PNRGP Objavljeno Junij 22, 2010 Deli Objavljeno Junij 22, 2010 Se opravičujem če nisem trofil teme. Imam Piaggio NRG Power 2009 letnik zračno hlajen Trenuten setup mam: Leovince zx Malossi multivar 2000 Sklopka bgm racing pro Odvzete blokade 17,5 mm fergazer (original) Pa valčke, fedrce... Pride pa še : Stage6 R1200 Top Performance due plus 70cc (ko ga dobim bom dal brusit kanale) Gred BGM Evolution Pogojno še 19mm fergazer Zanima pa me če še morem kaj zamenjat da bo dal cilinder kar se da od sebe :D LP bajkr88 in andro007 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rojcek5 Objavljeno Junij 23, 2010 Deli Objavljeno Junij 23, 2010 Uh kr dost boš menjo. Mogoče bi še lahka kevlar jermen dav not,pa kak zračni filter pa mogoče še pokrov sklopke(zvon) ko ma na strani take reže da se čim boljš hladi(polini evolution 2,mallosi wingbell...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PNRGP Objavljeno Junij 23, 2010 Avtor Deli Objavljeno Junij 23, 2010 Uh kr dost boš menjo. Mogoče bi še lahka kevlar jermen dav not,pa kak zračni filter pa mogoče še pokrov sklopke(zvon) ko ma na strani take reže da se čim boljš hladi(polini evolution 2,mallosi wingbell...) ja zračni filter mam sem pozabo napisat ke pa elektronike al pa ke ni treba nič menjat ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PNRGP Objavljeno Junij 23, 2010 Avtor Deli Objavljeno Junij 23, 2010 aja pa se še opravičujem za dvojni post .. moj pokrov sklopke ima čisto iste luknje kot tisti malossi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rojcek5 Objavljeno Junij 23, 2010 Deli Objavljeno Junij 23, 2010 ne,mislim da ti elektronike ni potrebno menjat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PNRGP Objavljeno Junij 23, 2010 Avtor Deli Objavljeno Junij 23, 2010 aha ok... ker mi je eden rekel da mi lahko skuri elektriko ker je pač MR predelava kaj drugo pa nič nerabim menjat kot jermen ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rojcek5 Objavljeno Junij 23, 2010 Deli Objavljeno Junij 23, 2010 aja, hja pol se pa še rajš glede elektrike mal pozanimi. Glede ostalga pa ja jermen pa mogoče še zvon, ostalo kar bi pa lahka vplival na hitrost pa pospeške boš pa tak mislim da vse menjo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PNRGP Objavljeno Junij 23, 2010 Avtor Deli Objavljeno Junij 23, 2010 (popravljeno) pa elektrika je navitje al kaj ? pa kaj si še mislil pod drugo ? valčke,fedrce pa to al še kaj drugega ? pa malo sem še razmišljal kaj bi bil izpuh top performance nardo bolši na dueku kot s6 r1200 ? Popravljeno Junij 23, 2010. Popravil PNRGP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rojcek5 Objavljeno Junij 24, 2010 Deli Objavljeno Junij 24, 2010 če bi izpuh menjo bi blo bolš da bi dav gor yasunija. Drgač pa elektrika tist ti motorja mislim da nč ne bo navil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PeterFortuna Objavljeno Junij 24, 2010 Deli Objavljeno Junij 24, 2010 Izpuh r1200 je bolj primeren za s6 racinga in ne dueka! čisto tako, glede na to, da imaš piaggia, bi na tvojem mestu dal gor mhr replico predvsem zaradi dejstva ker so top performancovi deli delani za minarelli agregate. glede izpuha pa priporočam yasuni c16. elektrike ni potrebno menjavati, kvečjemu menjaš CDI enoto z malossijevo in je to to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PNRGP Objavljeno Junij 25, 2010 Avtor Deli Objavljeno Junij 25, 2010 (popravljeno) samo jas hočem met čim močnejši gusnati cilinder ker sem kdaj velikokrat pozen pa nimam časa da bi segreval aluminij :D pa še aluminij je bolj občutljiv glede avspuha pa mislim da bom verjetno vzel te c16 aja pa za gred sem si premislil pa bi raje vzel s6 hpc je ta dobra ? Popravljeno Junij 25, 2010. Popravil PNRGP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PNRGP Objavljeno Junij 25, 2010 Avtor Deli Objavljeno Junij 25, 2010 na cilindru sem prebral da duek ob optimalnem delovanju naredi do 10 000 obratov/min do kolko obratov/min ima originalen CDI ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PNRGP Objavljeno Julij 11, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 11, 2010 hvala vsem ki ste pomagali.... sem že vse naročil in še hvala vse 1x ki stemi pomagali lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
konkreten Objavljeno Julij 11, 2010 Deli Objavljeno Julij 11, 2010 ne kupit DellOrto 19mm Black Edition !! ninjaxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PNRGP Objavljeno Julij 14, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 14, 2010 ne kupit DellOrto 19mm Black Edition !! to vem da ne ker so baje black edition slabi se pa še odločam ali bi mel 21 ali 19 ferg kakšni nasveti ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
konkreten Objavljeno Julij 16, 2010 Deli Objavljeno Julij 16, 2010 19 maš dost, da neaboš bankrot na benzu ninjaxx in andro007 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xzibit Objavljeno Julij 17, 2010 Deli Objavljeno Julij 17, 2010 malo kdo ve, da dellorto 19 in 21 pijeta enako pač 21 ma večjo moč.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
konkreten Objavljeno Julij 17, 2010 Deli Objavljeno Julij 17, 2010 ne verjamem... andro007 in ninjaxx 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PNRGP Objavljeno Julij 17, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 17, 2010 ja zdaj te povejta da bi preveč žrl tudi ni fajn ker mi zdaj že dosti na vsaki bencinski se tudi nemislim vstavlat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
konkreten Objavljeno Julij 17, 2010 Deli Objavljeno Julij 17, 2010 če si na cilindru kej gledu tm lepo piše :TP DUE+ se najboljše ujema z DellOrto 19mm + Yasuni C16. ninjaxx in andro007 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PNRGP Objavljeno Julij 18, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 18, 2010 ki to piše ?? ker nisem nikjer našel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
konkreten Objavljeno Julij 18, 2010 Deli Objavljeno Julij 18, 2010 evo tule..sam piše kao za minarelli horizontal.....bla bla bla itak je vse isto... http://trgovina.cilinder.si/product_info.php?cPath=413_26_37_79&products_id=39&osCsid=2qoth4oprsh5a7ti0a8uf4j1p8j8kh31 andro007 in ninjaxx 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PNRGP Objavljeno Julij 18, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 18, 2010 aha hvala nevem zakaj za isti cilinder pišejo različne stvari za piaggio zračno in vodno hlajenje imajo tudi različno napisano lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
konkreten Objavljeno Julij 18, 2010 Deli Objavljeno Julij 18, 2010 to je zato, ker je zračno hlajen bol švoh k vodno ninjaxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PNRGP Objavljeno Julij 18, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 18, 2010 aha samo meni ni videt nobene razlike raen da ma pač vodno hlajen bol zajeban* vse Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se