T0xiic Objavljeno Julij 31, 2010 Deli Objavljeno Julij 31, 2010 Pozdravljeni! Imam Gilero Runner letnik 07 in mi ne vžge. Svečka je nova in kompresijo ima. Bencin pride tudi ker vsakič ko sem hotel vžgati z gasom mi je svečko zalilo. Kaj bi lahko bilo narobe? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T0xiic Objavljeno Julij 31, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 31, 2010 Pozdravljeni! Imam Gilero Runner letnik 07 in mi ne vžge. Svečka je nova in kompresijo ima. Bencin pride tudi ker vsakič ko sem hotel vžgati z gasom mi je svečko zalilo. Kaj bi lahko bilo narobe? Zdaj sem ugotovil da motor nima iskre. In me zanima kaj bi se lahko pokvarilo? bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PNRGP Objavljeno Julij 31, 2010 Deli Objavljeno Julij 31, 2010 probaj menjat svečko ali pa je mogoče elektrika ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T0xiic Objavljeno Julij 31, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 31, 2010 Svečka je čisto nova. Koliko pa pride ta elektrika? In jo je težko zamenjati? Pa oprostite ker sem falil del foruma. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
konkreten Objavljeno Avgust 1, 2010 Deli Objavljeno Avgust 1, 2010 hmm......na tvojem mestu bi za začetek pogledal kako je s CDI enoto....če se ti zdi da je ''skurjena'' jo je potrebno menjati, če pa ni to, pa je lahko, da ti je cinšpula crknila oziroma da ti je navitje šlo, kar pa dvomim pri toliko starem motorju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PNRGP Objavljeno Avgust 1, 2010 Deli Objavljeno Avgust 1, 2010 Svečka je čisto nova. Koliko pa pride ta elektrika? In jo je težko zamenjati? Pa oprostite ker sem falil del foruma. elektrike niso glih poceni kako pa se menja pa nevem zato ti nemorem povedat če je težko ali ne hmm......na tvojem mestu bi za začetek pogledal kako je s CDI enoto....če se ti zdi da je ''skurjena'' jo je potrebno menjati, če pa ni to, pa je lahko, da ti je cinšpula crknila oziroma da ti je navitje šlo, kar pa dvomim pri toliko starem motorju. jas tudi dvomim da bi blo navitje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se