Perooo Objavljeno Julij 11, 2010 Deli Objavljeno Julij 11, 2010 Živjo, imam tomos flexerja in mi pregorijo žarnice, menjal sem regulator ampak spet pregorijo. Prosil bi za pomoč kaj naj naredim. LP pa že vnaprej hvala za odgovore. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maco47 Objavljeno Julij 11, 2010 Deli Objavljeno Julij 11, 2010 Živjo, imam tomos flexerja in mi pregorijo žarnice, menjal sem regulator ampak spet pregorijo. Prosil bi za pomoč kaj naj naredim. LP pa že vnaprej hvala za odgovore. Težko je na to odgovorit najprej napiši ali pregori vedno enainista žarnica ali vedno druga.Namreč če ti pregoreva samo ena vedno ista potem lahko vibrira samo ohišje dotična luč ali v luči parabola in ko se nitka segreje nezdrži teh trsljajev-vibracij.Če pa ti polne več kot 14,5V je spet regler defekten v tem slučaju moraš zamenjat regler in ne z kakim starim-rabljenim ampak obvezno kupi NOV regler! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dotem Objavljeno Avgust 4, 2012 Deli Objavljeno Avgust 4, 2012 imam moped Manet Korado Puch rabim 6 V žarnico - spredaj in zadj spredaj je ena čudna 15 W na eno nitko kje bi to dobil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dotem Objavljeno Avgust 4, 2012 Deli Objavljeno Avgust 4, 2012 nekako takole izgledahttp://www.yogi.si/p-133917-zarnica-za-moped.aspx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Avgust 4, 2012 Deli Objavljeno Avgust 4, 2012 Pri Yogi-ju...? A Superstrela nima...? Samo ugibam. dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Avgust 4, 2012 Deli Objavljeno Avgust 4, 2012 nekako takole izgledahttp://www.yogi.si/p-133917-zarnica-za-moped.aspx Če nikjer ne dobiš jo slikaj in napiši mere v mm premer stekla,grla in dolžino grla in cele žarnice po vsej verjetnosti bo pasala od Yamahe Chappija imam eno dve na zalogi.Pošlji PM ali pokliči na GSM imaš ga v avtarju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Avgust 5, 2012 Deli Objavljeno Avgust 5, 2012 Jaz sem 6V žarnico za mojega Tomosa dobil pri Potokarju v kleti hale A v BTC-ju.Povprašaj jih, če imajo morda tudi zate kakšno. LP Robert dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dotem Objavljeno Avgust 8, 2012 Deli Objavljeno Avgust 8, 2012 obema lepa hvala žarnice dobil - trgovina avtostil logatec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se