DAN Objavljeno November 16, 2002 Deli Objavljeno November 16, 2002 V prihodnosti bom menjal avto,najverjetneje bencinar,čeprav tudi diesel ni izključen,karavan obvezno-kindervagen,...mnenja prosim. DAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno November 16, 2002 Deli Objavljeno November 16, 2002 Samo Renaulta ne! Imam izredno slabe izkušnje :roll: :roll: :cry: :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 16, 2002 Deli Objavljeno November 16, 2002 Oba kr uredu. SBN kake izkušnje pa maš, reno je zlo dobr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno November 16, 2002 Deli Objavljeno November 16, 2002 megana vsi šimfajo, že zato ga nebi kupo :wink: Laguna se mi nekak dopade (1.9 dizl) al pa focus karavan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno November 17, 2002 Deli Objavljeno November 17, 2002 Sicer pa v tem boš lahko prevažal veliko družino: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno November 18, 2002 Deli Objavljeno November 18, 2002 Rjavenje karoserije, "crknila" elektronika, bencinska črpalka, katalizator .... in to vse do 35 kkm :? :!: Mogoče pa imam samo jaz tako "srečo" in je avto drugače čist OK :cry: :cry: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 18, 2002 Deli Objavljeno November 18, 2002 Rjavenje karoserije, "crknila" elektronika, bencinska črpalka, katalizator .... in to vse do 35 kkm :? :!: Mogoče pa imam samo jaz tako "srečo" in je avto drugače čist OK :cry: :cry: :? Kerga renoja pa si mel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ar Objavljeno November 29, 2002 Deli Objavljeno November 29, 2002 Megan je za en K... :( :( Vzem focusa Tdci, sem ga pelu, motor boljši od bencinarja (115KM, 250Nm). Focusa ma zadaj tudi Mcpherson premo, kar ima bolj malo modelov v tem razredu!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno November 29, 2002 Deli Objavljeno November 29, 2002 Vozo Focusa 1.8 TD 90KM, enkratna mašina. Pozabi Renoja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno November 30, 2002 Deli Objavljeno November 30, 2002 Jas mam pa eno vprašanje. sej vem, da ne paše v to temo, ampak nekje sem slišal, da ima novi Mondeo posamezno vpetje zadnjih koles in nima več preme. Je to res? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ar Objavljeno December 22, 2002 Deli Objavljeno December 22, 2002 Jas mam pa eno vprašanje. sej vem, da ne paše v to temo, ampak nekje sem slišal, da ima novi Mondeo posamezno vpetje zadnjih koles in nima več preme. Je to res? Bo kar držalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se