Leteči Objavljeno Marec 25, 2013 Deli Objavljeno Marec 25, 2013 Še eno vprašanje iz vzhoda. Po vaših izkušnjah...kakšne GSM sisteme uporabljate na vožnjah po Aziji?. Uporabljate kartice lokalnih operaterjev ali kar domačega (Mobitel, SiMobil.. .)? Hvala! EJ tole me ja po nekaj dobrih računih izučilo. Mobitel je bolje da v teh eksotičnih krajih kar ugasneš saj so cifre astronomske. Če se že moram javiti domov to raje storim preko javne govorilnice ali z pošte. V določenih krajih imaš tudi ponudnike za mednarodne klice. Cena je ponavadi zelo nizka. Iz Nepala recimo sem iz neke hribovske postojanke klical prek satelistskega telefona za 1 EUR/minuto po klasičnih linijah je bila zadeva vsaj 4x cenejša. Če bi to izvajal prek mobitela z svojo SIM kartico bi bilo pa dobre 4 EUR/minuto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Marec 25, 2013 Deli Objavljeno Marec 25, 2013 Ker je že naneslo...ima kdo izkušnje z satelitskimi telefoni. Uporaba je sicer verjetno draga...ampak če ti je kje v vukoj**** sila je to kar uporabna zadeva. Dosti sem že slišal o tej zadevi....kaj prav uporabnega pa ne. Se dajo kupiti pri nas, ali morda najeti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Marec 25, 2013 Deli Objavljeno Marec 25, 2013 Kot naročnik mobitela ga dobiš v najem zastonj........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno Marec 25, 2013 Deli Objavljeno Marec 25, 2013 (popravljeno) http://www.mobitel.si/Ceniki/Info/pokritost-satelitskih-sistemov.aspx http://www.mobitel.si/ceniki/info/najem-satelitskega-telefona.aspx Popravljeno Marec 25, 2013. Popravil jakATV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Marec 25, 2013 Deli Objavljeno Marec 25, 2013 Hvala vsem! Še ena zadeva na seznamu je odkljukana.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se