jurek Objavljeno Avgust 1, 2010 Deli Objavljeno Avgust 1, 2010 (popravljeno) Lastim si omenjeni skuter, po dveh letih počivanja v garaži sem se odločil, da ga obnovim. Motor teče kot urca, po dveh letih se je zagnal v parih sekundah Sicer je bil skuter že večkrat na tleh, doživel masikateri udarec, zato je plastika že vsa razsuta, vendar v voznem stanju. Zanima me, kje v Ljubljani (ali okolici) bi se dalo dobiti rezervne dele za to Aprilio? Nekje blizu btc-ja vem da je en privatnik, ki mi je že enkrat zrihtal ena tesnila, je pa ta edini, ki ga poznam. Konkretno rabim nov izpuh, ta je že precej rjav in ima že luknjico -> skuter glasen za znoret. Potrebujem original, neoriginal, kakršnekoli rezervne dele, čimbolj poceni. Ne rabim športnega izpuha (razen če je pocen ). Kakršnakoli priporočila dobrodošla. (tudi če ima kdo doma kakšen star izpuh se priporočam). Sicer pa je to edina pozitivna izkušnja z Aprilio, da motor ne povzroča težav. Verjetno bi se kakšen lastnih tega skuterja strinjal? Popravljeno Avgust 1, 2010. Popravil jurek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
revival Objavljeno Avgust 2, 2010 Deli Objavljeno Avgust 2, 2010 Lastim si omenjeni skuter, po dveh letih počivanja v garaži sem se odločil, da ga obnovim. Motor teče kot urca, po dveh letih se je zagnal v parih sekundah Sicer je bil skuter že večkrat na tleh, doživel masikateri udarec, zato je plastika že vsa razsuta, vendar v voznem stanju. Zanima me, kje v Ljubljani (ali okolici) bi se dalo dobiti rezervne dele za to Aprilio? Nekje blizu btc-ja vem da je en privatnik, ki mi je že enkrat zrihtal ena tesnila, je pa ta edini, ki ga poznam. Konkretno rabim nov izpuh, ta je že precej rjav in ima že luknjico -> skuter glasen za znoret. Potrebujem original, neoriginal, kakršnekoli rezervne dele, čimbolj poceni. Ne rabim športnega izpuha (razen če je pocen ). Kakršnakoli priporočila dobrodošla. (tudi če ima kdo doma kakšen star izpuh se priporočam). Sicer pa je to edina pozitivna izkušnja z Aprilio, da motor ne povzroča težav. Verjetno bi se kakšen lastnih tega skuterja strinjal? Tist v okolici BTC je ŽIVEC,poizkusi na dolenjski cesti pod bivšim strelčkom(TIMING),ali pa na viču DONACCO 041 670777.Pa veliko sreče :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se