moto rider Objavljeno Julij 14, 2010 Deli Objavljeno Julij 14, 2010 (popravljeno) No Lipak! Tole (10.07. ob 18.10) si pa zelo lepo napisal! Predvsem razumno, razumljivo. LpM Popravljeno Julij 14, 2010. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Julij 30, 2010 Deli Objavljeno Julij 30, 2010 Kwajzdej! Zakaj ste vsi naenkrat mrknel nekam na hladno?!? Pa ne, da vas tako zanimivo potovanje kar naenkrat nič več ne zanima?!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
davidg Objavljeno Julij 30, 2010 Deli Objavljeno Julij 30, 2010 avtomoto, RESPECT D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RusAndrey Objavljeno Avgust 10, 2010 Deli Objavljeno Avgust 10, 2010 ПОКЛОНИТЕСЬ ОТ МЕНЯ Ivan, ti si res super_star! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno Oktober 10, 2010 Deli Objavljeno Oktober 10, 2010 Oktober je tu in obljuba dela dolg. Predstavitev moje furce do Vladivostoka (in nazaj) bo v četrtek 21. oktobra 2010 ob 19. uri v gasilskem domu PGD Groblja v Latkovi vasi. karta 1 karta 2 karta 3 karta 4 lp avtomoto blu 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 10, 2010 Deli Objavljeno Oktober 10, 2010 super pridemo! nejcgs 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno Oktober 10, 2010 Deli Objavljeno Oktober 10, 2010 Upam, da ne bo zdaj kakšne zamere... Kaj ti si uni, ki se je z vlakom domov pripeljal? lp P.S. Za zapis, jaz tega ne bom nikoli zmožen zvozit. rdeci_vragec, anja37 in DAMI34 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno Oktober 10, 2010 Deli Objavljeno Oktober 10, 2010 Bambi pride!!A lahko s slabšo polovico? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Oktober 10, 2010 Deli Objavljeno Oktober 10, 2010 Avtomoto!!:notworthy: :notworthy: Sigurno pridemo štirje!! Upam, da bo dosti placa!! Lp! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gost Objavljeno Oktober 10, 2010 Deli Objavljeno Oktober 10, 2010 Pride tudi MM Se vidimo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Oktober 10, 2010 Deli Objavljeno Oktober 10, 2010 Upam, da ne bo zdaj kakšne zamere... Kaj ti si uni, ki se je z vlakom domov pripeljal? ...ja! :grim Ampak ni edini! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
njofra Objavljeno Oktober 10, 2010 Deli Objavljeno Oktober 10, 2010 ...ja! :grim Ampak ni edini! a Moskva je njegov dom??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Oktober 10, 2010 Deli Objavljeno Oktober 10, 2010 Prihajam,hvala za povabilo,Miran Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aps Objavljeno Oktober 11, 2010 Deli Objavljeno Oktober 11, 2010 Impresivno potovanje. Vse čestitke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno Oktober 11, 2010 Deli Objavljeno Oktober 11, 2010 super pridemo! me veseli TBoxer Objavljeno Včeraj, 18:49 Kaj ti si uni, ki se je z vlakom domov pripeljal? DA in NE (domov sem se pripeljal z motorjem - iz Vladimirja) :naughty: moto rider Objavljeno Včeraj, 20:25 ...ja! :grim Ampak ni edini! A ti tudi poznaš koga, ki zna uživat na transibirski . . ? jagababa Objavljeno Včeraj, 20:00 Pride tudi MM Se vidimo! Čakam tudi TM kotzi Objavljeno Včeraj, 19:51 Sigurno pridemo štirje!! Upam, da bo dosti placa!! Pohlevnih ovc gre veliko v štalo :yes: bambi61 Objavljeno Včeraj, 19:19 Bambi pride !! A lahko s slabšo polovico? Lahko, vendar le, če ti boljša polovica dovoli ? :naughty: Lawson Objavljeno Včeraj, 20:48 a Moskva je njegov dom ??? Nikoli ne reci nikoli Pips Objavljeno Včeraj, 20:49 Prihajam, hvala za povabilo, Miran Dobrodošel Aps Objavljeno Danes, 08:52 Impresivno potovanje. Vse čestitke. Vabljen DAMI34, blu in zika 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
njofra Objavljeno Oktober 11, 2010 Deli Objavljeno Oktober 11, 2010 a Moskva je njegov dom??? Nikoli ne reci nikoli Kakor vem si se baje peljal samo do Moskve in si pol Rus? ps: mogoče boš še mene videl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno Oktober 11, 2010 Deli Objavljeno Oktober 11, 2010 Kakor vem si se baje peljal samo do Moskve in si pol Rus? p.s: mogoče boš še mene videl p.s. Dobrodošel (pa za rokav me pocukaj, da te spoznam) basbas in blu 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urssa Objavljeno Oktober 12, 2010 Deli Objavljeno Oktober 12, 2010 Oktober je tu in obljuba dela dolg. Predstavitev moje furce do Vladivostoka (in nazaj) bo v četrtek 21. oktobra 2010 ob 19. uri v gasilskem domu PGD Groblja v Latkovi vasi. karta 1 karta 2 karta 3 karta 4 lp avtomoto vsa čast če bo po sreči, pridemo povohunit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno Oktober 13, 2010 Deli Objavljeno Oktober 13, 2010 ....... pridemo povohunit....... urssa bo sla zdajle mal povohunit in zbirat informacije, drugo leto pa na pot Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
container Objavljeno Oktober 13, 2010 Deli Objavljeno Oktober 13, 2010 sicer je daleč tale Pol Zelja, je pa mikavno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urssa Objavljeno Oktober 14, 2010 Deli Objavljeno Oktober 14, 2010 sicer je daleč tale Pol Zelja, je pa mikavno! Pol Zelja vs. Vladivostok Cartman 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdravkoK Objavljeno Oktober 15, 2010 Deli Objavljeno Oktober 15, 2010 Pol Zelja vs. Vladivostok Škoda nisem vedel bi prišel.... pripravljam pa js poročilo z poti do škotske in nazaj....tko mal za pokazat če bo koga zanimalo....ampak računam na pozimi ko imamo mogoče majčken več časa.. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urssa Objavljeno Oktober 15, 2010 Deli Objavljeno Oktober 15, 2010 (popravljeno) Škoda nisem vedel bi prišel.... pripravljam pa js poročilo z poti do škotske in nazaj....tko mal za pokazat če bo koga zanimalo....ampak računam na pozimi ko imamo mogoče majčken več časa.. LP če ste v velenju en tedn pred nami, si res mogoče zamudil - drgač pa 21.10. ob 19.00 Popravljeno Oktober 15, 2010. Popravil urssa nejcgs 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdravkoK Objavljeno Oktober 15, 2010 Deli Objavljeno Oktober 15, 2010 če ste v velenju en tedn pred nami, si res mogoče zamudil - drgač pa 21.10. ob 19.00 Uh ja super....sem gledal datum ko je Urssa pisala in spregledal kdaj se sploh dogaja..... Drgač pa jaaaa, mi v veleju smo vsaj mesec dni pred....:-) :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Oktober 21, 2010 Deli Objavljeno Oktober 21, 2010 Hvala avtomoto,da smo lahko skupaj s teboj podoživeli tvojo pot od Jadrana do Pacifika,ki je bila res izjemna .Prav tako se ti zahvaljujem za pogostitev in ti želim še veliko varnih km kjer koli jih boš nabiral, Miran Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se