apriliaatlantic500 Objavljeno Julij 26, 2010 Deli Objavljeno Julij 26, 2010 Pozdravljeni! Sem lastnik Aprilia Atlantic 500 maxiskuterja , pa me zanima če mogoče kdo ve če ima skuter kako blokado? Na izpuhu sem videl imbus vijak zašraufan direktno v cev, pa ne vem čemu služi, mogoč blokada hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x raider Objavljeno Julij 27, 2010 Deli Objavljeno Julij 27, 2010 Pozdravljeni! Sem lastnik Aprilia Atlantic 500 maxiskuterja , pa me zanima če mogoče kdo ve če ima skuter kako blokado? Na izpuhu sem videl imbus vijak zašraufan direktno v cev, pa ne vem čemu služi, mogoč blokada hvala Ti večji maxsiji nimajo dobenih blokad, razen z lažjimi utežmi na varjatorju lahko spreminjaš pospeške motorja in sklopko ali komplet malossi kitom. Tisti vijak ki je pa v cevi zraven krivine pa je bil mišljen za merjenje izpužnih emisij ne pa ovira izpušnih plinov. LP. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
apriliaatlantic500 Objavljeno Julij 28, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 28, 2010 Hvala za pojasnilo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
apriliaatlantic500 Objavljeno Januar 17, 2011 Avtor Deli Objavljeno Januar 17, 2011 Zdravo, Ali mogoče veš kje bi se dalo dobiti športni izpuh za atlantic 500 , keri so dobri, LeoVinci..(mogoče akrapovič če se da kej poštimat z krivinam), koliko pridobiš pri moči ali je treba še menjat valčke, se to splača , se dosti pozna pri pospeških ,končni? Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x raider Objavljeno Januar 18, 2011 Deli Objavljeno Januar 18, 2011 Zdravo, Ali mogoče veš kje bi se dalo dobiti športni izpuh za atlantic 500 , keri so dobri, LeoVinci..(mogoče akrapovič če se da kej poštimat z krivinam), koliko pridobiš pri moči ali je treba še menjat valčke, se to splača , se dosti pozna pri pospeških ,končni? Hvala LeoVinci in športni multivar lahko naročiš po spletu, poglej na ebay. Lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se