Snoopy007 Objavljeno Julij 3, 2010 Deli Objavljeno Julij 3, 2010 Lep pozdarv, dobro jutro. Sem novi na tem forumu. Imam Tomos Targo (letnik:2000), sam dela mešanico, dobila sem ga pred 2 mesci, na njem sem naredil že malo. Zračni filter se dol snel in dal gor krpo, vplinjač (karburaot) sem štimal očistil dizno in izpuh (lipnika). Lepo gre 45-50 hitri pospeški. Zanima me vse o tem motorju, predelave, posebnosti, blokade vse kar veste o tem motorju (a35 mašina).p.s. Slike pridejo danes proti večeru. Najlepša Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
revival Objavljeno Julij 3, 2010 Deli Objavljeno Julij 3, 2010 Lep pozdarv, dobro jutro. Sem novi na tem forumu. Imam Tomos Targo (letnik:2000), sam dela mešanico, dobila sem ga pred 2 mesci, na njem sem naredil že malo. Zračni filter se dol snel in dal gor krpo, vplinjač (karburaot) sem štimal očistil dizno in izpuh (lipnika). Lepo gre 45-50 hitri pospeški. Zanima me vse o tem motorju, predelave, posebnosti, blokade vse kar veste o tem motorju (a35 mašina).p.s. Slike pridejo danes proti večeru. Najlepša Hvala. Krpa namesto filtra je najslabša rešitev,poizkusi z najlonko in večjo dizo(56 ali 57) :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se