RidL3R Objavljeno Julij 3, 2010 Deli Objavljeno Julij 3, 2010 Žiujoo! Moja prva tema tko da se vnaprej opravičujem za napake xD Trenutno se odločam med aprilio SR 50 R in Gilero runner RST 50ccm Me zanima katera je boljša na področju moči, kakovosti pa kok se jih lahko predela Hvala za odgovore vnaprej Peace :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zziga Objavljeno Julij 3, 2010 Deli Objavljeno Julij 3, 2010 ubedve mata iso mašino (pia/gil), sepravi mata enako moči, približno enako greta, isti deli gor pašejo... sam odloč se kera ti je lepša pa pejt kupit =) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RidL3R Objavljeno Julij 9, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 9, 2010 ubedve mata iso mašino (pia/gil), sepravi mata enako moči, približno enako greta, isti deli gor pašejo... sam odloč se kera ti je lepša pa pejt kupit =) Hvala Verjetno se bom za runnerco odloču ker je cenejša pa lepša Najlepša hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
konkreten Objavljeno Julij 9, 2010 Deli Objavljeno Julij 9, 2010 Pozabl smo omenita, da so runnerce prve na seznamu ukradenih.... DA dam primer, moj kolega si je kupil en petek dopoudn novo runnerco SP, popoldne je imel prakirano zraven dvorane v celju. Ko je čez dve ure prišel ponjo je imel zlomljen blatnik sprednji + ključavnica je štekala....tak da ti bol priporočam aprilio ali pa aeroxa... celeia1, ninjaxx in bajkr88 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zziga Objavljeno Julij 11, 2010 Deli Objavljeno Julij 11, 2010 pač majo jih radi tak vse mal dražje motorje, če greš zvečer kam vn ga daš pač nekam kjer so luči al pa si še kupiš zravn klučavnco za disk al pa ga zakleneš ob kak drog... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se