Skoči na vsebino

Lancia Thesis


ImenitnaPriložnost

Priporočene objave

taprava limuzina s katero se boš vozil k Berlusconi :D jz mam njeno predhodnico Kappo pa je že to luksuz

kera mašina te zanima? problemje edin pri nas dobro dobit, večina je itak uvoženih, le kakšna bencinarca se najde s slovenskim poreklom za pameten denar ;) sploh tista 2.0 T ni švoh, pa manj stroškov z njo kt s 3.0 , dizel je pa itak preverjen Alfin traktor

kej več pa na lancia forumu zveš

Popravljeno . Popravil kađiva
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Stay away, ce ti je zivljenje drago. Ne sploh, da je avto zanic ali kaj podobnega, ampak v Sloveniji je bilo prodanih cca 10 Thesisk, ostalo so uvozene iz Italije in tako hudo nazaj prevrtene, da to ze ni nicemur podobno. Ce pa mas varianto kupit tako, za katero ves, da je vredu, ti pa ne bo zal. Super avto!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nazaj lahko prevrtiš tako uvožen kot slovenski avto, tu ni razlik. Jaz imam že 3. avto iz uvoza pa mi vse dela bp, poleg tega pa pri nakupu gledam, da je lastnik lizing hiša, kjer lahko dobim vso evidenco o vzdrževanju (ja vem ,pametni mi bodo povedali, da se tudi to da ponarediti).

Kar pa se tiče thesisa:

na firmi smo imeli 3 kappe 2,3 in 2,4 jtd in phedro(ampak kolikor vem so motorji isti), moram pohvaliti krasen motor in mala poraba. Medtem ko stroški vzdrževanja, ja to je pa že malo dražja pesem.

Nadalje ergonomija in nasplošno počutje v avtu je odlično, je dovolj tih, podvozje krasno, povratne informacije na volanu tudi odlične. (kar za marsikaterega nemca ne morem trditi)

Razmišljam pa tudi jaz podobno kot en moj predhodnik in sicer, ker je teh vozil v Sloveniji izredno malo in ker je to italijanski marcedes, zna biti vsako nepričakovano popravilo drago in dolgotrajno.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!