basbas Objavljeno Julij 18, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Julij 18, 2010 Sirija - je fajn ja. Skoraj se mi zdi. da je navala zadnje čase že preveč nanjo. Pa saj je bila še pred kratkim na Osi zla... Zgleda, da se svet res vrti. Pa vendar, če bi šel še enkrat, bi jo verjetno spet po cesti stisni - ima več žmohta. Potrebuješ dan več v eno smer - je pa doli težko zagonit tisto slabo kiloEur, kar je po cesti ceneje. rrrr Potopis MENI SE ZDI TA LINIJA SUPER -IZKRCAŠ SE V SIRIJI ,ŠE ČIST" NABILDAN" PREVOZIŠ JORDANIJO IN SI LAHKO TEMELJITO OGLEDAŠ EGIPT OD LIBIJE DO SUDANA PA TUDI ,ČE GRE KAJ NAROBE DO ALEKSANDRIJE ŽE PRIDEŠ PA MAKAR Z OSLIČKOM. L.P
INK Objavljeno Julij 19, 2010 Opozori Objavljeno Julij 19, 2010 ERIKA DOBIŠ EN METIN ČAJ ZA PRIVAJANJE POL PA ŠE ENGA V KAIRU :yes:
Vstromar Objavljeno Julij 19, 2010 Opozori Objavljeno Julij 19, 2010 Imam tako hitro internetno povezavo ( instant internet ) na notranjskem, da sem obupal objavljati fotke ... Sicer pa lep pozdrav vsem ... ( Sirija ... hm ...za razmisliti )
Vstromar Objavljeno Julij 20, 2010 Opozori Objavljeno Julij 20, 2010 Res je ... se bo treba zorganizirati !
volkmartin Objavljeno Julij 22, 2010 Opozori Objavljeno Julij 22, 2010 Moja vsakodnevna tura se pa po enem komadu zelo znanega umetnika imenuje. KUČA POSO - POSO KUČA Lepo se mejte. basbas 1
Pips Objavljeno Julij 22, 2010 Opozori Objavljeno Julij 22, 2010 Lahko tebi,pri meni pa poso,kučaposo,poso! :yes:
basbas Objavljeno Julij 24, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Julij 24, 2010 Hitro sva priletela Da ni takrat podvozje zaštekal bi se še zdaj vozila ! :wacko: Zdej pa z motorji -100KW. PHH
basbas Objavljeno Julij 24, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Julij 24, 2010 Imam tako hitro internetno povezavo ( instant internet ) na notranjskem, da sem obupal objavljati fotke ... Sicer pa lep pozdrav vsem ... ( Sirija ... hm ...za razmisliti ) BOM PA JAZ NAMESTO TEBE DAL NEKAJ FOTK,,K MAM INTERNET NA DRAT :naughty: EVO ,NEKAJ SLIK Z" KULINARIČNEGA " IZLETA BOSNA - JUNIJ 2010. (V STROMAR -BAS BAS) ataIBA 1
rrrr Objavljeno Julij 24, 2010 Opozori Objavljeno Julij 24, 2010 (popravljeno) BOM PA JAZ NAMESTO TEBE DAL NEKAJ FOTK,,K MAM INTERNET NA DRAT :naughty: ... EVO ,NEKAJ SLIK Z" KULINARIČNEGA " IZLETA BOSNA - JUNIJ 2010. (V STROMAR -BAS BAS) To pa v eno drugo temo bolj paše Tukaj notri :grim Čeprav - zgleda pa dobro. rrrr Popravljeno Julij 24, 2010. Popravil rrrr basbas 1
Vstromar Objavljeno Julij 26, 2010 Opozori Objavljeno Julij 26, 2010 Se zahvaljujem BasBas-u za pomoč pri nalaganju fotk ... e to je to ... basbas 1
ataIBA Objavljeno Julij 26, 2010 Opozori Objavljeno Julij 26, 2010 Se zahvaljujem BasBas-u za pomoč pri nalaganju fotk ... e to je to ... Pa kaj mislite samo na hrano ? Kaj pa .... . Zaj pa nea več vem, zakaj in okoli česa se svet vrti .... O:-)
INK Objavljeno Julij 27, 2010 Opozori Objavljeno Julij 27, 2010 A vam punce doma nič ne skuhajo, da vam grejo samo čevapi po glavi
basbas Objavljeno Julij 27, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Julij 27, 2010 Kamuflaža fantje kamuflaža, v Banjaluki je 7 proti 1 v korist žensk. :xx: Ta hude fotke pridejo pozim -froče fotke za mrzle dni
basbas Objavljeno Julij 29, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Julij 29, 2010 AMATERSKI RALLY PO POTEH DAKARJA ! http://www.intercontinentalrally.com/index.php?jazyk=en&odkaz=home DEJMO FANTJE PRJAVTE SE :hooray: ENA SLOVENSKA EKIPA JE ŽE PRIJAVLJENA !
