Bojanv Objavljeno Junij 20, 2010 Deli Objavljeno Junij 20, 2010 Včeraj-(nisem bil doma)...Mogoča, 600km za Čito Mmmmmmmmmmm, še pomnite tovariši!!! Na tem delu je meni razpadel motor... Pd Mogoče do Habarovska lp bv anja37 in musaschi64 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Junij 21, 2010 Avtor Deli Objavljeno Junij 21, 2010 Mmmmmmmmmmm, še pomnite tovariši!!! Na tem delu je meni razpadel motor... Pd Mogoče do Habarovska lp bv Malo pavze si je vzel v eni gostilnici 200km pred Vladivostokom in že voha Pacifik. Ceste so kurčeve a postaja vse bolje. Lepo vas pozdravlja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 (popravljeno) Malo pavze si je vzel v eni gostilnici 200km pred Vladivostokom in že voha Pacifik. Ceste so kurčeve a postaja vse bolje. Lepo vas pozdravlja. Hm, če je 200 km od Vladivostoka (to je bil pa hiter!!!) je pa že na 4-pasovnici. Od Habarovska do Vladivostoka je avtocesta. 950 km dolga... Bolj verjetno je, daje 200 km pred Habarovskim... Tam pa res voha pacifik... Ampak kot je rekla Ridergirl ... To je point motoristov... Vsaka mučast. lp bv Popravljeno Junij 21, 2010. Popravil Bojanv musaschi64 in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Junij 21, 2010 Avtor Deli Objavljeno Junij 21, 2010 Hm, če je 200 km od Vladivostoka (to je bil pa hiter!!!) je pa že na 4-pasovnici. Od Habarovska do Vladivostoka je avtocesta. 950 km dolga... Bolj verjetno je, daje 200 km pred Habarovskim... Tam pa res voha pacifik... Ampak kot je rekla Ridergirl ... To je point motoristov... Vsaka mučast. lp bv Če se on laže pol se tudi jaz ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 musaschi64 in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 Če se on laže pol se tudi jaz ... Bolj sem domneval da je tipkarska... Ni mišljeno da bi uporabljal tako ostre besede... lp bv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Junij 21, 2010 Avtor Deli Objavljeno Junij 21, 2010 Bolj sem domneval da je tipkarska... Ni mišljeno da bi uporabljal tako ostre besede... lp bv skoraj dobesedno prepišem kaj mi napiše, saj ja zna čitat table, kje se nahaja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 skoraj dobesedno prepišem kaj mi napiše, saj ja zna čitat table, kje se nahaja Meni se je javil samo enkrat, okrog Irkutska... No, pozdravi ga... lp bv exe`FZS in suhi 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boro83 Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 kdaj je štartal ta naš boys na pot? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 Avtomoto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Junij 22, 2010 Avtor Deli Objavljeno Junij 22, 2010 (popravljeno) Vladivostok Popravljeno Junij 22, 2010. Popravil alkatraz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 22, 2010 Deli Objavljeno Junij 22, 2010 Vladivostok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gost Objavljeno Junij 22, 2010 Deli Objavljeno Junij 22, 2010 ПОКЛОНИТЕСЬ ОТ МЕНЯ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Junij 22, 2010 Deli Objavljeno Junij 22, 2010 Vladivostok a zdaj pa nazaj? za hec sem na viamichelin probal pogledat kolko kilometrov to znese. tako, čez palec. viamichelin ne zna zračunat. tako fakin daleč je?!?!? respect in naj se srečno vrne! