Kramp Objavljeno November 24, 2010 Deli Objavljeno November 24, 2010 se huj........... samo neo-partijci. :surrender: Ajaaaa? In kdo naj bi to bil? anja37 in oks 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 24, 2010 Deli Objavljeno November 24, 2010 mene prasas? sej mas cajtnge............ citaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kramp Objavljeno November 24, 2010 Deli Objavljeno November 24, 2010 (popravljeno) mene prasas? sej mas cajtnge............ citaj. Zgleda, da imate "zgoraj" drugačne. Že malo za časom, če pri nas še kar vidijo Partijce. Saj se pogovarjava o KP, kajne? Popravljeno November 24, 2010. Popravil Kramp oks in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 24, 2010 Deli Objavljeno November 24, 2010 se huj........... samo neo-partijci. :surrender: mene prasas? sej mas cajtnge............ citaj. tipično natolcevanje ! :fredy: oks, Kramp in anja37 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baddad Objavljeno November 24, 2010 Deli Objavljeno November 24, 2010 se huj........... samo neo-partijci. :surrender: Glanzkopf iz Jajca, potem Padalec..... :naughty: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kramp Objavljeno November 25, 2010 Deli Objavljeno November 25, 2010 (popravljeno) Glanzkopf iz Jajca, potem Padalec..... :naughty: Obrnil si tok časa. To so bili partijci, takrat vsaj k'r neki, zdej so pa n'č. Moraš ob njih na čevlje pazit. Popravljeno November 25, 2010. Popravil Kramp oks, DRVOWP in anja37 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 25, 2010 Deli Objavljeno November 25, 2010 q.e.d. nezrelo in pristransko. vrtec po domace. uzivajte. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baddad Objavljeno November 25, 2010 Deli Objavljeno November 25, 2010 Obrnil si tok časa. To so bili partijci, takrat vsaj k'r neki, zdej so pa n'č. Moraš ob njih na čevlje pazit. Se strinjam, Moj prispevek je bil zelo ironičen. Ice je že razumel. :) DRVOWP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kramp Objavljeno November 25, 2010 Deli Objavljeno November 25, 2010 Se strinjam, Moj prispevek je bil zelo ironičen. Ice je že razumel. :) Ice vse razume :grim ! Zato pa je mudorator! anja37 in oks 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se