ttclassic Objavljeno Julij 1, 2010 Opozori Objavljeno Julij 1, 2010 V last sem dobil tomosa letnik 1999, ki pa kakšnega večjega servisa ni dal skozi. Je v voznem stanju, samo vseeno bi ga dal komu za pogledat. Najbrš bi bilo treba zamenjat zavore, nastavit sklopko, prosti tek, malo skače števec in podobne malenkosti. Našel sem dva servisa, Živec in Bibiro. Lahko kdo da kakšno dobro besedo za enega ali drugega, mogoče priporoči koga drugega? Ni nujno da je uraden servis, samo da se porihta tako kot je treba. Če je pa še študentskemu žepu prijazno pa toliko bolje .)
revival Objavljeno Julij 1, 2010 Opozori Objavljeno Julij 1, 2010 V last sem dobil tomosa letnik 1999, ki pa kakšnega večjega servisa ni dal skozi. Je v voznem stanju, samo vseeno bi ga dal komu za pogledat. Najbrš bi bilo treba zamenjat zavore, nastavit sklopko, prosti tek, malo skače števec in podobne malenkosti. Našel sem dva servisa, Živec in Bibiro. Lahko kdo da kakšno dobro besedo za enega ali drugega, mogoče priporoči koga drugega? Ni nujno da je uraden servis, samo da se porihta tako kot je treba. Če je pa še študentskemu žepu prijazno pa toliko bolje .) Oba sta cvetke,bibiro je zlatar,Živec pa poglavje zase.Jaz bi ti priporočal servis na dolenjski cesti pod bivšim lokalom strelček,nevem pa kako se imenujejo(tim,timing,nevem nekaj v tem smislu)
macak333 Objavljeno Julij 1, 2010 Opozori Objavljeno Julij 1, 2010 Oba sta cvetke,bibiro je zlatar,Živec pa poglavje zase.Jaz bi ti priporočal servis na dolenjski cesti pod bivšim lokalom strelček,nevem pa kako se imenujejo(tim,timing,nevem nekaj v tem smislu) TimMG :yes: DXR16 1
trojan69 Objavljeno Julij 1, 2010 Opozori Objavljeno Julij 1, 2010 V last sem dobil tomosa letnik 1999, ki pa kakšnega večjega servisa ni dal skozi. Je v voznem stanju, samo vseeno bi ga dal komu za pogledat. Najbrš bi bilo treba zamenjat zavore, nastavit sklopko, prosti tek, malo skače števec in podobne malenkosti. Našel sem dva servisa, Živec in Bibiro. Lahko kdo da kakšno dobro besedo za enega ali drugega, mogoče priporoči koga drugega? Ni nujno da je uraden servis, samo da se porihta tako kot je treba. Če je pa še študentskemu žepu prijazno pa toliko bolje .) TimMG kot je blo že rečeno. P.S. Glede na to da je tomos ga komot sam pošravfaš. Zajlo števca namažeš kar za kakšnim oljem, menjaš olje v menjalniku, sklopko se pa tud nastavla z vijakom na bovdnu (simpl čist).
cendof Objavljeno Julij 21, 2010 Opozori Objavljeno Julij 21, 2010 @Trojan69...jest mam pa Youngster 45 in mi tudi kazalec od števca nori za +-5km/h. Verjetno ni samo zajla za namazat? Se morda kaj spoznaš na zelo zanimivo dogajanje pri mojem avtomatiku, ker včasih teče kot urca, včasih pa trese in trese. Lahko bi rekel, da vibrira Kot, da bi bilo nekaj s sklopko oz. tem avtomatskim menjalnikom.
trojan69 Objavljeno Julij 22, 2010 Opozori Objavljeno Julij 22, 2010 Poakusi najprej dobro zajlo namazat, poglej da ni kje poškodovana, če ni to ja pa lahko tudi sam mehanizem (polž itd.). A trese pri menjavi? če cuka je lahko samo uplinjač za spucat al pa kaka svečka, vžig... Težko rečt prek neta...
cendof Objavljeno Julij 22, 2010 Opozori Objavljeno Julij 22, 2010 Hvala za odgovor. Vidim, da si iz Ljubljane. Je morda varianta, da bi se en dan malce oglasil in bi skupaj vrgla oko na to čudo od mopeda? Če si za, bi prosil za telefon na cjendaw@gmail.com. trebor 1
trojan69 Objavljeno Julij 23, 2010 Opozori Objavljeno Julij 23, 2010 Hvala za odgovor. Vidim, da si iz Ljubljane. Je morda varianta, da bi se en dan malce oglasil in bi skupaj vrgla oko na to čudo od mopeda? Če si za, bi prosil za telefon na cjendaw@gmail.com. Maš mail.
rabbit66 Objavljeno Marec 30, 2012 Opozori Objavljeno Marec 30, 2012 Rabim enega, ki bi mi odblokiral Tomos Youngster 25 iz Ljubljane.
medvedr Objavljeno Maj 7, 2013 Opozori Objavljeno Maj 7, 2013 (popravljeno) jaz za hobi servisiram in obnavljam mopede.(za veselje) Moj Mail: robert_medved2@t-2.net odgovarjam na mail 040229102 Popravljeno Maj 7, 2013. Popravil medvedr
Rok29 Objavljeno April 27, 2019 Opozori Objavljeno April 27, 2019 Pozdravljeni! Jaz sem kupil pri Bibiroju skuter tauris fuego za 700 eur in ni nič bilo tako kot je bilo treba, ko sem ga peljal svojemu mehankarju popraviti sva ugotovila da je bat in cilinder čisto zaribana in se čudila da se je sploh še vozil in je bilo potrebno zamenjati: bat, cilinder in fergazar plus tega so plastike zjebane itd. lp.
sesir Objavljeno April 27, 2019 Opozori Objavljeno April 27, 2019 pred eno uro, Rok29 pravi: Pozdravljeni! Jaz sem kupil pri Bibiroju skuter tauris fuego za 700 eur in ni nič bilo tako kot je bilo treba, ko sem ga peljal svojemu mehankarju popraviti sva ugotovila da je bat in cilinder čisto zaribana in se čudila da se je sploh še vozil in je bilo potrebno zamenjati: bat, cilinder in fergazar plus tega so plastike zjebane itd. lp. Krivda prodajalca,ker kupec ni poizkusil prizgati motorja in se vec prodajalec je kriv,da kupec celo vidno zjebanih plastik ne opazi??????????
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se