Ni3ous Objavljeno Junij 10, 2010 Deli Objavljeno Junij 10, 2010 (popravljeno) Tole je še vedno za marsikoga nepoznana zadeva, pa tule popam link, da si pogledate kaj sploh to je in kako poteka... The concept is extremely simple: an endurance meeting, without being important the trip to the meeting point but the enduro travel through the country. The ideea of EnduRoMania is not fighting for the trophee by all means. It's rather about riding as much Enduro as you like, while building a team of at least three people. The maps, carefully prepared by the organization team, on which the check points and lot of roads to ride are marked, can be used as a basis. But exploring new routes does also win prizes. The more ambitious can of course get all the glory and the awards. Still, these awards are more a symbol of communication, just like the meetings over a glass of good wine in the evening at the meeting points. What had been possible only ten years ago around the Gardasee or in the Alps, has now moved 1000 km to the east. Only that here the landscape is more varied, the people are friendlier and the prices are unbelievably low. Even up-hills, as you can find only on the legendary Chaberton, are not at all rare. We invite you to explore our history and we are gladly welcoming you in the future as participant and friend into our big Enduro-Family! Link: http://www.enduromania.net/index.php?&lang=en Da zadeva poteka po precej ekstremnem terenu pove tale slika... v baznem kampu imajo sušilnico čevljev s sistemom, ki posuši opremo v eni uri. Imjo pralnico, servis... No če koga zanima kaj več, je tut tule nekaj fotk za občutek... http://www.facebook....3204198786&s=12 Je že kdo šel na tole? Popravljeno Junij 10, 2010. Popravil Ni3ous zika in Prevtzer 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robster Objavljeno Junij 15, 2010 Deli Objavljeno Junij 15, 2010 A vi 3je ste pol že šli? Men se po slikah fejst dopade, ker je dost gorat teren Bi se pridržu za kak vikend, če bo kdo še šov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Junij 15, 2010 Avtor Deli Objavljeno Junij 15, 2010 Nismo še šli. Za Romunijo rabš kaj več časa kot vikend. Če greš v romunijo se vozit po cestah pol je Stelvio ok, sicer pa rabiš bolj enduro bike in primerne enduro gume. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robster Objavljeno Julij 16, 2010 Deli Objavljeno Julij 16, 2010 Kaj ste že nazaj? Sem firbčen kako je blo:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Julij 19, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 19, 2010 Tule malo nižje sem na hitro en report sestavil, vsaj da se dobi osnovni občutek kako zgleda vse skupaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robster Objavljeno Julij 20, 2010 Deli Objavljeno Julij 20, 2010 Tule malo nižje sem na hitro en report sestavil, vsaj da se dobi osnovni občutek kako zgleda vse skupaj. WAAAAAUUUUUU že gledam motorje =) drug let grem pa še jst :naughty: Norci ste drgač! Čestitam za prevoženo pa za osvojeno medaljo še tok bolj! Škoda edino da je transalpka zatajila Lp, pa se vidmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majesty Objavljeno Julij 21, 2010 Deli Objavljeno Julij 21, 2010 Tule malo nižje sem na hitro en report sestavil, vsaj da se dobi osnovni občutek kako zgleda vse skupaj. http://www.motosvet..../page__st__2250 Vau vsaka ti čast za tale podvig. Morm rečt da mi je tale tenerejka vedno bolj všeč... Sam tele od tebe pa sigurno nebi kupil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Julij 21, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 21, 2010 Razumem zakaj tako misliš, vendar razen tega, da ima motor par prask, ni nič slabši od novega. Na njemu sem opravil kar nekaj konstrukcijskih izboljšav, zamenjal nekatere dele motorja z aftermarkt upgrade-i, tko da za moje oči je moja tenerejka kvečjemu boljša od originalne. Res, da tenerejko ženem po terenu, vendar ko pridem domov jo skrbno spucam in skrbim, da je vse tipitopi poservisirano. Tenerejka rula:yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Avgust 11, 2010 Avtor Deli Objavljeno Avgust 11, 2010 Razumem zakaj tako misliš, vendar razen tega, da ima motor par prask, ni nič slabši od novega. Na njemu sem opravil kar nekaj konstrukcijskih izboljšav, zamenjal nekatere dele motorja z aftermarkt upgrade-i, tko da za moje oči je moja tenerejka kvečjemu boljša od originalne. Res, da tenerejko ženem po terenu, vendar ko pridem domov jo skrbno spucam in skrbim, da je vse tipitopi poservisirano. Tenerejka rula:yea1: Če koga zanima je tule še nekaj več slik: http://www.motosvet.com/album/admin_img.php?cid=2_2418 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Avgust 11, 2010 Deli Objavljeno Avgust 11, 2010 Ali je nekaj narobe z linkom, ali pa jaz počnem kaj narobe, ker ne vidim nič. lp Franc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Avgust 11, 2010 Deli Objavljeno Avgust 11, 2010 men tut album ne dela. Drugač pa vsa čast, da ste šli z motorji direkt dol pa nazaj. Ker če ti dol motor oreng crkne ali pa ga preveč polomiš, bi to znal bit oreng problem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Avgust 11, 2010 Avtor Deli Objavljeno Avgust 11, 2010 Se opravičujem, zdej bi moglo bit... http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=2418 vrho1679 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Avgust 11, 2010 Deli Objavljeno Avgust 11, 2010 Se opravičujem, zdej bi moglo bit... http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=2418 Dobr tole, edino nisem "poštekal" kako je BMW postal KTM (izposoja?). lp Franc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Avgust 11, 2010 Avtor Deli Objavljeno Avgust 11, 2010 Tole da smo mi prišli po kolesih tja je izjema, drugi so imeli mašince vsi na prikolicah ali tovornjakih. S tem da so bili vsi tam precej lažji od naših. Tomas, ki je bil prvi dan z BMW X Challengem, mu je pri vzponu na goro Tzarku pregorela sklopka. Domov smo še nekak pršli, potem pa je vzel ne rezervno sklopko, ampak kar rezervni motor (od punce KTM-a) iz prikolice. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se