str33tar Objavljeno Junij 30, 2010 Deli Objavljeno Junij 30, 2010 zivjo.... se še kir dovgočasi doma,pa bi rd šov kam z motorjem glede na to da je lep sončn dan?:) mam kolege k se vozjo bl k ne samo po pijačah:) je kir za? dlicen, mojamiska, v3sn4 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 30, 2010 Deli Objavljeno Junij 30, 2010 Pravilno se napiše dolgčas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
str33tar Objavljeno Junij 30, 2010 Avtor Deli Objavljeno Junij 30, 2010 Pravilno se napiše dolgčas a ti bos pa zdej reku da vedno use lepo napiss...napiss tko k ti pac pase ane:) po domac.. dlicen, Alla, DXR16 in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 30, 2010 Deli Objavljeno Junij 30, 2010 Ne, ne napišem vedno vsega prav, pretežno pa vseeno pišem vsaj v približno pravilni slovenščini. In menim, da bi morali vsi. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
benny0104 Objavljeno Junij 30, 2010 Deli Objavljeno Junij 30, 2010 a ti bos pa zdej reku da vedno use lepo napiss...napiss tko k ti pac pase ane:) po domac.. Alla je drgač ženska . dlicen in mojamiska 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Junij 30, 2010 Deli Objavljeno Junij 30, 2010 zivjo.... se še kir dovgočasi doma,pa bi rd šov kam z motorjem glede na to da je lep sončn dan?:) mam kolege k se vozjo bl k ne samo po pijačah:) je kir za? Moj nasvet. Če ti bo še kdaj dolgčas, vzemi v roke knjigo in beri, beri, beri. Mogoče ti kdaj uspe napisati stavek, ki ga bo kdo celo razumel. trebor, mojamiska, anja37 in 6 others 5 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno Junij 30, 2010 Deli Objavljeno Junij 30, 2010 Preden ga naucite pravopisa, naj si dec pogleda se v "on and offroad" temo najava dnevih vozenj. Drugace pa zastopim kako je to, ce so vsi kolegi samo po ostarijah. Na koncu pa se vec denarja zapravjo za tiste kafetke, kot pa jaz za bencin. anja37, Maja333, mojamiska in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 men pa ni dofgcajt ... pa tud kofetkam rad na furci ... pač ... koffi rajder :naughty: mojamiska in brembo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 pozabil si seveda povedat od kod si, da bi se ti lahko kdo pridružil na turco sam se tudi rad vozim, vendar če se na uro pa pol enkrat ne ustavim mi prvo kot prvo rit odpade, drugo pa umrem od žeje mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 Je še neki res, če se vlačiš po barih, pršparaš na becinu, pa še motor imaš zmeri nov, z mal km. sori Alla, kr mi slovenčina ni prou čista. Se bom potrudu drugič. dakker, brembo, anja37 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
v3sn4 Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 prisparas pomoje nic kaj dosti...zapravis na kofetih ali pa za benz.. mene pa kar zivcno dela, da predolgo sedim na pijaci, motor pa caka...saj pride prav, ce si zejen pa zmatran,amapk motor je za vozit anja37, Kor13, mojamiska in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 prisparas pomoje nic kaj dosti...zapravis na kofetih ali pa za benz.. mene pa kar zivcno dela, da predolgo sedim na pijaci, motor pa caka...saj pride prav, ce si zejen pa zmatran,amapk motor je za vozit Tukaj pa imaš prav. Skoraj, da bi predlagal, da se vsedeva na eni pijački pa malo obširneje podebatirava o tej temi? Recimo: če sediš v baru, je ena prednost-vedno imaš prilagojeno hitrost anja37, pajkica, dakker in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 Da še jaz pripišem nekaj besed :yes:. Motor je za vozit, ustavim se predvsem na črpalkah, redkokdaj pa na kakšni ali pivu. @str33tar, če se pa prijatelji vozijo od gostilne do gostilne, jih pusti tam, ti se pa usedi na motor in se odpelji dogodivščinam naproti. Sigurno boš kje našel nekoga, ki je enakih misli, pa boste potem skupaj uživali na skupnih vožnjah . Še malo : Na forumu pa poskušam pisati knjižno slovenščino, da me lahko razume prekmurec in primorec in še kdo vmes :grim. Pa brez zamere str33tar, sem moral kar malo pomisliti, kaj si hotel napisati v prvem prispevku. LP Robert v3sn4, Alla, mojamiska in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 Ja je pa res dovgčas-dolgčas, ko namesto, da bi pisali o temi, ki jo je človek odprl na novo, pišete o njegovem pravopisu. Ko, da res ne bi razumeli, kaj je napisano. Ma saj ni važno, kako je napisano, samo , da se pišeeee. Ja vleče pa se , vleče tale čas kadar je dež, pa nas motor mal heca, pa hecamo mi njega, dolgi je čas , ahaaaaa brembo, DAMI34, nejcgs in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 ...saj pride prav, ce si zejen pa zmatran,amapk motor je za vozit Pa ceprav od Laike do Time-outa, ane Vesna? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
