PNRGP Objavljeno Julij 6, 2010 Deli Objavljeno Julij 6, 2010 najprej se opravičujem ker za temo kjer se prodaja nisem nikjer našel pa sem pač tu vtakno torej prodam avspuh leovince zx je skoraj nov saj ima prevoženih le 400kilometrov nikjer ni nobene praske, udrtnine.... prodajam pa ga zaradi nakupa močnejšega izpuha kontakt msn: egon.vrbancic@hotmail.com tel. pa povem po msnju lp andro007, ninjaxx in special749 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Julij 6, 2010 Deli Objavljeno Julij 6, 2010 najprej se opravičujem ker za temo kjer se prodaja nisem nikjer našel pa sem pač tu vtakno torej prodam avspuh leovince zx je skoraj nov saj ima prevoženih le 400kilometrov nikjer ni nobene praske, udrtnine.... prodajam pa ga zaradi nakupa močnejšega izpuha kontakt msn: egon.vrbancic@hotmail.com tel. pa povem po msnju lp Temi za prodajanje zadev se reče MALI OGLASI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PNRGP Objavljeno Julij 6, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 6, 2010 mi lahko daš prosim link ali kaj ? ker nikjer nisem našel (mogoče sem slep) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Julij 6, 2010 Deli Objavljeno Julij 6, 2010 www.motosvet.com zgoraj tretji gumb od leve proti desni... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno Julij 7, 2010 Deli Objavljeno Julij 7, 2010 to vprašanje bi lahko v katero koli temo vtaknil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PNRGP Objavljeno Julij 10, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 10, 2010 up Stirkac in aero 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PNRGP Objavljeno Julij 15, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 15, 2010 up kaj noben nerabi avspuha ? aero, chanson in Stirkac 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PNRGP Objavljeno Julij 16, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 16, 2010 up up up up aero in Stirkac 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PNRGP Objavljeno Julij 20, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 20, 2010 up dodam še homologacijo polek aero 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Julij 20, 2010 Deli Objavljeno Julij 20, 2010 up dodam še homologacijo polek Kdo še te kopuje zx-a. Isto oz. slabše ko orginal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PNRGP Objavljeno Julij 23, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 23, 2010 Kdo še te kopuje zx-a. Isto oz. slabše ko orginal. hahahahaha slabše ja ti si en n00b ej pa zxa kupujejo tisti ko nerabijo na začetku velike predelave naprimer tebi bi ga priporočal.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Julij 23, 2010 Deli Objavljeno Julij 23, 2010 (popravljeno) hahahahaha slabše ja ti si en n00b ej pa zxa kupujejo tisti ko nerabijo na začetku velike predelave naprimer tebi bi ga priporočal.... Ko boš dal tolko skozi ko jaz. Potem mi lahko rečeš nob. OK? Človek dobi skutera, pa misli da je boga za jajce primo Popravljeno Julij 23, 2010. Popravil norc 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se