Skoči na vsebino

Pregorijo žarnice

Perooo

Priporočene objave

Živjo, imam tomos flexerja in mi pregorijo žarnice, menjal sem regulator ampak spet pregorijo. Prosil bi za pomoč kaj naj naredim. LP pa že vnaprej hvala za odgovore.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Živjo, imam tomos flexerja in mi pregorijo žarnice, menjal sem regulator ampak spet pregorijo. Prosil bi za pomoč kaj naj naredim. LP pa že vnaprej hvala za odgovore.

Težko je na to odgovorit najprej napiši ali pregori vedno enainista žarnica ali vedno druga.Namreč če ti pregoreva samo ena vedno ista potem lahko vibrira samo ohišje dotična luč ali v luči parabola in ko se nitka segreje nezdrži teh trsljajev-vibracij.Če pa ti polne več kot 14,5V je spet regler defekten v tem slučaju moraš zamenjat regler in ne z kakim starim-rabljenim ampak obvezno kupi NOV regler! :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 let pozneje...

imam moped Manet Korado Puch

rabim 6 V žarnico - spredaj in zadj

spredaj je ena čudna 15 W na eno nitko

kje bi to dobil?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če nikjer ne dobiš jo slikaj in napiši mere v mm premer stekla,grla in dolžino grla in cele žarnice po vsej verjetnosti bo pasala od Yamahe Chappija imam eno dve na zalogi.Pošlji PM ali pokliči na GSM imaš ga v avtarju.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sem 6V žarnico za mojega Tomosa dobil pri Potokarju v kleti hale A v BTC-ju.Povprašaj jih, če imajo morda tudi zate kakšno.

LP Robert

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!