MARE 65 Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 Z mojo drago bi občasno skombinirala enodnevno furo s kopanjem v najbolj vročem delu dneva. Imate kakšne predloge za plaže pri nas, na Hrvaškem, po možnosti, da se pride z motorjem čim bližje. En predlog z moje strani, plaža pod naseljem Pinezići na Krku (smer proti trajektni luki za Cres), kje je senca, bife in lahko z motorjem prideš do plaže. v3sn4, She in Markko 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 Živijo! A moraš riniti na otoke in izgubljati čas s trajektom ? Pa še stroški so s prevozom, hehe. Če se pelješ po magistrali proti Karlobagu boš našel polno takih kotičkov, bolj ali manj obljudenih. Ponekod je cesta čisto ob obali, ponekod boš pa moral po kakšni lokalni cestici do vode. Tudi kakšen avto kamp se najde, pa greš lahko tam na plažo. LP Robert mojamiska in DXR16 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 Hehe, na Krk je most DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aero Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 Mare, če vama je včasih ne tako za daleč it je lepo na debelem rtiču, kjer ima policija kamp, zapelješ se z motorjem čisto do plaže, par metrov do morja pa še tuše imaš na plaži. Ni nobene vstopnine. stankolovski, Kor13, mojamiska in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 moja omiljen plaža je Brseč, pred trajektom za Cres, lepo je tud na Kamenjaku in v Premanturi pri Puli. Tržaška plaža okrog Miramarja je tud ob cesti, in barčkov v kijoskih je precej. exclan in tomkruz 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sky Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 Dubaj Cartman, Sitko, Majesty in 6 others 3 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 Hehe, na Krk je most Sem pozabil, da sem ga prejšni mesec slikal, hehe. No, ostanejo stroški za mostnino. :naughty: LP Robert DXR16 in mojamiska 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wix Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 Kaj pa Bledu manjka? Kor13, DXR16, Ervin93 in 5 others 6 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Cartman Objavljeno Julij 1, 2010 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 1, 2010 Kaj pa Bledu manjka? Morje. gizmOkak, Sitko, nxyz in 19 others 20 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 (popravljeno) Meni najbolše do sedaj mi je v Umagu plaža Punta. Motor čisto ob tebi, ni gužve, fajn restavracija zravn,... Moram pa še raziskati malo drugje da ne bom vedno na istem mestu Popravljeno Julij 1, 2010. Popravil yourfriend11 stankolovski in Gasperr 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Julij 1, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 1, 2010 Hvala za prve ideje, upam, da bodo še kakšne, pa ne ala Dubaj, ker se moraš vozit tolk daleč, pol pa ugotoviš, da nimajo niti pira, niti sence in greš domov, pa gre cel dan v k...c .) Je pa naslov teme malo zgrešen, v poštev pridejo tudi jezera in reke, samo, da je mal osvežitve. jupiter, Gasperr in Kor13 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 kaj pa Soči manjka? aja, Bohinj je zakon :trance_27_notworthy: tam lohka tud gume mal opereš ne sam sebe ...... m147, Kölm in exclan 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 gre cel dan v k...c .) Je pa naslov teme malo zgrešen, v poštev pridejo tudi jezera in reke, samo, da je mal osvežitve. Mi najbrž potujemo v soboto popoldan na Blackwingse v Črenšovce, prespimo in v nedeljo do 100 km oddaljenega Balatona... popoldne domov! Poročam kako je s kopanjem v "tem blatu"... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 Če se menimo tudi o rekah, nikakor ne pozabiti Kolpe, poleti topla voda, čista bolj kot naše in Istrsko morje, senca ob vodi itd. Mize in klopce, če si iz žabarije, si hitro tam. Zagotovo rečna top destinacija pri nas. Jaz bi to predlagal takoj za morjem. Sharko, jaka78, MiniMedo in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 Zambratija... par metrov za tablo ki označuje konec mesta, zaviješ na desno in se peleš mimo redarja, ki računa samo avtomobilom motor parkiraš 3m od plaže v senčki pod drevesom 10m stran je še bar in to je to v3sn4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Julij 2, 2010 Deli Objavljeno Julij 2, 2010 Mi najbrž potujemo v soboto popoldan na Blackwingse v Črenšovce, prespimo in v nedeljo do 100 km oddaljenega Balatona... popoldne domov! Poročam kako je s kopanjem v "tem blatu"... ma v blatu se je kopat idealno, sam sem biu mejčkn nažgan drgač pa za en dan?? hm..... LOGARSKA!!! Kölm in mojamiska 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 2, 2010 Deli Objavljeno Julij 2, 2010 Logarska ja, je ok, samo plavaš pa tam malo težje a ne. Kölm in Kor13 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gem4 Objavljeno Julij 2, 2010 Deli Objavljeno Julij 2, 2010 Kolegi, ali bi prosim še dali kako koordinato v Google Earth-u ali pa kak bolj podroben opis kako do tam. Do sedaj napisano je bolj hvaljenje kje je fino , ne pa res dober nasvet. BinaBana 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Julij 2, 2010 Deli Objavljeno Julij 2, 2010 Krk - Stara Baška in ena od plaž pod pečinami. Je pa res, da si od motorja (če parkiraš ob cesti) oddaljen nekaj zadihanih deset metrov hoje v hrib. sergini in BinaBana 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 2, 2010 Deli Objavljeno Julij 2, 2010 Kolegi, ali bi prosim še dali kako koordinato v Google Earth-u ali pa kak bolj podroben opis kako do tam. Do sedaj napisano je bolj hvaljenje kje je fino , ne pa res dober nasvet. Se strinjam, vendar npr. za Kolpo vodi cesta pretežno ob reki in si primeren kotiček izbereš po želji. Od te koordinate naprej N45 31.993 E14 42.082 se voziš in iščeš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno Julij 2, 2010 Deli Objavljeno Julij 2, 2010 Če se menimo tudi o rekah, nikakor ne pozabiti Kolpe, poleti topla voda, čista bolj kot naše in Istrsko morje, senca ob vodi itd. Mize in klopce, če si iz žabarije, si hitro tam. Zagotovo rečna top destinacija pri nas. Jaz bi to predlagal takoj za morjem. Od včeraj do juter bo tudi na Kolpi motozbor kluba Divja Jaga v Metliki, takoj ob mejnem prehodu, če bo kdo krožil kje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno Julij 2, 2010 Deli Objavljeno Julij 2, 2010 Od včeraj do juter bo tudi na Kolpi motozbor kluba Divja Jaga v Metliki, takoj ob mejnem prehodu, če bo kdo krožil kje blah zmotu sm se ... od petka do nedelje. 2.-4.7. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
v3sn4 Objavljeno Julij 2, 2010 Deli Objavljeno Julij 2, 2010 Js mam sicer mal bol hribovski predlog, ampak je super....dolina Radovne-lahko gres z Mojstranske strani ali pa z Bleda na Gorje in potem v Radovno...nekje na sredi poti skozi dolino se nahaja majhno jezero Kreda in je zakon za namocit se v vrocih poletnih dneh Motor lahko parkiras v neposredni blizini sebe; edino gostilne ni (prineses sabo kar rabis) pa cesta skozi dolino je makadamska (sicer lepa, ampak za tiste, ki jih ne moti mal prahu).. Gloga in Snečer 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 2, 2010 Deli Objavljeno Julij 2, 2010 Js mam sicer mal bol hribovski predlog, ampak je super....dolina Radovne-lahko gres z Mojstranske strani ali pa z Bleda na Gorje in potem v Radovno...nekje na sredi poti skozi dolino se nahaja majhno jezero Kreda in je zakon za namocit se v vrocih poletnih dneh Motor lahko parkiras v neposredni blizini sebe; edino gostilne ni (prineses sabo kar rabis) pa cesta skozi dolino je makadamska (sicer lepa, ampak za tiste, ki jih ne moti mal prahu).. Dobro. N46 25.009 E13 59.456 v3sn4 in She 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 2, 2010 Deli Objavljeno Julij 2, 2010 Dobro. N46 25.009 E13 59.456 sm klicu te številke, pa se noben ne javi... to je na Kolpi En dan za na morje .... Metlika, Karlovac, Plitvice, Knin, Split in nazaj ... lepo se boš cel dan vozu ebony, Tiger, LRR in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se