v3sn4 Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 Pa ceprav od Laike do Time-outa, ane Vesna? drustvo jebatschev Mojstrana? sicer ne vem (in me v bistvu ne zanima) kateri od lokal patriotov si; si pa ocitno ostal v casu (tako, kot vsi, ki obiskujejo omenjene 'luknje'), ker niti sama ne vem, kdaj sem se nazadnje tam videla-odkar je moped, gotovo ne ....hvalabogu mojamiska in DAMI34 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno Julij 2, 2010 Deli Objavljeno Julij 2, 2010 Edino prav. Sicer pa sem res za casom. Me ni blo v mojstrani ze doooolgo casa, ker jo ponavadi pihnem samo mimo in potem naprej v It/at. Pa lep pozdrav v dolino. mojamiska in v3sn4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Julij 2, 2010 Deli Objavljeno Julij 2, 2010 čist vsi k ste mel kej za pripomnit čez njegovo objavo, verjamem da ste razumeli kaj je človek napisu, ampak ne, dejmo ga mal jebat prou fajn se da prebrat, aja brat morte znat to pa res!! da nam nimam motorja pa se ne morem vozit DAMI34 in mojamiska 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Julij 2, 2010 Deli Objavljeno Julij 2, 2010 Ja je pa res dovgčas-dolgčas, ko namesto, da bi pisali o temi, ki jo je človek odprl na novo, pišete o njegovem pravopisu. Ko, da res ne bi razumeli, kaj je napisano. Ma saj ni važno, kako je napisano, samo , da se pišeeee. Ja vleče pa se , vleče tale čas kadar je dež, pa nas motor mal heca, pa hecamo mi njega, dolgi je čas , ahaaaaa čist vsi k ste mel kej za pripomnit čez njegovo objavo, verjamem da ste razumeli kaj je človek napisu, ampak ne, dejmo ga mal jebat prou fajn se da prebrat, aja brat morte znat to pa res!! da nam nimam motorja pa se ne morem vozit Brez vaju večina nas ne bi niti slutila, kakšni bedniki smo. Hvala Back on topic: ni mi dovgčas, niti dolgčas. Nikoli. mojamiska, motozajebant, wix in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno Julij 2, 2010 Deli Objavljeno Julij 2, 2010 Brez vaju večina nas ne bi niti slutila, kakšni bedniki smo. Hvala Back on topic: ni mi dovgčas, niti dolgčas. Nikoli. samo, da te popravim, nikjer ni napisano, da ste bedniki in tudi tako ni mišljeno, le dovgčas-dolgčas, pa dlako v jajcu iščemo vsi skupaj wix, Alla, nejcgs in 4 others 5 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Julij 2, 2010 Deli Objavljeno Julij 2, 2010 samo, da te popravim, nikjer ni napisano, da ste bedniki in tudi tako ni mišljeno, le dovgčas-dolgčas, pa dlako v jajcu iščemo vsi skupaj sem ti mogu + prpopat matori, ne interpretiraj si drugače kot je napisano wix, DAMI34, Alla in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Julij 2, 2010 Deli Objavljeno Julij 2, 2010 dež ni izgovor da se ne bi peljal okrog, ker nekje je 100% sonce :closedeyes: danes, ko so se vsi skrivali pred nevihto, sva se edina z kolegom zapeljala na motozbor, čeprav mokra, ampak je blo toliko bolj zanimivo :beer1: DAMI34, v3sn4 in mojamiska 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
iceboy Objavljeno Julij 3, 2010 Deli Objavljeno Julij 3, 2010 str33tar mi smo na kavicah zato , ker te je vedno treba čakat )) drgač pa se lahko podava v lep sončen dan (sam da vodo zrihtam ) ) lp , Uroš mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Julij 3, 2010 Deli Objavljeno Julij 3, 2010 no če komu dovgčas, nej pridem men avto spucat...pa če mu bo še zmer lohka pol še motor... pa če še ne bo mel dost, mi lah pa travo pograb... :P no pa še kej se bi najdl.... mojamiska, v3sn4, DAMI34 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
iceboy Objavljeno Julij 3, 2010 Deli Objavljeno Julij 3, 2010 no če komu dovgčas, nej pridem men avto spucat...pa če mu bo še zmer lohka pol še motor... pa če še ne bo mel dost, mi lah pa travo pograb... no pa še kej se bi najdl.... Kam pridem ? )))))))))))) v3sn4, mojamiska in DAMI34 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se