markootrin Objavljeno April 19, 2011 Opozori Objavljeno April 19, 2011 materijali od kurca kaj ces, ... poki soldi, poka muzika!! ob pametni uporabi in upoštevanju navodil za obratovanje in vzdrževanje motor little fish dela zelo dobro, prav tako če prekineš blokado in ga voziš povprečno 40kmh seveda brez dodatnih obremenitev. znano je , da prodajalec in zastopnik Luen doo z prodanimi tisočimi skuterji v teh letih nima velikega procenta reklamacij ob zgoraj upoštevanem.
Moto AS Objavljeno Maj 14, 2012 Opozori Objavljeno Maj 14, 2012 Slučajno kdo prodaja tak motorčič po delih? Rabil bi nekaj delov...
FishiRider Objavljeno Maj 29, 2012 Opozori Objavljeno Maj 29, 2012 Dokler gre zadeva 25km/h je "verjetno"OK,ko pa ga odblokiraš,pa nevem če bi se peljal znjim.Kolesa so majhna,vse je narejeno(oprostite izrazu)primitivno.Je pa stvar okusa,jaz sem odločno proti.Nisem ga peljal,sem si ga pa dokaj podrobno ogledal :surrender: Js ga mam in se že zlo dolgo vozim brez blokade in ti moram povedat, da me še do zdej ni prevrnal gre pa zelo dobro, pa tudi pospeški niso slabi, gre pa kar 60 po ravnem in glede na to, da je kitajc je kar kvalitetn.
Opelastra Objavljeno Avgust 5, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2019 Moj je star 10 let... Zadnjih 5 let vsak dan naredim cca 18km, imam odblokiranega... V vsem casu sem menjal sklopko, svecko in olje... Moram rect da je zadeva vzdržljiva.. Priznam pa da je pač vzemetenje ceni primerno... Aja pa ce si večji od 175cm moraš imeti kolena izven ščita.. Drugace pa je zakon...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se