basbas Objavljeno Avgust 13, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=d74DrLTbFVQ&feature=related Da še mal podkurm. ...........dobri posnetki ! nejcgs 1
basbas Objavljeno Avgust 15, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 15, 2010 (popravljeno) RAKITNA... NEDELJSKI IZLET PO KOSILU. PRIPOROČAM! PA ŠE ENO DRUGO LUŠTNO JEZERCE ....KJE ŽE? :beer1: Popravljeno Avgust 15, 2010. Popravil basbas malakai 1
anja37 Objavljeno Avgust 19, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2010 RAKITNA... NEDELJSKI IZLET PO KOSILU. PRIPOROČAM! PA ŠE ENO DRUGO LUŠTNO JEZERCE ....KJE ŽE? :beer1: Nisem še bila tu,ma v bližnji prihodnosti grem...A greš v soboto v Hrvatine
basbas Objavljeno Avgust 19, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2010 Nisem še bila tu,ma v bližnji prihodnosti grem...A greš v soboto v Hrvatine Verjetno ,da bom res mal tja dol skoču .
anja37 Objavljeno Avgust 20, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2010 Verjetno ,da bom res mal tja dol skoču . Ajd pridi,da kšno rečemo in kej spijemo....
Pips Objavljeno Avgust 22, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2010 In smo skočili v Hrvatine,marsikakšno rekli in seveda Hvala Daretu,za dobro družbo in pomoč.Lep pozdrav tudi Anji37 čeravno ni bila najdena na prizorišču do prihodnjič. anja37 in basbas 2
basbas Objavljeno Avgust 23, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 23, 2010 (popravljeno) In smo skočili v Hrvatine,marsikakšno rekli in seveda Hvala Daretu,za dobro družbo in pomoč.Lep pozdrav tudi Anji37 čeravno ni bila najdena na prizorišču do prihodnjič. HRVATINI,!! sva prevozla vse proge ,skoraj kot erzberg rodeo ,ha ha .. slike sn neki zj. ..... tema pa . ..ampak tebe pa Iwono sm pa kar dobr ujel. Blo je ok. mogoce prevec vertikale tterena zanimivo! se slišmo se vidmo! Popravljeno Avgust 23, 2010. Popravil basbas
Pips Objavljeno Avgust 24, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2010 super hvala,pa je le spomin :naughty: "ne idi brez....na svatbo"!!!!
INK Objavljeno Avgust 29, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2010 Prejšnji vikend sva šla pogledat v Dolomite, če je res taka gužva , pa je res , tako da drugič junija, najkasneje do sredine julija - z motorjem seveda basbas 1
anja37 Objavljeno Avgust 30, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2010 In smo skočili v Hrvatine,marsikakšno rekli in seveda Hvala Daretu,za dobro družbo in pomoč.Lep pozdrav tudi Anji37 čeravno ni bila najdena na prizorišču do prihodnjič. Joj ni mi zneslo prit,ker sem mogla delat :closedeyes: basbas 1
basbas Objavljeno September 9, 2010 Avtor Opozori Objavljeno September 9, 2010 NOVO! dodali so še eno krajšo traso 8 dni. ale dajmo! :naughty: http://www.intercontinentalrally.com/index.php?jazyk=en&odkaz=home Tačka 1
anja37 Objavljeno September 9, 2010 Opozori Objavljeno September 9, 2010 Zakajj pa sem sedaj - dobila,če nisem mogla prit :closedeyes: bass a greste v soboto na MZ-Avstrija????
Pips Objavljeno September 9, 2010 Opozori Objavljeno September 9, 2010 Dare a greš slučajno v soboto v Kočevje h medvedom? Koliko tun si ujel?lp
basbas Objavljeno September 9, 2010 Avtor Opozori Objavljeno September 9, 2010 V soboto grem na big game fishing-upam da bo kašn dober prijem, bomo kar 3dni nažigal Drug teden bo pa kakšna slikca ,če mi aparat ne pade v morje. Pa lepo se mejte kjerkoli že boste! Se slišmo se vidmo!
Vstromar Objavljeno September 9, 2010 Opozori Objavljeno September 9, 2010 Halooo , evo mene...se nekaj časa nisem oglašal ...lep pozdrav iz mokre Ljubljane... ob takem vremenu lahko samo obujam spomine na : Tačka 1
Vstromar Objavljeno September 9, 2010 Opozori Objavljeno September 9, 2010 Če pa dobro dela internetna povezava, dobi človek veselje, da kaj objavi.
Vstromar Objavljeno September 9, 2010 Opozori Objavljeno September 9, 2010 Na reki Uni , med Cazinom in Bosanskim Novim ( po novem Novi Grad ) Tudi tu so bikerji cool.
anja37 Objavljeno September 10, 2010 Opozori Objavljeno September 10, 2010 V soboto grem na big game fishing-upam da bo kašn dober prijem, bomo kar 3dni nažigal Drug teden bo pa kakšna slikca ,če mi aparat ne pade v morje. Pa lepo se mejte kjerkoli že boste! Se slišmo se vidmo! Pridemo zravn,sam povej kam...
Tačka Objavljeno September 10, 2010 Opozori Objavljeno September 10, 2010 V soboto grem na big game fishing-upam da bo kašn dober prijem, bomo kar 3dni nažigal Drug teden bo pa kakšna slikca ,če mi aparat ne pade v morje. Pa lepo se mejte kjerkoli že boste! Se slišmo se vidmo! kam pa greš to
basbas Objavljeno September 10, 2010 Avtor Opozori Objavljeno September 10, 2010 Nekam jugozahodno od Visa. Tačka 1
anja37 Objavljeno September 10, 2010 Opozori Objavljeno September 10, 2010 ..ja pol pa uživaj...mje gremo v tolmin....
basbas Objavljeno September 10, 2010 Avtor Opozori Objavljeno September 10, 2010 Pa fajn se mej na morju Hvala!! Na barki sem zadolžen za divjačinski golaž pa ga zdej delam ga bom kar sabo nesu .)
Tačka Objavljeno September 10, 2010 Opozori Objavljeno September 10, 2010 Hvala!! Na barki sem zadolžen za divjačinski golaž pa ga zdej delam ga bom kar sabo nesu .) a greš na tunee al kwaaa
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se