lucija Objavljeno Julij 8, 2010 Deli Objavljeno Julij 8, 2010 pozdrav na netu gledam različne proizvajalce cilinderkitov in tuning opreme ampak stric google mi ne najde nič od top performances-ima kdo predlog kje tole iskati?pa še tole..mogoče kdo ve za kako internet stran kjer so karakterisike vseh tuning cilinderkitov(moč,navor,koti odpiranja kanalov)? hvala za pomoč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xzibit Objavljeno Julij 8, 2010 Deli Objavljeno Julij 8, 2010 (popravljeno) zdaj komaj opažam da tpr 87 cilindra za derbi (še) ni... vse kar se da dobiti je tudi na www.gear*parts24.de (brez zvezdice). Ti zgleda veliko prebereš o am6 mašinah, o derbi pa bolj malo piše ker je to še bolj kot ne novo. Predlagam ti da na začetku ko še menjalnik ni ulaufan še ne daješ gor močnejših cilindrov ker to ni ravno zdravo. Popravljeno Julij 8, 2010. Popravil Xzibit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xzibit Objavljeno Julij 8, 2010 Deli Objavljeno Julij 8, 2010 pardon da ti samo jaz odgovarjam, samo mislim da sem edini v SLO ki se ukvarja s močnejšimi predelavami derbi mašine... ni prav veliko ljudi nažalost v tem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucija Objavljeno Julij 8, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 8, 2010 če bi rad imel mi povej in lahko zrihtam tpr87ccm za derbi ker je prišla ven pred kratkim in poznam človeka v stari gorici ki jih naroči direkt iz top-a..zdaj sva že dva z močnimi mašinami..motor se bo ulafaval 500-800km tko da bo imel menjalnik čas lepo ulaufat..v vsakem primeru se ti zahvaljujem za nasvet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xzibit Objavljeno Julij 8, 2010 Deli Objavljeno Julij 8, 2010 gregorja? on vem da je to naročeval. za začetek bo metrakit kar vredu mogoče kasneje naročim kaj močnejšega če bodo finance Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucija Objavljeno Julij 8, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 8, 2010 gregorja? on vem da je to naročeval. za začetek bo metrakit kar vredu mogoče kasneje naročim kaj močnejšega če bodo finance gregorja pa ne poznam...en gospod ki popravlja in tuna motorje v prodajalni mototech.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xzibit Objavljeno Julij 8, 2010 Deli Objavljeno Julij 8, 2010 aja, sem mislil da poznaš gregorja (tcr) ki pripravlja skuterje za dirkat pa tudi tako dosti šraufa 2t mašine Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucija Objavljeno Julij 8, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 8, 2010 aja, sem mislil da poznaš gregorja (tcr) ki pripravlja skuterje za dirkat pa tudi tako dosti šraufa 2t mašine tuki čez mejo je kar nekaj mojstrov teh mašin..se od njih učim kaj so motorji..jst sem pa celo svojo mladost prešraufaval tomose da sem se lahko lagal da gre 100-sej po števcu je šel ampak realnih ni bilo niti 90-te italijanske mašine pa dosegajo pri 50ccm večje konje kot vrh tomosa elektronik e90 9hp..dej mi povej kero olje upaorabljaš za mešanico in kero za menjalnik?da omilim muke pod vsemi konji cilindru in menjalniku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xzibit Objavljeno Julij 8, 2010 Deli Objavljeno Julij 8, 2010 za mešanico uporabljam motul 800(lahko tudi 710) za menjalnik pa motul transoil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucija Objavljeno Julij 8, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 8, 2010 za mešanico uporabljam motul 800(lahko tudi 710) za menjalnik pa motul transoil. kero sklopko pa boš oz si dal na tvojo zverino?si tudi karterje kaj predeloval ali so pretočni kanali v blokih enaki tistim v cilindru?koliko hp naj bi izvlekel iz tvojga? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xzibit Objavljeno Julij 8, 2010 Deli Objavljeno Julij 8, 2010 moped še ni prižgal ker mi to sestavlja kolega (samo se zelo bojim, da nebi kaj v menjalniku zamešal). imam pa tp sklopko iz Italije, 44€ sem dal za njo Karterji pa bodo verjetno original, ker če bo kdaj slabši cilinder kot je ta gor nebi dobro delalo. Verjetno bo na zadnji koli 18-20hp (velik vplinjač, odprt izpuh) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucija Objavljeno Julij 8, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 8, 2010 moped še ni prižgal ker mi to sestavlja kolega (samo se zelo bojim, da nebi kaj v menjalniku zamešal). imam pa tp sklopko iz Italije, 44€ sem dal za njo Karterji pa bodo verjetno original, ker če bo kdaj slabši cilinder kot je ta gor nebi dobro delalo. Verjetno bo na zadnji koli 18-20hp (velik vplinjač, odprt izpuh) no od srca ti priželim da ti ga kolega lepo sestavi..uno kevlar top sklopko oziroma samo kevlar lamele in ojačane vzmeti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xzibit Objavljeno Julij 8, 2010 Deli Objavljeno Julij 8, 2010 tole: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucija Objavljeno Julij 8, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 8, 2010 tole: tole sem mislil ja..si menjalnik tudi kaj spreminjal? tole: tole sem mislil ja..si menjalnik tudi kaj spreminjal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xzibit Objavljeno Julij 8, 2010 Deli Objavljeno Julij 8, 2010 ne menjalnik pa ni nič tikan, predraga zadeva je to za menjavo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucija Objavljeno Julij 8, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 8, 2010 ne menjalnik pa ni nič tikan, predraga zadeva je to za menjavo sej so ialijanske firme najbolj znane po moško narejenih menjalnikih in sklopkah zato se nam ni treba bati..da bi videl kaj vse je delal moj tomos e90 iz sklopk in menjalnikov.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
konkreten Objavljeno Julij 9, 2010 Deli Objavljeno Julij 9, 2010 naj uprašam kratica tpr pomeni top preformance race? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Julij 9, 2010 Deli Objavljeno Julij 9, 2010 moped še ni prižgal ker mi to sestavlja kolega (samo se zelo bojim, da nebi kaj v menjalniku zamešal). imam pa tp sklopko iz Italije, 44€ sem dal za njo Karterji pa bodo verjetno original, ker če bo kdaj slabši cilinder kot je ta gor nebi dobro delalo. Verjetno bo na zadnji koli 18-20hp (velik vplinjač, odprt izpuh) Zakon, a to z metrakitom ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se