urssa Objavljeno Oktober 21, 2010 Deli Objavljeno Oktober 21, 2010 moja malenkost tudi doma...fajn je blo hvala za zanimivo predstavitev, pogostitev in družbo...madona si kar lušte naredil nejcgs 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Oktober 21, 2010 Deli Objavljeno Oktober 21, 2010 Prijeten večer ob poslušanju prigod iz tvoje poti. Še utrinek iz današnega dogodka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LK64 Objavljeno Oktober 22, 2010 Deli Objavljeno Oktober 22, 2010 Hvala za prijetno predstavitev in druženje, upam, da se še kdaj vidimo na takšnem dogodku. Ja, v info: na prvi cestninski postaji je kazalo še 6 stopinj C, v Krtini samo še 2. Bo treba drugič z avtom na pot... Leon ataIBA 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno Oktober 22, 2010 Deli Objavljeno Oktober 22, 2010 Hvala, bilo je zanimivo in lepo! P.S.: Drugič si motor operi! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Oktober 23, 2010 Deli Objavljeno Oktober 23, 2010 Ampak 'zgleda, da je blo res fajn! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno Oktober 25, 2010 Deli Objavljeno Oktober 25, 2010 Se zahvaljujem za množičen obisk in pohvale. Tudi meni je bilo lepo z vami še enkrat podoživeti furco čez Rusijo. Opravičujem se za pomanjkanje časa - veliko vas je bilo, jaz pa sam (nedorečeno lahko nadomestimo na PM). Prav tako se opravičujem za tehnične težave s projektorjem ( "Nekdo mi je tik pred zdajci ukradel rdečo tinto iz projektorja"). lp Ivan p.s. bambi61, motor sem pral z "mehko vodo - deževnico" med Išimom in Omskim ter v okolici Mogoče. :naughty: p.s.p.s. hvala za "tekoče zadeve" in "doniranje" (Banzai) Fantocci in ataIBA 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se