Sanda7 Objavljeno November 23, 2002 Deli Objavljeno November 23, 2002 No zdej je pa še v ljubi Sloveniji.Dobro da ni bil pilot kamerat od bin ladna :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motosmrk Objavljeno November 23, 2002 Deli Objavljeno November 23, 2002 No zdej je pa še v ljubi Sloveniji.Dobro da ni bil pilot kamerat od bin ladna :wink: ERRORRRR...pravopisna napaka.... PIŠE SE:ŠKODA DA PILOT NI KAMERAT BIN LADNA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno November 23, 2002 Deli Objavljeno November 23, 2002 RAF je doma :!: Spet bomo morali paziti kdaj se bomo motali okoli M......E :twisted: :!: Pa tak mir je bil :twisted: :twisted: :twisted: :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno November 23, 2002 Deli Objavljeno November 23, 2002 Ja, pa tudi runde bodo sedaj dražje :twisted: 8) :!: :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno November 25, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 25, 2002 Dobro jutro!!!! Ko rano rani rano dan z....!!!!! Sem že na tlaki, čaka kup dela, pa bomo že nekak!!!! Sicer pa sem jest prek luže zmrzoval, ko so se eni vozl z motorji in užival, no eno so sanjal motorje, ker so jih dal spat,(se bojijo da se ne bi kaj pokvarl). Hja, eni pa so jih odjavl, vni pa 20 stopinj!!! Smola :oops: :oops: Še enkrat hvala na pozdravih, pljuvanju in vsem, kar ne znam imenovat!!! Pr takih prjatlih, sovražnikov sploh ne rabiš, no je pa vsaj pestro!!! :roll: :roll: :roll: P.S. Smrk, a kej boli glava, al boš spet zagledal luč sveta prepozno!!!!Hiter enga kratkega spit, pa bo svet lepši!!! :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno November 25, 2002 Deli Objavljeno November 25, 2002 . Hja, eni pa so jih odjavl, vni pa 20 stopinj!!! Smola :oops: :oops: Bem mu miša, tkoj jutr ga grem nazaj prijavit, sam kakšne sem sreče bo pa pojutrišnjem že -5 stopinj grrrrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno November 25, 2002 Deli Objavljeno November 25, 2002 Še enkrat hvala na pozdravih, pljuvanju in vsem, kar ne znam imenovat!!! Pr takih prjatlih, sovražnikov sploh ne rabiš, no je pa vsaj pestro!!! :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motosmrk Objavljeno November 25, 2002 Deli Objavljeno November 25, 2002 P.S. Smrk, a kej boli glava, al boš spet zagledal luč sveta prepozno!!!!Hiter enga kratkega spit, pa bo svet lepši!!! :twisted: Ko tebe vidim, en kratki na dan ni dost, da bi mi bil svet lepši. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 25, 2002 Deli Objavljeno November 25, 2002 P.S. Smrk, a kej boli glava, al boš spet zagledal luč sveta prepozno!!!!Hiter enga kratkega spit, pa bo svet lepši!!! :twisted: Ko tebe vidim, en kratki na dan ni dost, da bi mi bil svet lepši. Dan spremeni v uro pa bo že malo bolje. :twisted: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motosmrk Objavljeno November 30, 2002 Deli Objavljeno November 30, 2002 :) :) :) :) :) :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se