ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 24, 2011 Deli Objavljeno Marec 24, 2011 A to so te v Šentjerneju ustavl, ker tam so ponavadi postavljeni vedno pri tablah, na konc vasi - ti poženeš, on kasira ja pol pa mal poznej požen, pa je ... sesir in hilton 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 24, 2011 Deli Objavljeno Marec 24, 2011 ja pol pa mal poznej požen, pa je ... ja, al pa povsod 30 voziš (tudi zunaj naselja), pa ne bo problemov! drjanez in Fritz 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Marec 24, 2011 Deli Objavljeno Marec 24, 2011 1. vzameš telefon v roko 2. 113 + zelena tipka 3. Dober dan, sem Justin Bieber, vozim po cesti iz smeri A v smer B, trenutno sem nekje pri C. Opozoril bi vas na Gospoda Kretena z vozilom XX in registrsko tablico YY, ki vozi noro in ogroža soudeležence v prometu. Naredil je to-in-to, prej to-in-to. Upam, da ne bo povzročil nezgode in koga poškodoval. ... A položnico zaradi telefoniranja med vožnjo greš iskat osebno ali ti jo dostavijo na dom? D. Kor13, Bremzer, LooLekSLO in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drjanez Objavljeno Marec 24, 2011 Deli Objavljeno Marec 24, 2011 (popravljeno) ja pol pa mal poznej požen, pa je ... Slabo si prebral "TI poženeš" ne jaz. Moj ponyexpres 25km/h :naughty: Popravljeno Marec 24, 2011. Popravil drjanez Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Julij 5, 2011 Deli Objavljeno Julij 5, 2011 Danes dobil najdražjo fotko, šlo bo 1000€ in 9 točk, zanima me če lahko meri MultiradarC, drugi vozni pas, ne tistega ob katerem je postavljen ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
revival Objavljeno Julij 5, 2011 Deli Objavljeno Julij 5, 2011 Danes dobil najdražjo fotko, šlo bo 1000€ in 9 točk, zanima me če lahko meri MultiradarC, drugi vozni pas, ne tistega ob katerem je postavljen ?? [/quote Menda lahko,roko v ogenj pa nebi dal :surrender: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Julij 5, 2011 Deli Objavljeno Julij 5, 2011 Tablco dol pa GASSSSS MowzancR, MJ3 in ImenitnaPriložnost 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 5, 2011 Deli Objavljeno Julij 5, 2011 A položnico zaradi telefoniranja med vožnjo greš iskat osebno ali ti jo dostavijo na dom? D. Ne vem, a z avtomobilsko inštalacijo BT je tudi prepovedano? bajkr88 in fazerčk 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Julij 5, 2011 Deli Objavljeno Julij 5, 2011 Ne vem, a z avtomobilsko inštalacijo BT je tudi prepovedano? Tudi če bi bilo, kako te bo pa pogruntal če nimaš telefona ob ušesu ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Julij 6, 2011 Deli Objavljeno Julij 6, 2011 Danes dobil najdražjo fotko, šlo bo 1000€ in 9 točk, zanima me če lahko meri MultiradarC, drugi vozni pas, ne tistega ob katerem je postavljen ?? Lahko! Pri nas na Spodnji Ščavnici stoji kišta, ki meri v obe strani ... preverjeno, hvala bogu ne iz moje strani Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se