mojamiska Objavljeno Julij 2, 2010 Deli Objavljeno Julij 2, 2010 Vsakdo od nas jo je okusil al pa si jo s kom delil :yes: Ali nam je res tako vseeno, ko jo izkusimo in kakšni občutki obdajajo tistega, ki je "fouš"? Ki ne ve, kako bi lahko drugače prišel do izraza in obrnil pozornost spet nase, bil glavni . Ali se res ne zavedamo tega, da ...........↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ domina, DINAMIK, SCORPIONS in 8 others 7 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kamenko -( isa.. ) Objavljeno Julij 2, 2010 Deli Objavljeno Julij 2, 2010 jaz uživam v tem ,da so mi foš . dokler so mi fovš, mi gre dobro. DINAMIK, bajkr88, Dr_Jakob in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DINAMIK Objavljeno Julij 2, 2010 Deli Objavljeno Julij 2, 2010 Pomoje je to Slovenska bolezen...,če bi foušija gorela...,bi že vsa Slovenija zgorela...,meni so tudi fouš,če novo kripo prpelem.....hehe....,kr naj bodo,jst prav vsem privoščim vse dobro;) omega, Dr_Jakob, bajkr88 in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno Julij 2, 2010 Deli Objavljeno Julij 2, 2010 Pomoje je to Slovenska bolezen... če bi foušija gorela... bi že vsa Slovenija zgorela... Se v peklu ni take vrocine, k bi pr nas ratala. bajkr88, mojamiska, anja37 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
benny0104 Objavljeno Julij 2, 2010 Deli Objavljeno Julij 2, 2010 Nekje sem enkrat prebral:"Če bi bila fovšija biznis, bi bili Slovenci milijarderji". mojamiska, bajkr88 in anja37 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
molotov Objavljeno Julij 2, 2010 Deli Objavljeno Julij 2, 2010 sj foušarija je neki navadnga no, smo usi kdaj mal fouš. eni več eni manj LP bajkr88 in mojamiska 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Julij 2, 2010 Deli Objavljeno Julij 2, 2010 jst pravm, če ni foušije je za vse dost!! sam priu nas veleumnih slovencih to pač ni mogoče v praksi uporablat mojamiska, bajkr88 in Dr_Jakob 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TheMan Objavljeno Julij 3, 2010 Deli Objavljeno Julij 3, 2010 jaz sem doma na vasi, in tu je faušija taka, da glava peče ko kak posameznik kaj kupi, je že nekaj ljudi, ki pravijo, da je ta stvar zanič (čeprav sami nimajo niti podobno dobre zadeve) nekaj se jih meni, od kod mu denar za stvar, pa da je ziher na kredit ... vsi se brigajo za vse druge, le zase ne. sicer pa, če bi se brigali samo zase, bi imeli preveč dela. lp mojamiska in bajkr88 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Julij 3, 2010 Deli Objavljeno Julij 3, 2010 Da ne boste mislili da je foušarija samo v Sloveniji bajkr88, Matori Hanzo in mojamiska 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Julij 3, 2010 Deli Objavljeno Julij 3, 2010 al pa ta: če sosedu krava crkne,naj pa še naša, da ne bojo k nam hodili po mleko anja37, Dr_Jakob, v3sn4 in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
filipe Objavljeno Julij 3, 2010 Deli Objavljeno Julij 3, 2010 če ne bi bilo foušerije, bi bil en traktor in ena žena bila dovol za celo vas. anja37 in mojamiska 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 3, 2010 Deli Objavljeno Julij 3, 2010 Blagor nam, ki nimamo problemov s foušarijo, ker nas zato nikoli ne boli glava in čisto mirno spimo. dakker, anja37, mojamiska in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maco47 Objavljeno Julij 3, 2010 Deli Objavljeno Julij 3, 2010 Tudi na tem forumu je VELIKO foušarije.Samo imej dober in drag motor ga malo pohvali si takoj par dni na hladnem !!! Tudi tole po vsej verjetnosti NEBO objavljeno saj vse moje poste najprej moderator preveri in jih večino vsaj 50% ZBRIŠE. ImenitnaPriložnost, Matori Hanzo, maus in 7 others 3 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 4, 2010 Deli Objavljeno Julij 4, 2010 Tudi na tem forumu je VELIKO foušarije.Samo imej dober in drag motor ga malo pohvali si takoj par dni na hladnem !!! Tudi tole po vsej verjetnosti NEBO objavljeno saj vse moje poste najprej moderator preveri in jih večino vsaj 50% ZBRIŠE. Lahko, da ti je fouš? SCORPIONS, mojamiska, anja37 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajamoto Objavljeno Julij 4, 2010 Deli Objavljeno Julij 4, 2010 Blagor nam, ki nimamo problemov s foušarijo, ker nas zato nikoli ne boli glava in čisto mirno spimo. Kva sm ti fouš. :naughty: brembo, mojamiska, DAMI34 in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno Julij 4, 2010 Deli Objavljeno Julij 4, 2010 Jaz pa nisem nobenemu fauš-če nima motorja mojamiska in brembo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 4, 2010 Deli Objavljeno Julij 4, 2010 Kva sm ti fouš. mojamiska in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maco47 Objavljeno Julij 4, 2010 Deli Objavljeno Julij 4, 2010 Lahko, da ti je fouš? Po vsej verjetnosti včeraj zvečer ni bil ICE moderator sicer mojga posta nebibilo gor! Ps:semoram se zahvalit moderatorju kdor koli je bil! dobi za DAMI34, SCORPIONS, Cufa in 4 others 3 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno Julij 5, 2010 Deli Objavljeno Julij 5, 2010 Ah dej no, zdej pa ze mal mesas fousijo in bahanje. Bmk za tvoj sijoc nov moped. Bolj fovs sem ti za ovinke in pokrajino, ce si res s primorske. DAMI34, mojamiska, anja37 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Julij 5, 2010 Deli Objavljeno Julij 5, 2010 jaz sem pa zdele vsem fouš k grejo na morje mojamiska, brembo, anja37 in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 6, 2010 Deli Objavljeno Julij 6, 2010 nism nobenmu fouš... itak nč nau s sabo odnesu ... noben od nas :naughty: Dr_Jakob, mojamiska, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Julij 21, 2010 Deli Objavljeno Julij 21, 2010 @Maus; Ampak morš priznat, da si telem tipu vsaj enmalček fouš. :naughty: mojamiska, DAMI34 in brembo 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Julij 21, 2010 Deli Objavljeno Julij 21, 2010 tule pa je en kubični meter silikona na kupu Dr_Jakob, v3sn4 in mojamiska 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Julij 21, 2010 Deli Objavljeno Julij 21, 2010 Ma to ti je tko kot jabolka iz tržnice... vse je to "naravno" mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Julij 21, 2010 Deli Objavljeno Julij 21, 2010 @Maus; Ampak morš priznat, da si telem tipu vsaj enmalček fouš. :naughty: barbike lahko v štacun kupš. pa še bolj pocen za vzdrževanje so DAMI34 in ciciban 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se