Vrtnica Objavljeno November 13, 2002 Deli Objavljeno November 13, 2002 Je kdo na forumu? Za tiste ki pa ne poznate pomena besede fialtelist = zbiralec znamk :) Ce je kdo nej pove kaj kej zbira kere drzave al pa tematike Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno November 13, 2002 Deli Objavljeno November 13, 2002 jest jih imam ene 200 (sicer se albuma nisem dotaknil že okoli 8 let ) so pa iz Slovenije, Avstrije, Nemčije, Jugoslavije, Španije, Finske (ene 20 jih je), Katarja (ene 10), Velike Britanije, Poljske, Turčije, Tanzanije, Portugalske, Tajske, Madžarske, ZDA (teh je ene 50), Avstralije, Bangladeš, Nova Zelandija, Gana, Kanada, Ukrajina, Portoriko, Nizozemska, Brazilija, Vatikan (heh, od kje pa to :P ), Južna Afrika, Rusija, Norveška. Ostale pa ne bi ravno vedel, od kje so... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPIROMZY Objavljeno November 13, 2002 Deli Objavljeno November 13, 2002 Sm zlo podoben temule igralcu sam da se jih jst nisem dotaknil že ene 14 let. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 13, 2002 Deli Objavljeno November 13, 2002 Jst sem vama tut zlo podoben. Sam de se jih nisem še nkol dotaknu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 13, 2002 Deli Objavljeno November 13, 2002 khem......pred cca. 15-17 leti sem album zadnjic videl.kje je sedaj.....bogsigavedi...... :roll: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno November 13, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 13, 2002 Aha torej bivsi filatelisti :lol: hja jz sm pa se zdej.. mam kompletno Slovenijo pa kompletno Finsko in kompletn Monako... tematsko zbiram pa pse pred letom dni sm si kupla album psou tko da zdej po albumu kupujem :) mam pa se nekaj disneyevih sam tko redno akr zbiram so psi in Slovenija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno November 13, 2002 Deli Objavljeno November 13, 2002 znamke so moja strast :P eh, to je otročje. Raje risanke gledam. Cow&Chicken naprimer :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 13, 2002 Deli Objavljeno November 13, 2002 Ampak risanke so pa zakon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krimi Objavljeno November 13, 2002 Deli Objavljeno November 13, 2002 v osnovni šoli sem začel z zbiranjem, ampak me je hmal minilo. sploh pa ne vem kje je tista "mini" zbirka sedaj. :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x8r-x Objavljeno November 14, 2002 Deli Objavljeno November 14, 2002 Jp, zbiram slovenske. Imam vse, od prve naprej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno November 14, 2002 Deli Objavljeno November 14, 2002 A bi kdo verjev, de nism nikol zbiru znamk :? :( :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 14, 2002 Deli Objavljeno November 14, 2002 A bi kdo verjev, de nism nikol zbiru znamk :? :( :wink: Jst čist kamot Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno November 14, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 14, 2002 Jp, zbiram slovenske. Imam vse, od prve naprej. zbiras sam znamke al tut pole in bloke??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x8r-x Objavljeno November 14, 2002 Deli Objavljeno November 14, 2002 Tudi pole in bloke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
otog Objavljeno November 15, 2002 Deli Objavljeno November 15, 2002 ..tud jaz imam nekaj albumov znamk, zbranih po tematikah iz celega sveta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se