motor!!!!!!!!!!! http://www.mladina.si/tednik/200244/clanek.../m-moto/#bottom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metalbike Objavljeno November 11, 2002 Deli Objavljeno November 11, 2002 Idiot, kaj češ druzga rečt Jz bi mu pa pr ene 200 kamn u glavo vrgu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 11, 2002 Deli Objavljeno November 11, 2002 Kaj, sem prov slišu. Jst bi mu na dno želodca avto zabov. Dej povej naslov pa ga gremomal naluftat, kaj pravte :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno November 11, 2002 Deli Objavljeno November 11, 2002 Ta komentar nekega bralca sem našel na mladinini spletni strani: Važno je, da vsake toliko kakšnega pregazijo, kar pa ne čudi, če vemo, kakšne svinjarije delajo motoristi na cestah! Ko se bo kakšen prepotentnež naslednjič rinil mimo mene in mojega ogledala na avtu v vrsti pred semaforjem, mu bom porinil na dno želodca njegov motor!!!!!!!!!!! http://www.mladina.si/tednik/200244/clanek/m-moto/#bottom Škoda besed za take idiote. Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno November 11, 2002 Deli Objavljeno November 11, 2002 Psihopat. Take drgač odvažajo s tazelenim kombijem v ustrezno ustanovo. Lp Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno November 11, 2002 Deli Objavljeno November 11, 2002 Nobenmu ne želim da bi takega tipa srečal - kaj veš česa so zmožni ti psihopati!! :? :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno November 11, 2002 Deli Objavljeno November 11, 2002 Škoda besed za take idiote. Pozdrav od Roberta da b' ga ubou, jebemti če kerga tacgale srečam, pizda s ketno ud denarce b' ga zadavu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno November 11, 2002 Deli Objavljeno November 11, 2002 Sem motorist z velikim M :!: :!: :!: sAM DA DOBIM BUDALO Z IZJAVO, ki sem jo prebral (še je razlog za moj obstoj) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 Sam to pa res več ni normalno, nooooooooo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 Blagor ubogim na duši,kajti njih je večno kraljestvo!!!!!!!! BTW.....upam , da sem pravilno citiral :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
viking Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 Očitno ima neznanec velike probleme sam iz seboj, upajmo da tašnih idijotov na cesti ne srečamo :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miki Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 hmmm smrdi po Lubenici iz Celja :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 Žalostno je to, da ni edini, ki ima tako mnenje. Samo predstavljate si, kaj se zgodi v primeru, da imaš z njim bližnje srečanje na cesti :evil: :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 Blagor ubogim na duši,kajti njih je večno kraljestvo!!!!!!!! BTW.....upam , da sem pravilno citiral :? Nisi, v izvirniku se glasi nebeško kraljestvo! Kar pa ne pomeni, da nimaš prov ! :roll: :lol: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIG YELLOW Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 Kva vse moti nekatere imbecile! :evil: :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 ......ehehehehehe.....bo probal ja.....dokler ne naleti na...... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 :( Zaskrbljujoče. Sicer pa poznam človeka srednjih let, ki je pred veliko leti zapeljal z biciklom na bankino in se zvrnil, ker ga je prestrašil zvok mimovozečega motorja. Od takrat vse motoriste po vrsti sovraži iz dna duše. Kadar me sreča v sredo, ne pozabi pripomniti: "A danes pa ne boš zginil na Tromostovje, kjer se zbirate tepci, ki tekmujete, komu motor grše ropota in kdo je grše našemljen v tiste moto-cunje..." V skladu s Klimbrino objavo (Blagor ubogim...) njegove izjave ignoriram - ni vredno prepira. Z bolniki je treba biti usmiljen. :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 Eh škoda besed, zavidajo k se lohka mim peleš, pol pa take kozle okol strelajo, de popizdiš... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 Nobenmu ne želim da bi takega tipa srečal - kaj veš česa so zmožni ti psihopati!! :? :evil: Nic vec, kot sem sposoben jaz, ko vidim/srecam takega psihopata. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPIROMZY Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 Ta komentar nekega bralca sem našel na mladinini spletni strani: Važno je, da vsake toliko kakšnega pregazijo, kar pa ne čudi, če vemo, kakšne svinjarije delajo motoristi na cestah! Ko se bo kakšen prepotentnež naslednjič rinil mimo mene in mojega ogledala na avtu v vrsti pred semaforjem, mu bom porinil na dno želodca njegov motor!!!!!!!!!!! Jst mam pa členke rokavic ojačane :evil: -pa čelado na glav :twisted: , tko da če se srečava nek v križišču bi se že zmenila :lol: :agrue: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 Z veseljem bi ga srečal. Najino soočenje si bo pa gotovo zapomnil do konca življenja, pa če bo to trajalo samo še 10 sekund. :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rude Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 hmmm smrdi po Lubenici iz Celja :shock: BTW kaj pa je zdaj z Lubenico??? A je bla pol tista fura po njegovem naselju al ne? Drgač pa takšni in podobni ekstremisti se najdejo povsod in jih je najboljše kr ignorirat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 Žalostno je to, da ni edini, ki ima tako mnenje. Samo predstavljate si, kaj se zgodi v primeru, da imaš z njim bližnje srečanje na cesti :evil: :evil: POJEŠ SVOJ MOTOR. In on ti zaželi še dober tek. Majku mu j.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 ... Ko se bo kakšen prepotentnež naslednjič rinil mimo mene ... Tako kretensko izjavo pa res lahko prijavi samo en navadn prepotentnež, ki ga pogled na motorista spravi v slabo voljo, ampak ne zato, ker ga v koloni lahko motorist prehiti, ampak zato, ker je bil prizadet njegov ego (kao... nimam motorja... imam samo za tega golfa z litimi feltnami in zatemnjenimi sipami (za klimo mi je pa zmanjkalo)), muzko ima oni na motorju boljšo (zvok auspuha), jaz pa samo ta radio z vekslerjem in 10 zvocnikov))... aja temu se rece foušija... :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rude Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 ... Ko se bo kakšen prepotentnež naslednjič rinil mimo mene ... Tako kretensko izjavo pa res lahko prijavi samo en navadn prepotentnež, ki ga pogled na motorista spravi v slabo voljo, ampak ne zato, ker ga v koloni lahko motorist prehiti, ampak zato, ker je bil prizadet njegov ego (kao... nimam motorja... imam samo za tega golfa z litimi feltnami in zatemnjenimi sipami (za klimo mi je pa zmanjkalo)), muzko ima oni na motorju boljšo (zvok auspuha), jaz pa samo ta radio z vekslerjem in 10 zvocnikov))... aja temu se rece foušija... :roll: Ne zdej golfe, vekslerje in zvočnike tuki mešat prosim. :evil: :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se