caplziga Objavljeno Julij 5, 2010 Deli Objavljeno Julij 5, 2010 imam malaguti xsm in me zanima kateri izpuh bi mi lahk najbolje pomagal dosegati visoke hitrosti in dati čim boljše pospeške???pa če kdo ve kje bi ga lahk kupil??? ninjaxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PNRGP Objavljeno Julij 5, 2010 Deli Objavljeno Julij 5, 2010 (popravljeno) za zdaj odvisno kakšno imašpredelavo nemoreš kar nekega premočnega gor dat Popravljeno Julij 5, 2010. Popravil PNRGP ninjaxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
caplziga Objavljeno Julij 5, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 5, 2010 mašina še ni nič predelana in je nisn meu namena predelavati ker pol nonstop neka crkuje, razmišljam da bi kupo leovince v6 zj pa nea vem če se mi sploh splača ninjaxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PNRGP Objavljeno Julij 6, 2010 Deli Objavljeno Julij 6, 2010 ja probaš lahko saj mislim da je toti dober za stock... ga ima moj sošolec na yamahi nepredelani pa mu tudi lepo gre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
caplziga Objavljeno Julij 6, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 6, 2010 ka pa razlike je kai al je enako kot prej?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
konkreten Objavljeno Julij 7, 2010 Deli Objavljeno Julij 7, 2010 (popravljeno) ne to sigurno ni, ker špotn izpuh je že sam po sebi bol odprt, to pomeni da ima večji ror, zato se motor lažje zasuče. Pridobil pa boš boljše pospeške in končno + zvok bo bolj oster. Popravljeno Julij 7, 2010. Popravil konkreten celeia1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
caplziga Objavljeno Julij 7, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 7, 2010 no to me je zanimalo ker prej sn tak meu štirki zj mam pa toto čebelico xD te pa aufspuh prie 180€ pa me je zanimalo če se mi sploh splača Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
konkreten Objavljeno Julij 8, 2010 Deli Objavljeno Julij 8, 2010 ja kteri izpuh pa misliš kupit? priporočam leovnice v6 celeia1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
caplziga Objavljeno Julij 8, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 8, 2010 totega sn mislo ja ker v sloveniji še trnutno nisn najdo nobenga drugega ki bi biu za toti model sam cena se mi zdi malo visoka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
konkreten Objavljeno Julij 9, 2010 Deli Objavljeno Julij 9, 2010 mislim da še gianelli ima takšne izpuhe...drgač pa je tak ne, če boš hotu tunat boš pač mogu mau bol naširoko denarnico odpret ti priporočam ta izpuh. Ga ima en kolega na tzr-jki pa mu je dau 10 gor na končni + motor je bolj odziven. celeia1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se