gorazd Objavljeno Julij 5, 2012 Deli Objavljeno Julij 5, 2012 Ko je ze govora o otoku Krku, pa dajmo sestavit spisek najlepsih plaz in najboljsih gostiln na otoku. Npr tako: Malinska - plaza rajska cesta, plaza pri vili Rova, gostilna Bracera, pizzeria Mateo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcracing Objavljeno Julij 7, 2012 Deli Objavljeno Julij 7, 2012 V Braceri so male porcije , za jest je fajn pa pocen da pred petrolom zaviješ desno po enosmerni do konca, tm k se začnejo privezi, pa je tm ena dobra pa pocen gostilna. Ze mene se je pa najbol it kopat na pomolih pri Mul baru (Pred hotelom Malin), se lahko čist bliz prpeleš z motorjem, pa še tuši so. Lepo je tudi v baški ampak je nora gužva pa še tuši niso delal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rposed Objavljeno Julij 7, 2012 Deli Objavljeno Julij 7, 2012 Jst bi priporoču Dolomite! Res da je do plaže mal daleč, ampak luft je pa v nulo!!!!! Drgač pa, kr v Koper!!! :grim LP trebor in Ninč. 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Julij 7, 2012 Deli Objavljeno Julij 7, 2012 Plaža Vrbnik na Krku. Tu sem jaz bil lani .... zanimiva plaža, lepa in ko misliš, da je zeelo oddaljena od ostalih kopalcev .... .... se je kar naenkrat prikazal avtobus, poln nemških turist med 17 in 20! Bi moral slike poiskat .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozexj6 Objavljeno Julij 7, 2012 Deli Objavljeno Julij 7, 2012 Tu sem jaz bil lani .... zanimiva plaža, lepa in ko misliš, da je zeelo oddaljena od ostalih kopalcev .... .... se je kar naenkrat prikazal avtobus, poln nemških turist med 17 in 20! Bi moral slike poiskat .... Kokr mam jst srečo bi pršu poln avtobus turistk 70 + blazku, Kor13, trebor in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glavic Objavljeno Junij 7, 2014 Deli Objavljeno Junij 7, 2014 No kje so sedaj te SLOVENSKE plaže s tušom, parkingom poleg morja in kakšnim barom? Tnx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Julij 15, 2017 Deli Objavljeno Julij 15, 2017 (popravljeno) Malo oživljam tole, glede na to da so se verjetno pogoji kaj spremenili v parih letih.... Kje bi se dalo kvalitetno ofrišat v morju? Važno je da se da motor parkirat na oz. čim bližje plaži, tako da nobeden ne teži. Če je plaža bolj osamljena oz. da ni guzve je tudi plus, ni pa nujno. Ostalo (senca, tuši, kafana) mi ni tako važno. Popravljeno Julij 15, 2017. Popravil Xebec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno Julij 15, 2017 Deli Objavljeno Julij 15, 2017 pred 1 uro, Xebec pravi: Malo oživljam tole, glede na to da so se verjetno pogoji kaj spremenili v parih letih.... Kje bi se dalo kvalitetno ofrišat v morju? Važno je da se da motor parkirat na oz. čim bližje plaži, tako da nobeden ne teži. Če je plaža bolj osamljena oz. da ni guzve je tudi plus, ni pa nujno. Ostalo (senca, tuši, kafana) mi ni tako važno. Krk(voz) 100 km iz kopra.. Xebec, Joker in Quest 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno Julij 15, 2017 Deli Objavljeno Julij 15, 2017 Senca je tušev ni kafane niti je nabližja gor takoj po koncu mosta na parkirišču,sence in ognjišč za roštilj pa kolko hočeš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 16, 2017 Deli Objavljeno Julij 16, 2017 Medveja..vedno kup motorjev, kafana, plaža tk tk pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 16, 2017 Deli Objavljeno Julij 16, 2017 pred 5 minutami, DAMI34 pravi: Medveja..vedno kup motorjev, kafana, plaža tk tk plaža je lepa, še igrala imaš na vodi DAMI34 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Julij 16, 2017 Deli Objavljeno Julij 16, 2017 pred 6 minutami, Snecer pravi: plaža je lepa, še igrala imaš na vodi Nekak dvomim,da se bo kakšen" motorist" razen tebe igral na njih... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 16, 2017 Deli Objavljeno Julij 16, 2017 pred 7 minutami, Snecer pravi: plaža je lepa, še igrala imaš na vodi ni treba vsega povedat, kaj počnem...za vikende je gneča Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Julij 20, 2017 Deli Objavljeno Julij 20, 2017 Nadiža, klapa, Nadiža. Kamp Lebanč za Podbelo proti Robidišču. Parkeđo super, pizze fantastične, voda ofriša prekrasno, pa še po ridah skočiš na Robidišče po ovčji sir in jogurt. Nadaljuješ pa po neskončnih ovinkih v Furlanijo. Pa še tuširat se ni treba, k Nadiža je sladka voda Kor13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Julij 20, 2017 Deli Objavljeno Julij 20, 2017 (popravljeno) Naslednji vikend ga verjetno sparim v Robidišče...žena in hči bosta tam par dni kolesarili...jaz pa sem bolj lene sorte, pa se verjetno malo tja zapeljem...bojda je lepo. Ta vikend pa Kolpa.... Popravljeno Julij 20, 2017. Popravil BIF GO_Tomi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se