anja37 Objavljeno Julij 30, 2010 Opozori Objavljeno Julij 30, 2010 AMATERSKI RALLY PO POTEH DAKARJA ! http://www.intercontinentalrally.com/index.php?jazyk=en&odkaz=home DEJMO FANTJE PRJAVTE SE :hooray: ENA SLOVENSKA EKIPA JE ŽE PRIJAVLJENA ! A ženske pridemo tud v poštev :naughty: Al se bojite da vam ritem zmešamo
Electric Objavljeno Julij 30, 2010 Opozori Objavljeno Julij 30, 2010 A ženske pridemo tud v poštev :naughty: Al se bojite da vam ritem zmešamo basbas: samo lušte delaš, me že ma da bi prodal smučarsko opremo Ženske pa ne pridete v poštev ker ste prehitre in se bi morali zadaj vozit v prahu :naughty:
basbas Objavljeno Julij 31, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Julij 31, 2010 basbas: samo lušte delaš, me že ma da bi prodal smučarsko opremo Ženske pa ne pridete v poštev ker ste prehitre in se bi morali zadaj vozit v prahu :naughty: Je treba mal kurt ! eni so že čist nohte zgrizl , tud jest mal :grrr Ma babe so od hudiča-Jutta Kleinšmidt...... :hooray: 1 mesto pariz -dakar....l.2001 Lep pozdrav!
Electric Objavljeno Julij 31, 2010 Opozori Objavljeno Julij 31, 2010 Je treba mal kurt ! eni so že čist nohte zgrizl , tud jest mal :grrr Ma babe so od hudiča-Jutta Kleinšmidt...... :hooray: 1 mesto pariz -dakar....l.2001 Lep pozdrav! Se meni samo zdi ali pa je še Stanovnik imel nekaj od tega da so ženske na dakarju?
basbas Objavljeno Julij 31, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Julij 31, 2010 Se meni samo zdi ali pa je še Stanovnik imel nekaj od tega da so ženske na dakarju? E J sploh nisem tega vidu ,upam da ga nisem namoču
Electric Objavljeno Avgust 5, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2010 E J sploh nisem tega vidu ,upam da ga nisem namoču MA nima mu kaj bit, saj se na večih posnetkih szka okoli babnic Bi bilo zanimivo videt če kaj slovenk vozi tako bolj potovalno-enduro, pa da je tud nekaj terena, en samo da je moped tak. Vem za Pulkotovo, pa eno teto tu blizu mene, se bo katera še sama kaj pohvalila?
mrkixi Objavljeno Avgust 6, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2010 Pozdrav vsem, ki z roko navijajo GAS! :notworthy: Sem frišn (po statusu endurista) in bi želel zvedeti, kako se vključiš v moto klub endurcev , da bi skupaj lahko kej raziskovali ovinke in ostale lepote. Imam Suzuki V-strom dl 650, ganc noe in sodrajverico, ki kar obvlada nagibanje v ovinke. Drugače pa sem prestopil iz maxiskuterja (Kimco xciting 500i) na endurca in ugotovil, da je to tisto, kar sem iskal. Hvala za odgovore, pa se slišmo k se vidmo. Mrki basbas 1
mlekar Objavljeno Avgust 12, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2010 Durmitor U danu prevozeno 720km KV-DURMITOR-KV , kanjonom reke Tare.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se