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 22, 2010 Deli Objavljeno Junij 22, 2010 Tudi meni ni uspelo zračunat, bo pa po moje cca 10.000 km Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno Junij 22, 2010 Deli Objavljeno Junij 22, 2010 Tudi meni ni uspelo zračunat, bo pa po moje cca 10.000 km Glede na to da sem to prevozil, lahko verjamete, da je prekoračenih 11.000. lp bv suhi in alkatraz 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Junij 22, 2010 Avtor Deli Objavljeno Junij 22, 2010 Vladivostok Pa še dokaz DAMI34, musaschi64, zika in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Junij 22, 2010 Avtor Deli Objavljeno Junij 22, 2010 Pa še dokaz Avtomoto se vam vsem lepo zahvaljuje za čestitke, ko pa pride do interneta pa še osebno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava avtomoto Objavljeno Junij 23, 2010 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 23, 2010 Pozdrav vsem skupaj. Koncno sem si nasel tudi malo casa za vse vas, da vam malo porocam. Dosedaj sem samo uzival in se vozil od jutra do vecera. Kdo bi si mislil, da je 12-14 ur dela na motorju lahko uzitek :yes: Torej, uspel sem pripeljati do Vladivostoka. Bojanv zacni rediti odojka :naughty: Pridem ti porocat kako je na odseku Cita - Habarovsk. Moram ti povedati v naprej, da je razen cca. 300 km makedama, najlepsa cesta v Rusiji. Vsega skupaj sem prevozil do sem (Vladi) 11.500 km. Razen dezevja v okolici Tomska in zadnja 2-3 dni rahlih ploh ni bilo hujsega. Se najbolj je trpela tehnika in delno jaz saj me je zelo dajal spanec. Kar nekaj km sem prespal na motorju. Na sreco sva oba zdrzala. Zal potovanje proti vzhodu in menjava casovnih con prinese krajsanje casa za spanje. Pa saj ga bom imel na vlaku dovolj, saj se bom do Moskve vozil 6dni in pol. Nadaljevanje torej iz Moskve. Se enkrat hvala za cestitke in dobre zelje. Slike pa potem ko se vrnem. Uzivajte. zika, MowzancR, molotov in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Junij 23, 2010 Avtor Deli Objavljeno Junij 23, 2010 Pozdrav vsem skupaj. Koncno sem si nasel tudi malo casa za vse vas, da vam malo porocam. Dosedaj sem samo uzival in se vozil od jutra do vecera. Kdo bi si mislil, da je 12-14 ur dela na motorju lahko uzitek Torej, uspel sem pripeljati do Vladivostoka. Bojanv zacni rediti odojka Pridem ti porocat kako je na odseku Cita - Habarovsk. Moram ti povedati v naprej, da je razen cca. 300 km makedama, najlepsa cesta v Rusiji. Vsega skupaj sem prevozil do sem (Vladi) 11.500 km. Razen dezevja v okolici Tomska in zadnja 2-3 dni rahlih ploh ni bilo hujsega. Se najbolj je trpela tehnika in delno jaz saj me je zelo dajal spanec. Kar nekaj km sem prespal na motorju. Na sreco sva oba zdrzala. Zal potovanje proti vzhodu in menjava casovnih con prinese krajsanje casa za spanje. Pa saj ga bom imel na vlaku dovolj, saj se bom do Moskve vozil 6dni in pol. Nadaljevanje torej iz Moskve. Se enkrat hvala za cestitke in dobre zelje. Slike pa potem ko se vrnem. Uzivajte. Čestitke tudi od mene Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno Junij 23, 2010 Deli Objavljeno Junij 23, 2010 (popravljeno) Čestitke tudi od mene Hm, Avto... Tole bo eden od izdatkov, katerih se bom letos najraje spominjal in opravil z največjim veseljem... Te3 držim za besedo, da boš poročal... Saj poznaš proceduro lp bv Popravljeno Junij 23, 2010. Popravil Bojanv ataIBA 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 23, 2010 Deli Objavljeno Junij 23, 2010 Upam, da bo kakšno predavanje. To bi me zanimalo. Počasi bom v letih, ko bo treba posaditi drevo, spočeti otroka, napisati knjigo in z motorjem obkrožiti svet. :-) trebor, Rude Boy, njofra in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
njofra Objavljeno Junij 23, 2010 Deli Objavljeno Junij 23, 2010 Čestitke tudi od mene Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jozee Objavljeno Junij 23, 2010 Deli Objavljeno Junij 23, 2010 Čestitke tudi od mene :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se